Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ocak 2010, 00:41
Goksun adlı üyeden alıntı
Yalıkoy biraz daha ileride. Oraya da gidilebilir. Buluşma saat kacta olsun? Saat 9:00 Mahbutbey gişeler uygun mu?
Slm Göksun iki kişimi gideceğiz ?
....NE MUTLU [U][COLOR="Red"]TÜRK[/COLOR][COLOR="White"][COLOR="Black"]'[/COLOR]ÜM[/COLOR][/U] DİYENE .... M.Kemal ATATÜRK.....
Reklamlar
-
08 Ocak 2010, 01:13
style_77 adlı üyeden alıntı
Slm Göksun iki kişimi gideceğiz ?
Benim icin fark etmez. Baksana digerleri kış uykusunda. Isteyen gelebilir.
-
09 Ocak 2010, 01:14
Goksun adlı üyeden alıntı
Benim icin fark etmez. Baksana digerleri kış uykusunda. Isteyen gelebilir.
Slm göksun ya kusura bakma yarın ben katılamayacağım geç oldu ama cumartesi sabahtan tekirdağa gitmem icab etti yazlığın vergi beyannameleri v.s varda onlar için gidip döneceğim artık başka bir zamana inş.
....NE MUTLU [U][COLOR="Red"]TÜRK[/COLOR][COLOR="White"][COLOR="Black"]'[/COLOR]ÜM[/COLOR][/U] DİYENE .... M.Kemal ATATÜRK.....
-
09 Ocak 2010, 22:47
arkadaslar bugun evlilik dısında 2.buyuk cılgınlıgımı yaptım,uzerine oturdugum ama inemedegim,resmen bagladıgım bir DL nin sahibi oldum,ama cok sevdigim burgmanımdan ayrılmanın da uzuntusunu inanın derinden yasıyorum,keske sartları zorlayıp ondan da ayrılmasaydım ama ne maddi olarak o kadar rahatım ne koyacak yerim var,ne de esime bunu anlatamzdım..o gitti,bugun yeni sahibinde..benim de siyah bir dl 1000 im var..eger kazasız belasız aklı basında kullanabilirsem 2-3 yıl sonra belki RT hedefime de ulasırım..bu grup bana motorumu cok sevdirdi,cok egitti,su an aramızda olmayan bir cok eski uyelerin ve sizlerin hakkı odenmez,bu virusun icimde cok hızlı yayılmasına sagolun, cok yardımcı oldunuz..ben yine bu gruba bakmadan yapamam,hepinize ilgi alakanız ve yardımlarınız icin tesekkurler..yolunuz acık,tekeriniz duz bassın..
umut,sana,degistirme motorunu,burgmanın rahatlıgını nerde bulacaksın derken,ben de gidip geliyormusum,kusura bakma..;(
[COLOR="Red"]Türk insanı para gibidir; ışığa tut, içinde Atatürk yoksa sahtedir.!! [/COLOR]
-
09 Ocak 2010, 23:42
byalman adlı üyeden alıntı
arkadaslar bugun evlilik dısında 2.buyuk cılgınlıgımı yaptım,uzerine oturdugum ama inemedegim,resmen bagladıgım bir DL nin sahibi oldum,ama cok sevdigim burgmanımdan ayrılmanın da uzuntusunu inanın derinden yasıyorum,keske sartları zorlayıp ondan da ayrılmasaydım ama ne maddi olarak o kadar rahatım ne koyacak yerim var,ne de esime bunu anlatamzdım..o gitti,bugun yeni sahibinde..benim de siyah bir dl 1000 im var..eger kazasız belasız aklı basında kullanabilirsem 2-3 yıl sonra belki RT hedefime de ulasırım..bu grup bana motorumu cok sevdirdi,cok egitti,su an aramızda olmayan bir cok eski uyelerin ve sizlerin hakkı odenmez,bu virusun icimde cok hızlı yayılmasına sagolun, cok yardımcı oldunuz..ben yine bu gruba bakmadan yapamam,hepinize ilgi alakanız ve yardımlarınız icin tesekkurler..yolunuz acık,tekeriniz duz bassın..
umut,sana,degistirme motorunu,burgmanın rahatlıgını nerde bulacaksın derken,ben de gidip geliyormusum,kusura bakma..;(
Walla burak bilmiyorum bende sanırım yaza değiştireceğim burgman yaz biterken bende sanırım misyonunu tamamlamış olacak yazın bende bir vstromm alabilirim siyah )
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
-
10 Ocak 2010, 13:08
Mesajı okuyunca üzüldüm şimdi ya. Sizi gidi sahte Burgmancılar sizi. Kabul ediyorum, Burgman çoğu kişi için bir geçiş motoru aslında. O yüzden yapacak birşey yok
Neyse, Burak Bey yeni motorunuz hayırlı olsun. Allah kazasız belasız nice kilometreler nasip etsin. Gelen gideni aratmaz inşallah
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
-
10 Ocak 2010, 15:35
Nomarka adlı üyeden alıntı
Mesajı okuyunca üzüldüm şimdi ya. Sizi gidi sahte Burgmancılar sizi
. Kabul ediyorum, Burgman çoğu kişi için bir geçiş motoru aslında. O yüzden yapacak birşey yok
Neyse, Burak Bey yeni motorunuz hayırlı olsun. Allah kazasız belasız nice kilometreler nasip etsin. Gelen gideni aratmaz inşallah
Evet sinan haklı burgmancılar biraz hain burgman söyle burgman derler sonra gider satar başka motor alırlar
-
10 Ocak 2010, 19:35
sagolun arkadaslar,tesekkurler..burgman 400 unutulacak motor degil,belli olmaz,gun gelir yollarımız yine kesisir..majesty de kullandım,silverwing de,burgman bambaska..
[COLOR="Red"]Türk insanı para gibidir; ışığa tut, içinde Atatürk yoksa sahtedir.!! [/COLOR]
-
10 Ocak 2010, 21:32
hayırlısı olsun burak,kazasız belasız, geçen pazar senin motoru bostanlı sahilde gördüm ah plakamıydı? yanına yanaştım ordasındır diye düşündüm baktım kimse yok bende devam ettim sanırım yeni sahibindeydi burgman. ben değiştirmeyi düşünmüyorum param olursa 2. motor olarak farklı tarz deneyebilirim ( kle 500,bmw f650 gs)
-
10 Ocak 2010, 22:38
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
11 Ocak 2010, 00:17
-
11 Ocak 2010, 09:56
Neyse yapacak birşey yok satmışsın artık
.Yeni motoruna kazasız belasız ağız tadı ile binmek nasip etsin Allah GÜLE GÜLE KEYİFLE BİN
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:42 ----------
BENDE KARAR VERDİM.
F 650 GS alacam vstromdan vazgeçtim 2006-2007 13-15 bin tl arası fiyatlar sahibindende az km 0-10,000 km arası çok hoş motora benziyor
Vedat bu konuda bir yoırum yaparsan sevinirim ne dersin ? F 650 GS için ?????
2006 model 2007 trafik çıkışlı 10500 km burgman satılıktır ?
2006/2007 f 650 gs ile takar olur .
Sinan şimdi banada kızacak satıyom diye hahahaha
ben burgmanı bırakabileceğimi sanmıyorum. duruma göre yarın 3ncü bir motor alsam bile burgmanın yeri gerçekten apayrı.
eski kasa f 650 gs e gelince; bence yeni kasalara göre daha yakışıklı bir motor fakat kullananlara sorarsan yüksek devirlerde aşırı vibrasyon rahatsız edici oluyormuşş, eğer sakin kullanırım ben zaten diyorsan bence maddi olarakta mantıklı bir seçim.
-
12 Ocak 2010, 14:38
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
ben burgmanı bırakabileceğimi sanmıyorum. duruma göre yarın 3ncü bir motor alsam bile burgmanın yeri gerçekten apayrı.
eski kasa f 650 gs e gelince; bence yeni kasalara göre daha yakışıklı bir motor fakat kullananlara sorarsan yüksek devirlerde aşırı vibrasyon rahatsız edici oluyormuşş, eğer sakin kullanırım ben zaten diyorsan bence maddi olarakta mantıklı bir seçim.
Vazgeçtim
-
13 Ocak 2010, 13:10
Istanbul omm theory semineri.
Selam beyler;
pazar günü omm nin bir semineri var aranızdan katılacak varmı ? Yer göstepe Time Cafe ilgili link ;
http://www.facebook.com/#/event.php?...2312685&ref=mf
-
14 Ocak 2010, 00:48
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin MASALLAH
yeni arkadaşlar bilmez eski arkadaşlar zaten bilirler.vstrom 650 kullandım yaklasık 1 1.5 ay kadar.Egr abs siz model ise aldığın arka tekere çok dikkat et..Mümkün mertebe ön fren az arka fren yapmaya çalış....
Ön yuzde 60 70 arka freni ise 40 30 arası basmaya çalış...
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
14 Ocak 2010, 11:08
Türkiye maxi scoteer kulubü ( istanbul)
Arkadaşlar mekrezi izmirde bulunan camiada hatırı sayılır bir toğluluğa sahip bir grubun istanbul kolunu faaliyete sokmuş bulunuyoruz.Hepinizi aramaızda görmekten mutluluk duyacağız.Kaliteli,seviyeli ve sıcak bir ortamda hoş zamanlar geçirmek adına sizide grubumuza davet ediyoruz.Bahsi geçen grubun linkini yazıyorum Hepimize hayırlı olsun.
http://www.facebook.com/group.php?gid=248677014759
-
16 Ocak 2010, 21:52
22.01.2010 pendor34 etkinliği
Arkadaşlar mekrezi izmirde bulunan camiada hatırı sayılır bir toğluluğa sahip bir grubun istanbul kolunu faaliyete sokmuş bulunuyoruz.Hepinizi aramaızda görmekten mutluluk duyacağız.Kaliteli,seviyeli ve sıcak bir ortamda hoş zamanlar geçirmek adına sizide grubumuza davet ediyoruz.Bahsi geçen grubun linkini yazıyorum Hepimize hayırlı olsun.
http://www.facebook.com/group.php?gid=248677014759
22 OCAK 2010 TÜRKİYE MAXİ SCOOTER KULUBÜ TANIŞMA ETKİNLİĞİ
http://www.facebook.com/group.php?v=...702800&index=1
-
18 Ocak 2010, 10:46
Arkadaşlar selam 2005 model Burgmanımı araba almak zorunda olduğum için satıyorum duyurulur km si şu an 8500 de malum binmeden duramıyorum ) herkeze hayırlı işler ve hayırlı günler dilerim.
http://www.sahibinden.com/8000_km_de...XQQdisplayitem
-
30 Ocak 2010, 18:37
Heyyyyyyyy millet nerdesiniz ya ne yazan var ne eden iyice uyudunuz he
-
03 Şubat 2010, 22:21
Herkese merhaba,
Adım Murat, İstanbul Kozyatağı'ndan bir AN400 K6 kullanıcısıyım. Motorum 12binlerde, geçtiğimiz temmuz sonundan beri kullanıyorum ve şu sıralar güneşin biraz olsun yüzünü göstermesini sabırsızlıkla bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler