Merhabalar.. sitenin uzun zamandır üyesiyim ama eski profilime giriş yapamadım o sebeple yeni bir profil açtım ve bu sezon için Burgman 400 almayı düşünüyorum satmayı düşünen var mı acaba?
Merhabalar.. sitenin uzun zamandır üyesiyim ama eski profilime giriş yapamadım o sebeple yeni bir profil açtım ve bu sezon için Burgman 400 almayı düşünüyorum satmayı düşünen var mı acaba?
kaç model ve ne kadara kadar birşey düşünüyorsun
selam arkadaşlar burgman kullanıcıları başlığını ilk sayfadan bu yana okuyorum bıkere şu kanıya vardım burgman özel bır scooter ama kullanıcılarıda bı o kadar özel ve sıcak insanlar vıteslı motorları cok sevıyorum ama motosıkleti sevmek dıye bır sey vardır hanı baktıkça kanınız ısınır bende de buırgmana karşı öyle oldu eğer bır gun gercekten alacak duruma erişirsem ve scoteer kullanmayı istersem bu burgman olacaktır .Araştırmayı severım butun scooter ceşitlerını inceledım ama burgmanda çeken özel bır sey var ALLAH kaza bela vermesın tekerınız yere düz bassın burgmanlarınızla en güzel günler sızın olsun arkadaşlar
satılık 2004 model lacivert burgman sahibinden de ilanım mevcut ilgilenen arkadaşlar varsa ilan a bakabilirler.
ben 3 ncü sahibiyim aldığımda motor kötü durumdaydı şimdi eski halinden eser kalmadı.bakımları maslak fevzi yücelde yapıldı.53000 km de aşırı yağ eksiltmesi sonucu piston segman değişti şuan sorun u yok lastikler michelın pilot sport.10000 km bile olmadı rektifiye olalı.suan sadece kayıs+yağ+filtresi değişecek başka masrafı yok belli süre satılmazsa ben yaptırıp devam edicem kullanmaya
MOTOR SUAN FAAL DURUMDADIR SORUN U YOK YANİ.
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
tekrar selamlar yağ konusunu hala çözümleyemedik daha önceden motorex 10 40 aldığım bir satıcı elinde mobil1 15 50 tam sentetik olduğunu ve km den dolayı bunu kullanmamı söylüyo doğrumudur yoksa satmak içinmi öle dedi?(km si 32000 e geldi)
Ne kullanmalıyım litresini kaça aldınız ve nerden alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
Arkadaşlar merhaba uzun bir süredir çeşitli sebeplerden dolayı aranızda bulunamıyordum ancak aranıza dün aldığım burgman 400 k7 ile dönmüş bulunmaktayım. Her türlü aktiviteye hazırım.
yetkili servislerinde motül 10-40 yağ kullanıyorlar sanırım lt 30 tl. yağ kontrolunu devamlı yapmayı ihmal etmeyin. zira burgmanların belirgin özelliği yağ eksiltmeleridir.valla istanbulda bulmak kolay ama kayseride nerede bulunur bilmiyorum. hem illa bu marka kullanacaksınız diye bir şey olduğunu sanmıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 ----------
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Selam vedat yaz geldi bakıyorum çıktınız piyasaya .
....NE MUTLU [U][COLOR="Red"]TÜRK[/COLOR][COLOR="White"][COLOR="Black"]'[/COLOR]ÜM[/COLOR][/U] DİYENE .... M.Kemal ATATÜRK.....
Vedat Bey, hakann'da sanırım AN650 var. Bu motorda yağ eksiltmesi yok bildiğim kadarıyla. K7 öncesi AN400 lerde var. Bende Castrol Power1 Scooter kullandım hep. Diğerlerini kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim.
egemens hayırlı uğurlu olsun yeni motorun. Allah kaza bela göstermesin.
Bu arada bende Burgmanım ile İstanbul dayım. Burgman ile mutlu mesut devam ediyoruz burada da. Ama İstanbul'un havası yaramadı mı ne, bugün yine kilometre ibresi sıfırı göstermeye başladı. Anlaşılan kilometre sensörü 2. defa arızalandı. İlkinde japonla yapıştırmıştı usta. Demek ki buraya kadarmış. Bir servis yolu göründü yine. Gelelim İstanbul'lu arkadaşların klasik servis sorularına: Hangisi şimdi? Altan mı, Batuhan mı, Yücel mi?.
Neyse, bir etkinlik olursa katılmaya hazırım. Bu kadar sene yazıp çiziyoz ama bir yüzyüze tanışamadık
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
bende açtım sezonu bi etkinlik olursa avrupa yakasında gelirim
Arkadaşlar herkeze selamlar sitenin uzun zamandır üyesiyim Honda CBR 600F sahibiyim fakat burgman650 düşünüyorum şu anda motorum satılık.
takas düşünen arkadaşlarımla irtibata geçebiliriz motorumun bütün bilgileri mevcuttur hatta ilandakilerden ekstralar vardır
http://www.sahibinden.com/hatasiz_so...XQQdisplayitem
dün geçirdiğim trafik kazası sonrası motorculuğu ve burgmanımı istemeden olsa bırakıyorum.anayolda giderken kavşağa cart diye giren bir bayan sürücünün kullandığı hundai marka arabaya çarptım.burgman paramparça ben ucuz atlattım sol bacağım ağrıyor kırık çıkık yok ,yarınki trafik raporunu bekliyorum
Çok geçmiş olsun,üzücü bir durum birden kendim kaza geçirmiş gibi oldum kırık çıkık olmaması büyük bir şans cana gelecek mala gelsin..
teşekkürler kempes, herkeze kazasız belasız sürüşler...
Çok geçmiş olsun, çok üzücü.
Bazen bana büyükşehirde, kimsenin kimseye saygısı olmadığı yerde motor kullanmak delilik gibi geliyor...
saol art vandelay, 8/8 bayan sürücü asli kusurlu ,motor perte çıkacak ,diğer kusurlardan bana 52-1b diye bir şey yazmışlar ,yüzde 75ini karşı tarafın kaskosu karşılayacak.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)