Vedat seninde bu gezi merakın...
Vedat seninde bu gezi merakın...
Geziye Gelirim peşinen söyleyeyim.
Karabatu seni yanlış anlamışım. Sen yine eskisi gibi gideceğin yere 5 dk geç git en güzeli böyle. Bende aynı mantıkta devam ediyorum.
Köprüdeki kazayı duymadım. Umarım arkadaşın durumu iyidir.
Yurtdışından bugün ısıtmalı elcik siparişimi geçtim. Şu an aksesuarları topluyorum, hepsini tamamlayınca Tamer abiye gideceğim. Muhtemelen bana kızacak ama yapacak bişey yok.
Ortaya Tank-bag sipariş ettim ama halen adresime gelmedi. Türkiye'ye girişi 18 Ocak'ta olmuş ama ortada çanta falan yok. Acaba gümrüğe takılabilirmi böyle bir çanta? Aranızda sipariş edeniniz varmı?
Sevgiler
Tolga
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
ben de katılmak isterim....
ooo kimleri görüyoruz vedat nbr ya bizde dedik vapurda birileriyle tanıştı bizi unuttu.
stingrayx, nereden geliyor almanya'dan ise Deutsche Post ile gelecekse Avrupa yakasında topkapı'da bulunan yere geliyor haberin olsun istersen gönderi no ile bir sor
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
ya hocam bu motorun yakıtı ne bir depoyla kaç km gidiyor lütfen bu çok merak konusu bende hızını anladık sağolasın ya zühtüpaşa bu sitede tanıdığım en eski burgmnancı sensin bi cvp yaz ya
Merhaba mehmetkilic31 kullanıma bağlı aşağı yukarı 250 km.Cevabını erbabına Zühtüpaşaya bırakıyorum benimki biraz acemiyce
Saygılar
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
oooooooooo vedat bey hoşgeldin nerelerdesiniz yahu
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
anaa benim burgman benzin manyağı bir depo 13 lt. eh işte 27-30 ytl koyuyorum 210km yaparsa oo iyi diyorum.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Yaw su bulusma işinde SYM cilerde bastırıo..Birlikte bi organizasyon yapsak dioruz thai ile..ne dersiniz??
Gilera Nexus kullanıcılarıda bulusmaya katilabiliyor mu ?
Evet arkadaşlar SYM & Burgman buluşması ne zaman
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Bu hafta sonu düşünüyorduk ancak netekim cts acayip yağmur görünüo..(nihayet)..Muhtemelen haftaya ayarlarız..
S&S
Ben katılamıyomuyum şimdi bulusmaya hem xenon farlarımda var
skullhunter bizi desteklediniz için teşükkürler şilede fazer ı olupta bostancıda oturan kim diye soran bendim
zuhtupasa dedimya abi giderken hadi hepinize kolay gelsin diye ama kaskı takmıstım maskede vardı sesim size ulasmadı galiba, korna bile çaldım voink voink diye börek icin tşk bu arada
Gezi haftaya kaldı yani ben ve Börgmın'ım hazırdık
Çakma Vstrom
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)