arkadaşlar cuma akşamı için daha önce verilmiş bir sözüm var kusura bakmayın. ama cumartesi öğleden sonra güzel bir anadolu kavağı gezisi yapabiliriz.
arkadaşlar cuma akşamı için daha önce verilmiş bir sözüm var kusura bakmayın. ama cumartesi öğleden sonra güzel bir anadolu kavağı gezisi yapabiliriz.
yer ve saat bildiririseniz cumartesi öğlende geçmeden bu işi ayarlayalım nerde kaçta buluşulacak gibi
gezi için sanırım fazla istekli yok. ben öyle anlıyorum bu sessizliği...
merhabalar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------
izmirden merhaba, 2003/2005 arası burgman arıyorum.izmirden satmayı düşünen arkadaş varsa mesajlaşalım.
Slm beyler ya cumartes, buluşalım bir kavak gezisi yapalım dediniz kimseden ses çıkmadı geçen haftaki cumartesi randevusu bu cumartesiye ancak yetişecek iletişimdeki hızınıda yetişmek elde değil
neyse gelin 29 ekimde birlikte olalım özellikler akşam boğazdaki nefis havai fişek görselini izleriz yok ben eşimle dostumla onu izleyeceğim diyen varsa o zaman hafta sonuna hava durumuna göre ctesi pazar fark etemz mini bir gezi düzenleyelim hakikaten vedat haklı millet basbas bağırıyor gezi yokmu nerdesiniz diye gezi var buluşma var deyincede kimseden ses çıkmıyor şıkanda bana uzak gelemem v.s uzak dediği yerde avrupa yakası millet mobiletle bodruma gidip geliyor bizim millet koskoca burgmanla karşıdan buraya gelemiyor
Sizlere zevkli eğlenceli geziler,
Ben burgmanımı sattım ayrıldım...
Allah herkese gönlündeki motoru nasip etsin...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
arkadaşlar izmirden merhaba 2003 model burgman an 400 aldım 21binde. farları söndüremedim bu konuda bilgi verirseniz sevinirim kontak açıkken farlar sürekli yanıyor
Foruma hoş geldiniz, motorunuz hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Sorunuza gelince Burgmanın farları her zaman yanar. Yanması da iyidir, trafikte görünür ve görülürsünüz gece de olsa gündüzde olsa.
Ayrıca size tavsiyem motor yağını yaklaşık 1000 km de bir kontrol edin. Çünkü motorun özelliğinden dolayı motor bir miktar yağ yakar. Eğer sürekli sıkıştırarak kullanırsanız bu yağ tüketimi de artar. Onun dışında her hangi bir sorunu olmayan keyifle binilebilecek bir motordur. Hayırlı olsun tekrar.
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
teşekkürler nomarka,aküye zararı olmasından endişelenmiştim.çok teşekkürler
Arkadaşlar herkeze selam ben Önder nihayet 2 senedir hayal edip durduğum Burgman'a kavuştum,yazılarınızı uzun süredir takip ediyorum çok faydalı bilgiler veriyorsunuz parmaklarınıza sağlık inşallah en kısa sürede tanışırız
2 günde 250 km yaptım, dün km telinde sorun çıktı sanırım, ibre çalışmıyor ya koptu yada yerinden çıktı :(
Hoş bulduk dostum motosikletim 2005 model gri renk,7000 tl ye aldım km si de 6000 de,aldığım arkadaş boyu yetmediği ve 400 lük makine tecrübesi olmadığı için motoru sol tarafa yatırmış sinyalin oradan orta ayaklığın oraya kadar çizik mevcut,motor 1 senedir garajda yatıyordu mekanik açıdan şu an bir problemi yok motorun ama hararet normal ısıya ulaştıktan sonra debriyajdan bir uğultu geliyor sanırım bir temizlik istiyor.
Burgmanda kilometre teli,halatı diye bir şey yoktur. Ön tekerlek göbeğinde manyetik bir sensör vardır. Sensörden çıkan kablo vasıtasıyla sinyal beyne iletiliyor.
Benimde başıma geldi, sizdeki sorun da aynıdır büyük ihtimal: Tekerlek göbeğindeki sensör zamanla içine kaçan pisliklerden dolayı sıkışıp kırılabiliyor. Söktürüp içindeki mıkanatıslı parçaları japonla güzelce yapıştırıldıktan sonra sorun kalmıyor.
teşekkürler nomarka.
Duyduğunuz ses normal, endişelenmenize gerek yok. Arada bir motor sıcakken kalkışlarda veya kavşak dönüşlerinde öter. Ani kalkışta ötmez ama debriyaj kavrama sürecini uzatan yumuşak kalkışlarda ötme yapar. Bu konu zamanında da çok tartışıldı. Sonuç sıfır .
Rica ederim orangeblue.
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)