Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    alinazik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S.wing600abs
    selam
    bende bu pazar müsaittim ama hava izin vermeyecek

bi dahaki hafta inşaallah müsait oluruzda bi gezi düzenleriz

satgılarımla
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Haftaya kısmet olursa yapıcaz güsel bi organizasyon..
    S&S

mertserpen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vstrom
    Alıntı EXSELANS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ))))) negüzel ya bin bakımı na götürceksin heeyyy gidi günler heeey bende götürmüştüm bin bakımına bbayağı zaman geçti bi yaği suyu değişir fazla bişe tutmaz rahat ol serwisini iyi seç dewamlı aynıyere gitmeni tawsiye ederim.

givi turing ön cam kullanan warmı benimkini değiştirmek istiyorum kullanişlimi tipini bozuyormu motorun tawsiye edermidsiniz

Biraz geç bi cevap olucak ama ben 1 yıldır Gıvı tourıng cam burgman da kullanıyorum. Hem yaz hem kış için çok yararlı verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum fakat çözemediğim bir sorunu var ki, yağmurlu havalarda ön camın aşırı yağmur damlası tutması ve görüşü engellemesi. Aldığım yer ile görüştüm cama sürmem için bir sprey önerdi, ama işe yaramadı. Bu sorun harici ben çok memnunum. Tip konusunda ise zevk meselei, istersen bi resmini mail atarım.

Motosikleti
    S.wing600abs
    selam arkadaşlar
    kendi çapımda bugün yaptığım istanbul gezisini sizinle paylaşmak istedim..

öncelikle yıkamacıda burgmanıma ilaçla yıkama yaptırdım ve durulamadan sonra sıvadım kolları kurulama ve cilalama yaptım buyrun resimlere bakalım

burada cam arası nı nasıl kuruladığımı göstermek istiyorum...(ukelalık gibi oldu biraz ama idare edin işte...)

temizlik bitti bunlarda temiz,pak,cilalı burgman görüntüleri....

şu arkada oturan lavuk benim makinaya ilaç sıkıp su tutmaktan başka birşey yapmadı (gerçi ben öyle istedim) bir kaç kere denedim ben yıkamacılardan daha temiz yıkıyorum bu kanıya vardım örneğin: ben burgmanımı kurulayıp , paralatana kadar beş adet arabayı iç-dış yıkadılar....

krom un asaletine bakarmısınız benim gözlerim kamaştı,temizlik çok yakışıyor kroma canımmm..

temizliği bitirdikten sonra benim dükkan ümraniyede mıntıkamdaki işlerimi hallettim postane,müşterilerin faturaları,ziraat bankasından kgs alımı vede üsküdar daki şekerbank dan çek tahsilatı ordan ver elini beşiktaş oradan da bi tahsilat ve sirkecideki motorsiklet aksesuar ları satan sokak ta aldım soluğu.. ve oradan da kaskıma koyu renkli kask camı aldım.

sıra geldi kaskıma aldığım gri cama benim kaskımın camında derin çizikler vardı gittim buldum yıldız motorda orjinal aıroh camı 90 ytl ye aldım fiyatı pahalı gibi geldi ama kaskın fiyatını sorunca tamam dedim benim kaska 330 euro dedi

burasıda sirkeci üsküdar iskelesinin önündeki büfe burada karnımı doyurup feribotlamı geçeyim, (belkide feribotla geçsem vedatarpacı ile karşılaşabilirdim ne dersiniz...) yoksa karayolu ile boğaziçi köprüsünden mi gideyim diye düşündüğüm yer... bugün aldığım kgs yi de test etmiş oldum karayoluyla geldiğim için..... ama köprü beni iyi terletti arkadaşlar bugün kü rüzgarda burgmanı biri altımdan çekiyor zannettim... tırstım yahu

dayılarıda meşur ettik yahu....

çok fazla sıkmamışımdır inşaallah sizleri benim açımdan çok güzel bir tekli gezi oldu (bu arada asya dan avrupa yakasına ilk defa geçtim burgmanımla...) iyi bir tecrube oldu benim için...

saygılarımla
    mustafa
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

EXSELANS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    HRISOPOLİS(altın şehir üsküdar)-PRUSA(bursa)
    Motosikleti
    burgman 400 griiiiii
    maaşşaallah diyelimde nazar değmesin ne güzel temizlettirdin insan bakmaya doyamıyor walla

Motosikleti
    S.wing600abs
    Alıntı EXSELANS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maaşşaallah diyelimde nazar değmesin ne güzel temizlettirdin insan bakmaya doyamıyor walla

selam
    hepimize maaşallah allah kaza beladan korusun bizleri amin.........

teşekkürler exselans ama temizlettirmedim ben kendim temizledim onlar ne yaptı ki su tuttular sadece asıl temizlik ondan sonra başlıyor bilirsin...
    iyi geceler cümleten...

saygılarımla
    mustafa
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

Motosikleti
    Burgman 400 + Mondial ZN 125
    Alıntı karabatu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, erkane den bir haber çıkmadı haberi olan varmı?
    Yada erkane abi hiç haber vermiyorsun ne yaptın her hangi bir problem çıktımı bizim yapabileceğimiz bir şey varmı bizi bir haberdar et ben şahsen merak ediyorum.
    Bizi habersiz bırakma biz bir takımız bence.
    Merhaba dostlar

Size en son yazdığımdan beri hergün elim telefonda "Korlas"ı arıyorum, gelişmeleri soruyorum. İş belli bir kıvama gelmeden size yazmak istemedim, arada birkaç kez girip forumu takip ettim, yazmamak için kendimi zor tuttum ama baktımki bu iş tahminimden biraz daha uzayacak yazayım dedim
    Bu arada unutulmamış olmak beni çok mutlu etti, teşekkürler
    Biz daha ilk günden güzel bir takım olduk ve bu takıma sahada yapılacak daha nice güzel işler var

Alıntı Duffy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Heyyyt Uleennnnnnnn, benden habersiz neler dönmüş burada

Herkese günaydın, öncelikle c.tesi Altan Motor'a bende gelecektim hatta öncesinde Thai ile buluşacaktık ama ben işe gitmek durumundaydım ve 17:00 kadar çalıştım sonra eve geldim derken benim içki konusunda Sünger Bob diye tabir ettiğim arkadaşım 50lik Tekirdağ ile gelince akşamı bitirdik biliyorum sabah Şile gezisi var ama nerde 11:30 da kalktım. Sonra kahvaltı derken diğer 4 tekerlekli arkadaşlarım Göztepe'de ki kahve dünyasına gidelim dedi ben 2 teker onlar 4 teker oraya gittik tabii ben onları beklerken az ilerida Korlas var oraya gittim biraz baktım Erkan'ın motorunu gördüm vallahi allah korumuş Erkan'ı tekrar geçmiş olsun kardeşim. Bu arada az daha Siyah bir Burgman alıyordum 1.000km'de sonra vazgeçtim bu arada 1.000 km.'ye kadar 2006-2007 Burgman arıyorum bilgilerinize.
    Duffy kardeşim, sağolasın. Beni gerçekten Allah korudu, o kazadan sonra kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum desem yeridir yani

Alıntı alinazik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar

duffy dediğin gibi bizim ilk guruptan bayağı bir eksilme var....neredesiniz hey millettttttttttttttttttttttttttttt thai,beatle65,vedatarpacı,erkane gerçi erkane nin motor serviste ama ilk geziden pek memnun kalmadılarmı acaba diye geliyor insanın aklına

saygılarımla
    mustafa
    Selam Mustafacım, ilk geziden memnun kalmamak ne demek, tadı damağımda kaldı valla

Bu Cumartesi günü Korlas'a bir uğrayıp onlarla görüşücem. Haftabaşında ekspertiz ile durumu netleştiricez ardında top sigorta şirketine geçecek. Umarım en kısa zamanda hayırlısı ile inşallah sonuçlanır ve bizde gezilerimize kaldığımız yerden devam ederiz inşallah

Hepinizi saygıyla & sevgiyle selamlıyorum

Görüşmek üzere

Erkan
    Uzun ince bir yoldayım... ::pala::

stingrayx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN 650 - BEYAZ
    Geçmiş olsun tekrar Erkan
    Duffy dediğin gibi sipariş ettiğim orta çanta Topkapı'da depodaymış.
    Fırsat bulunca gidip alacağım.
    Şu an Belçika'dan elcik koruma sipariş ettim. Gelsin konu ile ilgili detayları buradan açıklayacağım.
    Ayrıca USA'dan çok iyi fiyata elcik ısıtma sipariş ettim. Onunda detayları sipariş gelince burada.
    Benzin konusuna gelince benimki daha 700 km de ve 1 depoyla 200 km anca gidiyor.
    GIVI V46 Topcase,Tank Bag
    Isıtmalı Elcik

Motosikleti
    05' burgman 400 siyah
    herkese selam,
    ya bu benzin konusu benim canımı sıktı, ben daha 1 depoyla 210 km yi geçemedim. 250- 300 km ler benim için imkansız gibi....tamamı şehir içinde 300 km gören var mı??

Motosikleti
    S.wing600abs
    selam

merhaba erkane kardeş gelişmeler iyi yönde seyreder inşaallah....biran önce kavuşursun burgmanına ... allah tan hayırlısı....

yanlış hatırlamıyorsam erenköy de ikamet ediyordun.. ümraniye ye yolun düşürse beklerim çay,kahve,yemek her şey var bizde tabiki sadece sen değil yolu bu tarafa düsen tüm motor dostları hepinize kapım açık...

saygılarımla

selam

benim makine şehir içinde KM/0,15 ykr yakıyor. 95 oktan benzin 2,63 ytl ise ve bizim depo tam dolumda 13 lt yakıt alıyorsa benim makine de tahminime göre 227 kM yol kat ediyor demektir...

bir soru da ben sorayım ......
    benim mahalleden bi arkadaş var piaggio x250 si var ve bana shell den 100 oktan benzin aldığını ve muhteşem bir perfonmans elde ettiğini söyledi... bizim makinelere 100 oktan benzin konurmu yanma odasına bi zarar verirmi merak ediyorum.

saygılar...
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

Duffy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    stingrayx, şimdiden güle güle kullan topkapı'ya gidince 1 numaralı gişeden başlayıp devamını gezecen teslim anındaki tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
    alinazik, Önce eline sağlık işte bir burgman bu kadar temiz olur (maşallah) İstanbul kazan sen kepçe gezmişin havada güzeldi. Paylaşımın için teşekkürler
    Benzin olayına gelince 13 Lt. depo var ancak ben daha dibine kadar kullanamadım yolda kalmak isteyen varsa 13Lt. ile ne kadar gider denesin bizde öğrenelim. Benzin alırken aldığım lt. Bakıyorum genelde 10-11 lt. yolda kalırım diye denemedim ama ben çok da sakin kullanmıyorum 170-180 de benzin almak durumunda kalıyorum. bir ara denedim 215km. kadar yaptı. Bence 300 km'leri şehir içinde unutun uzun yolda sakin kullanıp fazla ağırlığınız ve rüzgar yoksa 300km'yi yapar gibi geliyor. Çünkü 13 Lt ile 300 km yaptığımızda 4.3 Lt tüketim olması gerekiyor bu değer de 400cc. 185kg bir motor için uzak değil gibi. Alinazik, Burgman kitapçığında 95 oktan ve üstü kurşunsuz benzin kullanır yazmış ama 98 benzin bir kere kullandım rölantide çok sarsıntılı çalıştı yani tavsiye etmem ve de benzinde ki yüksek oktan her motorda performans artışı sağlayacak diye bir şey yok motorda sıkıştırma oranı dediğimiz şeyle çok alakalıdır yüksek oktanlı benzin daha yüksek sıkıştırma oranı olan motorlarda fayda gösterir bizim motorlarımızın performansı 95 oktana göre ayarlıdır silindirdeki 98 oktanlık benzin sıkıştırma oranında daha geç ateşleneceği için motorunuzda tekleme gibi anormallikler yaşayabilirsiniz bir ihtimal ise bujilerinizin ömrünün erken bitmesi ve yanma odasında karbon birikiminin oluşması. Benzinle performans artışı tamamen şehir efsanesidir. (Sıkıştırma oranı yüksek olan araçlar hariç Ör:Ferrari) Tavsiyem 95 oktan dır
    2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
    Çakma Vstrom

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    alinazik ; abi ilacla yıkamada sünger veya fırca kullanmıyorsun dimi? Bide nerde yıkadın ? Göstergelerin olduğu panelede ilac kullandınmı?

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Sehir içinde 260km. sehir dısında 350 km. yaptım..içinde benzin varken de benzin aldım her iki durumda da..

karabatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN AN 650 K11 / 1979 Jawa 250 classic
    Merhaba arkadaşlar, ben geçen 1000 bakıma giderken fulledim 60 km yaptım sonra biraz gaz açtım 3veya 4 kere geçen gün fulledim 265km 10,3 lt benzin aldım tabi çoğunlukla tem 2 gece köprü trafiği sonuç 0,103 YTL tabi rodaj sonrası depoyu daha bitiremedim bana göre temde 110,120km hız ortalaması ile 320 350 km gider gibi geliyor. Bu depodan sonra eko yak yakıt tasarrufu takıcam onuda deniyecem.
    Saygılar.
    Bora
    Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
    Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400

tecrübeme göre

öncelikle herkese selamlar..

şehir içi şehir dışı eğer düşük hızda seyretmezseniz aynı yakıyor.. yani bu günün fiyatlandırmasıyla km de 14ykrş bu hesaplamayla gidersek 244ncü km bitince motor stop eder

Merhaba arkadaşlar, ben geçen 1000 bakıma giderken fulledim 60 km yaptım sonra biraz gaz açtım 3veya 4 kere geçen gün fulledim 265km 10,3 lt benzin aldım tabi çoğunlukla tem 2 gece köprü trafiği sonuç 0,103 YTL tabi rodaj sonrası depoyu daha bitiremedim bana göre temde 110,120km hız ortalaması ile 320 350 km gider gibi geliyor. Bu depodan sonra eko yak yakıt tasarrufu takıcam onuda deniyecem.
    Saygılar.
    Bora
    abi bu kadar fark olur mu ya ben 14 ykrş un altını hiç görmedim..

sebebi nedir acaba dediğim gibi ben çok mu agresif kullanıyorum?

karabatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN AN 650 K11 / 1979 Jawa 250 classic
    Vedat kardeş ben hesaplamada yanlışmı yapıyorum 10,3 lt yi 265km ye böldüğüm zaman 0,039 lt çıkıyor onuda 2,635 ile çarpınca 102,765 Ykr yapıyor valla benim aldığım benzin bu belki tem de hıznı alıp torkunu bulunca fazla yakmıyordur olabilirmi işin ehli arkadaşlara bir soralım.
    Saygılar
    Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
    Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Ehli arkadaşlar die kabul ederseniz geregini yazdık..
    S&S

Duffy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    Size bir hesaplama programı
    http://www.otomarket.net/Oto-Bilgi/YAKITTUKETIMI.ASP
    Bp'de Kurşunsuz 95 Oktan benzin'de 2.63ytl.
    hadi bakalım kim ne kadar yakıyor.
    2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
    Çakma Vstrom

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Sevgili Denis..
    , . kabul etmioooo..

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400

hız la alakalı sanırım

Vedat kardeş ben hesaplamada yanlışmı yapıyorum 10,3 lt yi 265km ye böldüğüm zaman 0,039 lt çıkıyor onuda 2,635 ile çarpınca 102,765 Ykr yapıyor valla benim aldığım benzin bu belki tem de hıznı alıp torkunu bulunca fazla yakmıyordur olabilirmi işin ehli arkadaşlara bir soralım.
    Saygılar
    abi galiba ben motoru çok hızlı kullanıyorum..fark bundan olsa gerek..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler