Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    suzuki V-storm
    arkadaslar ; burgmanlarınızla beraber nice mutlu bayramlar..

su siteyi yeni buldum,cok begendim,bayramda vatiniz olur,bakın mutlaka..
    egitici degisik bir cok konu kısa filmleriyle beraber..

http://www.uzmantv.com/motosiklet-il...kkat-etmeliyiz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KingoftHeWest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800
    Teşekkürler arkadaşlar,iyi bayramlar

byalman verdiğin linke bayıldım hepsini tek tek izledim çok sağol

3 gecedir ruyamda 3 farklı burgmanım oluyor fakat daha kullanma şansım olmadı.satan varsa konusabilirmyz :D

Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400 K6 - Gri - 2006
    hey millet nerdesiniz ya ne yazıyorsunuz ne birşey ? motoru hakkında ne soru soran ne cevaplayan nede selam sabah veren kimse kalmadı başka siteleremi gittiniz naptınız ne buluşuyorsunuz ne görüşüyorsunuz ya birşey soracak oluyoruz motor hakkında kimse yok bir mail listesi yapsak msn falan nasıl olur diyorum ? ben ekliyorum msn adresimi arzu eden ekleyebilir kendi msn nide paylaşabilir u.ozturk@windowslive.com umut

Duffy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    Valla yazmasakta mutlaka burdayız )) Yazılanları okuyoruz. Bu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
    2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
    Çakma Vstrom

Motosikleti
    Alıntı Duffy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla yazmasakta mutlaka burdayız )) Yazılanları okuyoruz. Bu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
    Aman aman buralarda olun ihtiyaç falan duyduğumuzda soracak sorularımız falan olur biz sizin gibi yıllardır burgmana binmiyoruz daha 1 aylık burgmancıyız bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmakta fayda var diye düşünüyorum

Motosikleti
    Honda VFR 800
    Evet arkadaşlar daha aktif olalım lütfen,buluşma falan yapalım hatta burgmancılar olarak

Motosikleti
    Alıntı KingoftHeWest adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar daha aktif olalım lütfen,buluşma falan yapalım hatta burgmancılar olarak
    TAMAMEN DÜŞÜNCENE KATILIYORUMMMMMMMM

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Merhabalar,
    Sürekli takip edip yazmamak kötü tabii, bende bişiler yazıyım, misal motor bloğunun üst sol köşesinden çıkıp hava filtresine arkadan bağlanan karter havalandırma hortumu var, hava filtresinin aşırı yağ dolmasına ve yağın çok eksilmesine neden oluyor uzun ve süratli kullanımlarda, geçmiş sayfalarda amerikadaki kullanıcıların yaptığı bazı eklemeler vardı hiç uygulayan oldumu?
    Ben o hortumu uzattım ve araya bir parça taktım, sizden bu yönde şikayeti olan varmı?
    Selamlar...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Nomarka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    Sürekli takip edip yazmamak kötü tabii, bende bişiler yazıyım, misal motor bloğunun üst sol köşesinden çıkıp hava filtresine arkadan bağlanan karter havalandırma hortumu var, hava filtresinin aşırı yağ dolmasına ve yağın çok eksilmesine neden oluyor uzun ve süratli kullanımlarda, geçmiş sayfalarda amerikadaki kullanıcıların yaptığı bazı eklemeler vardı hiç uygulayan oldumu?
    Ben o hortumu uzattım ve araya bir parça taktım, sizden bu yönde şikayeti olan varmı?
    Selamlar...
    Eklemeleri ben koymuştum. Burgmanusa.com forumlarındaki "kfir" adlı bir kullanıcının yaptığı bir uygulamaydı. Dediğiniz hortumu kesip araya benzin filtresi taktığımı anlatıyordu. Henüz bir uygulayan duymadım sizden başka. Nasıl oldu yağ tüketiminiz, bir gelişme var mı?
    2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km

"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."

Motosikleti
    Alıntı Nomarka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eklemeleri ben koymuştum. Burgmanusa.com forumlarındaki "kfir" adlı bir kullanıcının yaptığı bir uygulamaydı. Dediğiniz hortumu kesip araya benzin filtresi taktığımı anlatıyordu. Henüz bir uygulayan duymadım sizden başka. Nasıl oldu yağ tüketiminiz, bir gelişme var mı?
    walla beyler ben yağ değiştirdim 1000 km yaptım yağa bakıyorum sıfır eksilme sizin motorlarda sorun var heralde şaka bir yana gerçekten eksilme yok
    diğer konuda ise geçen hava filtresini söktüm oraya buraya bakıyordum merakımdan hava filtresi kutusunun içinin hafif nemli olduğunu gördüm ama çok az o teli söküp orayı silecektim ama sökme imakanı yok sanırım biraz temizlik hastasıyımda dediğiniz ıslaklık o sanırım . ama bende eksiltme olayı yok forumdaki her yazılanı motorumda kontrol ettim mesela debriyaj kavrama noktası 3200 d/d değil crativex in dediği gibi 2600/2700 d-d de motor harekete başlıyor kalkmaya bunu düz yolda üzerinede oturarakta denedim üzerinde olmadanda denedim sonuç aynı sonra yakıt konusunda lt fiyatı 3,28 den 260 km de 35,98 tl benzin aldım 138-139-140 kruş arası yakmakta bir kaç depo özellikle test ettim bu üç değer ulaştım 4,28 lt 100 km de şehir içi kullanım değeri kullanım tarzı ise e-5 de 120 km/h ve üzeri ortaköy ün sıkış gece trafiği sahil v.b sehiriçi yollarda performansa dayalı kulllanım bu 260 km boyunca ara sıra artçıda eşlik etti bunları kullanıcılar test etmştir ama misafir ler oluyor topicte veya burgman 400 alacak olanlar inceleyenlere bilgi olsun diye yazıyorum AYRICA KESİNLİKLE değerler objektif olarak ölçülmüş ve yazılmıştır. ilgilenenlerin dikkatine

Motosikleti
    Honda VFR 800
    Arkadaşlar benim motorda kavrama noktasında biraz titreşim oluyor.motor 19000 de 20000 km bakım ve 24000 km bakımda değişecek parçalar var.Bunlar bu titreşimi yok eder mi?
    Bu titreşimin olmasının sebebi kayış mıdır?

sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Ya bu burgmanlar baya seri alet galiba?Dün gece ışıklardan kalktım 20-30 yanımdan baovvvv diye bi geçti ödüm bokuma karıştı artık kaç kapattıysa yolda bilmiyorum ama hearlde 80-90 gidiyodu sonra zaten baya uzadı 130-140 falan baya yol alıyor galiba bu araba görünümlü burgmanlar??

Motosikleti
    Alıntı sky_forever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya bu burgmanlar baya seri alet galiba?Dün gece ışıklardan kalktım 20-30 yanımdan baovvvv diye bi geçti ödüm bokuma karıştı artık kaç kapattıysa yolda bilmiyorum ama hearlde 80-90 gidiyodu sonra zaten baya uzadı 130-140 falan baya yol alıyor galiba bu araba görünümlü burgmanlar??
    evet baya seridir kendileri ışıklarda duruyorum zaten arabalar rakip bile olamıyorlar motosikletlere gelince arkadaşta 600 f var ışıklarda duruyoruz yeşil yandığında o vitese takana kadar ben uzuyorum ayrıca birlikte de kalksak ilk mt lerde fark atıyorum sonrası malum yazmama gerek yok gerçekten fiyatının hakkını veren bir marka ve model burgman ,konforunu zaten anlatmaya bile gerek duymuyorum motosikletlerin limuzini görende zaten hayranlıkla bakyor amma rahattır bu motor diyor bende honda 600 rr alacaktım ama hız yani o motorların hızı bana göre değil devamlı devir isteyen makineler şehir içi anında hararet yükseliyor devamlı basmak lazım racingte birde hız haricinde motosiklet neden alınırki benim şahsi düşüncem rahat etmek için eee rahat içinde motor dedinmi otomatik olmalı diye düşünüyorum keyif işi yani davamlı vites ayağında değiştir dur bana mantıksız geliyor

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Bir tanıdığımın burgman 400ü var aslında alıcam binecem ona birgün sonra benimkine binince anlamsız gelicek diye yapmak istemiyorum bunu
    Ama çok merak ediyorum yani gerçekten sürüşünü rahatlığını ağırlığını nasıl gittiğini...

Motosikleti
    Bir tanıdığımın burgman 400ü var aslında alıcam binecem ona birgün sonra benimkine binince anlamsız gelicek diye yapmak istemiyorum bunu
    Ama çok merak ediyorum yani gerçekten sürüşünü rahatlığını ağırlığını nasıl gittiğini...
    anlamsız geleceği kesin ben bir kere bindim ondan sonra hiçbiri beni cezbetmedi 2006 da sıfır alacaktım olmadı honda v.b bir sürü marka baktım ama hiçbiri burgmanın dizaynını tutmadı ayrıca da gerçekten çok kaliteli malzemeler kullanılmış bir o kdarda işçiliği güzel bir makina dikkat eden varmı bilmem ama jantları mesela enkei marka jantın kollarının içine bakarsanız görürsünüz sürüşü rahatlığı anlatılacak gibi değil bin ve gör anında 100 km hız konforlu dengeli yani ağırlı hissetmiyorsun bir tek dururken ağırlığının farkındasın diğer durumlarda yormuyor ama o ağırlık motora denge ve yol tutuş sağlıyor

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Eet o çok önemli birşey galiba...Ben kendi motorumda öyle birşeyin olduğunu hiç hissetmiyorum yani güvensizleşiyor alet 75-80de falan ya da bana öyle geliyor...Ama pahalı alet ya yani 0'ı zaten araba fiyatında ya

Nomarka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    Eet o çok önemli birşey galiba...Ben kendi motorumda öyle birşeyin olduğunu hiç hissetmiyorum yani güvensizleşiyor alet 75-80de falan ya da bana öyle geliyor...Ama pahalı alet ya yani 0'ı zaten araba fiyatında ya
    İşte Burgmanın en tatlı gittiği süratlerde 60'dan başlar 120 ye kadar devam eder. 120 den sonra biraz güvensizleşir ama asla o güvenini bırakmaz.
    Seni de artık bir Burgman sahibi yapalım be hocam. Burgmandan önce 3000 km 151RS kullandım. Burgmanla hiç bir şekilde kıyaslanamaz bile. Eğer maddi durum elveriyorsa sat o 150zc yi al bir tane 2003 Burgman. Ama motoru, sahibini, gittiği servisini iyi araştır ki sonra için rahat olsun.

Alıntı style_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    jantları mesela enkei marka jantın kollarının içine bakarsanız görürsünüz
    Vay be, ben hiç dikkat etmemiştim. Bravo en ince ayrıntısına kadar incelemişsiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 AM ----------

Alıntı KingoftHeWest adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim motorda kavrama noktasında biraz titreşim oluyor.motor 19000 de 20000 km bakım ve 24000 km bakımda değişecek parçalar var.Bunlar bu titreşimi yok eder mi?
    Bu titreşimin olmasının sebebi kayış mıdır?
    O titreşimin kaynağı, debriyaj balatasıdır, çünkü balatası bitmiş. Şimdilik sadece debriyaj balatasını değiştirirseniz titreşim gider. Kayışı 24 binde bile değiştirmeseniz olur. 30 binde bile değiştirmeden gidenler var. Yine de balatayı değiştirirken kayışın da bir genişliğini ölçün(Değişim sınırı 20 mm) ve çatlak falan var mı bir kontrol edin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 AM ----------

Alıntı style_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diğer konuda ise geçen hava filtresini söktüm oraya buraya bakıyordum merakımdan hava filtresi kutusunun içinin hafif nemli olduğunu gördüm ama çok az o teli söküp orayı silecektim ama sökme imakanı yok sanırım biraz temizlik hastasıyımda dediğiniz ıslaklık o sanırım . ama bende eksiltme olayı yok
    Hava filtresinin önünde bir kutu daha var. O kutuyu açarsanız oradaki birikimi görürsünüz. Az da olsa mutlaka yakıyordur, belki sizden önceki kullanıcı birşeyler yaptı ya da siz basmıyorsunuz, bilemiyorum.
    2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km

"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."

Motosikleti
    Alıntı Nomarka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte Burgmanın en tatlı gittiği süratlerde 60'dan başlar 120 ye kadar devam eder. 120 den sonra biraz güvensizleşir ama asla o güvenini bırakmaz.
    Seni de artık bir Burgman sahibi yapalım be hocam. Burgmandan önce 3000 km 151RS kullandım. Burgmanla hiç bir şekilde kıyaslanamaz bile. Eğer maddi durum elveriyorsa sat o 150zc yi al bir tane 2003 Burgman. Ama motoru, sahibini, gittiği servisini iyi araştır ki sonra için rahat olsun.

Vay be, ben hiç dikkat etmemiştim. Bravo en ince ayrıntısına kadar incelemişsiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 AM ----------

O titreşimin kaynağı, debriyaj balatasıdır, çünkü balatası bitmiş. Şimdilik sadece debriyaj balatasını değiştirirseniz titreşim gider. Kayışı 24 binde bile değiştirmeseniz olur. 30 binde bile değiştirmeden gidenler var. Yine de balatayı değiştirirken kayışın da bir genişliğini ölçün(Değişim sınırı 20 mm) ve çatlak falan var mı bir kontrol edin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 AM ----------

Hava filtresinin önünde bir kutu daha var. O kutuyu açarsanız oradaki birikimi görürsünüz. Az da olsa mutlaka yakıyordur, belki sizden önceki kullanıcı birşeyler yaptı ya da siz basmıyorsunuz, bilemiyorum.
    Hava filtresinin önünde bir kutu var derken ? alttan bir hortum geliyor bloğun ordan o hava filtresine geliyor filtrenin altı boşluk sol tarafındada emilen havanın girişi var girişin önündeki filtrenin altında ki geniş alanda var işte hafif ıslaklık ondan başka bir yerde ıslaklık görmedim ben neyse yağ değişimi oldu 1000 km oldu eksik yok ama genel yapısı itibarı eksiltme oluyorsa bundada olacaktır ama ben motoru aldığımdada eksik yoktu 2560 km yapmıştı sahibi abi hiç bakmadım dedi ben baktım eksik yoktu motorda hiçbir oynama yok yani sizin yazdığınız hortumun arasına filtre gibi v.s modifikasyon yok standart hali basma olayına gelince basmadan binmiyorum zaten hele istanbulda motora basmadan binersen ezilir gidersin trafikte neyse bakalım ilerleyen km yağ yakma olacakmı birde bana servis 10/40 değil 15/50 yağ koydu belkide yağın kalınlığındandır yanmaması ince yağ daha çabuk yanar gibi bir kanatim var servis bu vizkozitedeki yağı kullanıyor ipon muydu markası neydi ipon 15/50

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    arkadaşlar burgmanlarda yağyakma ani gaz vermelerde dengesiz kullanımlarda yağ yakıyor sakin kullanımlarda yağ eksiltme olmuyor yakıttada aynı ben 6 ay oldu motorumu alalı okadar keyifli kullanması yalnız 120 km den sonra karekter değiştiriyor en iyi hızı 90 km 100km arası çok güzel kazazı sürüşler arkadaşlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)

Bu Konudaki Etiketler