Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Eylül 2009, 17:44
deli_mavi adlı üyeden alıntı
yok bende motosiklet perte ayriliyo benim gibi...ben kazaliyim...hasarli arac statusundeyim yani...
su an yuruyemiyorum bir seneye kadarda arac kullanmam yasak...aracim yok su an itibariyle koltuk degneklerimi saymassak.
ama dedigin gibi yurt disinda oturum iznin varsa ve 5 seneden fazla kaldinsa 6 ayda bir cikmak sartiyla alabilirsin ve gumruklede isi olmaz zaten yabanci plaka geseceksin Turkiyede
çook gecmis olsun
ya amerikada halam var 8 senedir orda o alıp plakalı yollarsa ?
Reklamlar
-
06 Eylül 2009, 17:52
tmacamare1 adlı üyeden alıntı
çook gecmis olsun
ya amerikada halam var 8 senedir orda o alıp plakalı yollarsa ?
olmaz zaten araci turkiyede ruhsat sahibi kullanmiyorsa direk arac baglaniyor bilgin olsun...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
06 Eylül 2009, 17:53
olmaz zaten araci turkiyede ruhsat sahibi kullanmiyorsa direk arac baglaniyor bilgin olsun...
yani amerikadan gelicek ruhsat bizzat benim adımamı olmalı?
-
06 Eylül 2009, 17:59
yani amerikadan gelicek ruhsat bizzat benim adımamı olmalı?
senin adina olamaz cunku orada yasamiyorsun bu nedenle ruhsat sahibi sen olamassin.ve turkiyeye sokma seklin eger sen yasiyorsan olurdu.cunku oradada yasiyorsun buradada seklinde bilmem anlatabildimmi.yani burani vatandasi olup amerikada oturma izin olmasi lazim.sana yazdiklarimi iyi okumuyorsun kardesim sen...dikkatli okumus olsan 5 seneden fazla yurt disinda yasamis olman lazimdi kismini atlayip bu soruyu yoneltmesdin ama yinede soyliyim.olmaz olmuyor.ancak halaniz beraberinde getirir ve benim ben kullanicam der bu sekilde olur ama 6 ay sonra amerikaya nasil gidicen motosikletle?giris cikis yapman lazim gumrukden
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
06 Eylül 2009, 18:24
senin adina olamaz cunku orada yasamiyorsun bu nedenle ruhsat sahibi sen olamassin.ve turkiyeye sokma seklin eger sen yasiyorsan olurdu.cunku oradada yasiyorsun buradada seklinde bilmem anlatabildimmi.yani burani vatandasi olup amerikada oturma izin olmasi lazim.sana yazdiklarimi iyi okumuyorsun kardesim sen...dikkatli okumus olsan 5 seneden fazla yurt disinda yasamis olman lazimdi kismini atlayip bu soruyu yoneltmesdin ama yinede soyliyim.olmaz olmuyor.ancak halaniz beraberinde getirir ve benim ben kullanicam der bu sekilde olur ama 6 ay sonra amerikaya nasil gidicen motosikletle?giris cikis yapman lazim gumrukden
anladm zormuş ya turkiyeden almaya karar verdim :D
-
06 Eylül 2009, 20:03
Selam arkadaslar...
MERHABALAR BEN SU AN X9 250 KULLANIYORUM ANCAK BIRAZ DAHA BUYUK BI CC YE GECME DUSUNCESINDEYIM VE OLURSA BURGMAN 400 DUSUNUYORUM YERI BURASIMI (YENI UYE OLDUGUMDAN KUSURA BAKMAYIN )
BILMIYORUM AMA SATMAYI DUSUNEN ARKADAS VARSA BENIMLE mcavci@hotmail.com ADRESİNDEN İRTİBATA GECERSE SEVİNİRİM .
Allah asfalt yuzu gostermesin .....
-
06 Eylül 2009, 20:31
Hoşgeldin dostum..
İlan No: #16133551
İstekli arkadaşlara duyrulur..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
06 Eylül 2009, 21:17
merhaba arkadaşlar tam olarak anlayamadım yeniyim.burgman 650 ile burgman 650 exec arasndaki farklar nedir
-
07 Eylül 2009, 02:35
mcavci adlı üyeden alıntı
MERHABALAR BEN SU AN X9 250 KULLANIYORUM ANCAK BIRAZ DAHA BUYUK BI CC YE GECME DUSUNCESINDEYIM VE OLURSA BURGMAN 400 DUSUNUYORUM YERI BURASIMI (YENI UYE OLDUGUMDAN KUSURA BAKMAYIN )
BILMIYORUM AMA SATMAYI DUSUNEN ARKADAS VARSA BENIMLE
mcavci@hotmail.com ADRESİNDEN İRTİBATA GECERSE SEVİNİRİM .
Allah asfalt yuzu gostermesin .....
Evet tam yerine hoşgeldiniz.
merhaba arkadaşlar tam olarak anlayamadım yeniyim.burgman 650 ile burgman 650 exec arasndaki farklar nedir
Executive modelinde ABS ve elektrikli cam gibi donanımlar mevcut. Yalnız, Türkiye'ye sadece Executive modeli getirtiliyor.
Ayrıca size tavsiyem, eğer motosiklet kullanmaya yeni başlıyorsanız 250cc gibi daha ufak hacimli scooterlarla başlamanız. Bunlarda acemiliğiniz attıktan sonra Burgman 650'ye geçmeniz daha iyi olacaktır.
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
-
07 Eylül 2009, 10:57
tbk_1980 , ilgin için cok tesekkur edıyorum ancak 45000 km benım ıcın cok ben de km yapıyorum cunku hergun ıse motorumla gıtmeyı tercıh edıyorum bu sebepten dolayı daha dusuk km de satmayı dusunen arkadasım varsa mcavci@hotmail.com adresınden gorusebılırız
-
07 Eylül 2009, 11:46
cenkerdemir adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkese selam kazasız sürüşler,
ben bir sezondur regal raptor (2007-2700 km) kullanıyorum istanbulda
ama burgman 400 almak istiyorum seneye inşallah allah nasip ederse kaç modelden yukarı bakmalıyım kaç km ye kadar olanları tercih etmeliyim yardımcı olurmusunuz hatta elimdeki motorla takas edebileceğim bir dükyan vs varmıdır
yardımlarınız için teşekkür ederim kazasız sürüşler.
arkadaşlar bir hatamız mı var bu mesajımda kimse ses vermedi
kazasız sürüşler.
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
-
07 Eylül 2009, 15:07
Nomarka adlı üyeden alıntı
Evet tam yerine hoşgeldiniz.
Executive modelinde ABS ve elektrikli cam gibi donanımlar mevcut. Yalnız, Türkiye'ye sadece Executive modeli getirtiliyor.
Ayrıca size tavsiyem, eğer motosiklet kullanmaya yeni başlıyorsanız 250cc gibi daha ufak hacimli scooterlarla başlamanız. Bunlarda acemiliğiniz attıktan sonra Burgman 650'ye geçmeniz daha iyi olacaktır.
teşekkurler nomarka fakat 3 senedir motor kullanıyorum.forumda ve burgman da yeniyim.
-
07 Eylül 2009, 15:12
merhaba arkadaşlar ben mt ailesinde uzun süredir vardım önceden mondial 150 zat vardı sattım şimdi ise burgman UH 150 aldım fakat ufak bir kazık yedim motor komple bitik yeniden herşeyi yaptırmam gerekiyor
komple silindir piston, komple krank takımı ve sübab ve sübabların oldugu kafa gerekiyor bu parçaları nerden ucuza tehmin edebilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
suzuki servisinde çok pahalı bu parçalar
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
-
07 Eylül 2009, 15:58
barsgamze adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar ben mt ailesinde uzun süredir vardım önceden mondial 150 zat vardı sattım şimdi ise burgman UH 150 aldım fakat ufak bir kazık yedim motor komple bitik yeniden herşeyi yaptırmam gerekiyor
komple silindir piston, komple krank takımı ve sübab ve sübabların oldugu kafa gerekiyor bu parçaları nerden ucuza tehmin edebilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
suzuki servisinde çok pahalı bu parçalar
sahibinden.com da birisi parça satıyor dostum
-
07 Eylül 2009, 15:58
arkadşlar gilera gp 800mü burgman 650mi ?
-
07 Eylül 2009, 16:07
sahibinden.com da birisi parça satıyor dostum
dostum baktım ama UH 150 için parça yok genelde 400 ve 650 için var bildiginiz yerler varsa benim için süper olur
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
-
07 Eylül 2009, 19:12
arkadaşlar herkese selam kazasız sürüşler,
ben bir sezondur regal raptor (2007-2700 km) kullanıyorum istanbulda
ama burgman 400 almak istiyorum seneye inşallah allah nasip ederse kaç modelden yukarı bakmalıyım kaç km ye kadar olanları tercih etmeliyim yardımcı olurmusunuz hatta elimdeki motorla takas edebileceğim bir dükyan vs varmıdır
yardımlarınız için teşekkür ederim kazasız sürüşler.
Merhaba, 2003 ve sonrası Burgmanlar enjeksiyonlu olarak üretilmekte, bu yüzden tercihinizi 2003 ve sonrasına yapmanız daha iyi olacaktır. Burgmanlar bakımına dikkat edildiğinde sorun çıkarmayan makineler. Bu nedenle kilometresinden ziyade aslında motora ne kadar iyi bakılmış olduğu önemli. Mesela yağ seviyesinin 1000 km de bir kontrol edilmesi ve eksikse tamamlanması gerekir. Alacağınız kişi buna dikkat etmemiş olabilir. Motoru alacağınızda mutlaka iyi bir servise götürüp gösterin. Motorun sahibini forumlarda araştırmaya çalışın. Belki önceden ne tür sorunlar yaşadığı bulunabilir. Motor 20 bin km civarında ise debriyaj balatasının, kayışın değişip değişmediğini sorun. 30-40 bin km civarında ise varyatör ve/veya bagaların değişip değişmediğini sorun. Onun dışında tabiki bütçeniz elverdiği sürece düşük kilometreli almaya çalışın. Şimdiden hayırlı olsun.
arkadşlar gilera gp 800mü burgman 650mi ?
GP800, daha atak, daha performanslı ve çok yakışıklı bir motor. Fakat süspansiyonlarının sert olması, bagajının yok gibi bişey olması Burgman'ı öne çıkarıyor. Burgman ise rahatlık ve konforuyla uzun yol yapabileceğiniz çok kaliteli, sorunsuz bir motor. O nedenle hala Burgmanı tek geçerim.
Bu konuda Duffy nin çok güzel bir yorumu vardı:
----------------------------------------
Burgman lüks bir sedan aile aracı gibidir.
Gilera bence scooter'ın ferrarisi'dir. Ancak tek kapılı spor araç kadar rahat edersin.
Evliysen yada kız arkadaşınla gezeceksen ne demek istediğimi çok iyi anlayacağına eminim.
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
-
07 Eylül 2009, 19:35
Gp800 tabiki!!! öyle bi alet var mı allah aşkına arkadaşlar tamam burgman iyi olabilir ama göz var nizam var!
-
07 Eylül 2009, 20:10
sky_forever adlı üyeden alıntı
Gp800 tabiki!!! öyle bi alet var mı allah aşkına arkadaşlar tamam burgman iyi olabilir ama göz var nizam var!
gp800 daha sportif yani maxiscooter'ı aşmış biraz.839cc 76 beygir yanlş hatrlamiorsam fakat burgmandaki rahatlık sele rahatlıgı,aynaların katlanması,triptonik vites,ayarlanabilir on cam,tarzı şekli ayrı fakat gp800 daha sportif ama kararsızım yani gp800 13,... € burgman 28.000 tl???
-
08 Eylül 2009, 09:38
Nomarka adlı üyeden alıntı
Merhaba, 2003 ve sonrası Burgmanlar enjeksiyonlu olarak üretilmekte, bu yüzden tercihinizi 2003 ve sonrasına yapmanız daha iyi olacaktır. Burgmanlar bakımına dikkat edildiğinde sorun çıkarmayan makineler. Bu nedenle kilometresinden ziyade aslında motora ne kadar iyi bakılmış olduğu önemli. Mesela yağ seviyesinin 1000 km de bir kontrol edilmesi ve eksikse tamamlanması gerekir. Alacağınız kişi buna dikkat etmemiş olabilir. Motoru alacağınızda mutlaka iyi bir servise götürüp gösterin. Motorun sahibini forumlarda araştırmaya çalışın. Belki önceden ne tür sorunlar yaşadığı bulunabilir. Motor 20 bin km civarında ise debriyaj balatasının, kayışın değişip değişmediğini sorun. 30-40 bin km civarında ise varyatör ve/veya bagaların değişip değişmediğini sorun. Onun dışında tabiki bütçeniz elverdiği sürece düşük kilometreli almaya çalışın. Şimdiden hayırlı olsun.
GP800, daha atak, daha performanslı ve çok yakışıklı bir motor. Fakat süspansiyonlarının sert olması, bagajının yok gibi bişey olması Burgman'ı öne çıkarıyor. Burgman ise rahatlık ve konforuyla uzun yol yapabileceğiniz çok kaliteli, sorunsuz bir motor. O nedenle hala Burgmanı tek geçerim.
Bu konuda Duffy nin çok güzel bir yorumu vardı:
Burgman lüks bir sedan aile aracı gibidir.
Gilera bence scooter'ın ferrarisi'dir. Ancak tek kapılı spor araç kadar rahat edersin.
Evliysen yada kız arkadaşınla gezeceksen ne demek istediğimi çok iyi anlayacağına eminim.
teşekkürler arkadaşım sağol.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler