Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Ağustos 2009, 10:01
joker312 adlı üyeden alıntı
gerıye donuk butun sayfları okudum burgmanı 2 seneden fazla kullanan pek yok cok sevdalı olan bıle 1 yılda satmıs
sayfaları nasıl okudun anlayamadım. 4 senedir kullanıyorum. r1200gs aldıktan sonra satacaktım ama kıyamadığım için satmadım ve satmayıda hiiiç düşünmüyorum. ve mecburiyet olmadanda kimsenin satmak isteyeceğini sanmıyorum burgmanı.
Reklamlar
-
31 Ağustos 2009, 23:37
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
sayfaları nasıl okudun anlayamadım. 4 senedir kullanıyorum. r1200gs aldıktan sonra satacaktım ama kıyamadığım için satmadım ve satmayıda hiiiç düşünmüyorum. ve mecburiyet olmadanda kimsenin satmak isteyeceğini sanmıyorum burgmanı.
Vedat haklı inanın gün geçtikçe daha da seviyorum yani gündüz gezerken nasıl akşam oluyor anlamıyorum günler yetmemeye başladı gece zor ediyorum sabahı şaka bir yana gerçekten çok keyif verici bir makina.bende çok araştırdım çok okudum forumları kararsız kaldım ama düşünen varsa hiç düşünmesin alsın.Ben aldıysam ve memnunsam olay tamamdır .çünkü çok zor karar veren ve beğenen biriyim.bilgi olsun diye yazdım inşallah düşünen arkadaşlar varsa fikir sahibi olurlar
-
01 Eylül 2009, 00:27
merhabalar.birkaç gündür burgman an 400 hakkında araştırma yapıyorum.
en detaylı bilgiye burada rastladım ve çok istifade ettim.
hem site geneli hemde bu başlıktaki detaylı ve alakalı izahlara teşekkür ederim.
--nomarka-- rumuzlu üyenin faydalı açıklamaları vesilesi ile şimdi üye oldum.
kendisine özelden bir msj gönderdim fakat galiba ulaşmadı.
denk gelirse görüşmek isterim.
herkese selamlar.
-
01 Eylül 2009, 04:21
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
Vedat hocam özür dilerim seni unuttum, eskilerden bir de sen varsın
levent akin adlı üyeden alıntı
--nomarka-- rumuzlu üyenin faydalı açıklamaları vesilesi ile şimdi üye oldum.
kendisine özelden bir msj gönderdim fakat galiba ulaşmadı.
denk gelirse görüşmek isterim.
herkese selamlar.
Merhaba Levent Bey, hoşgeldiniz. Mesajlara baktım, gelmemiş mesajınız. Mail adresim sinan_solak@yahoo.com. Buradan da haberleşebiliriz.
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
-
01 Eylül 2009, 04:43
hoşbulduk teşekkürler.
aslında msjı gönderemedim.foruma belli oranda giriş yapmadan üyelere msj gönderilemez
diye bir uyarı geldi.
yarın mailinizden ulaşırım size.
-
01 Eylül 2009, 13:57
-
01 Eylül 2009, 14:28
Arada bir kafayı sokup bakıyorum neler oluyor diye, arada bir de olsa buralardayım
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
01 Eylül 2009, 23:49
slm arkadaşlar nerelerde bu millet ?
-
02 Eylül 2009, 14:37
sinan bey selamlar.
mail gönderdim,ulaştımı?
-
02 Eylül 2009, 15:59
merak etme nomarka buralardyız.Yazmasakta gitmesekte uzaktaki köy bizim köyümüz
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
03 Eylül 2009, 01:30
levent akin adlı üyeden alıntı
sinan bey selamlar.
mail gönderdim,ulaştımı?
Selamlar. Mailiniz gelmiş, yalnız spam kutusuna gittiği için yeni gördüm.
creativefx adlı üyeden alıntı
merak etme nomarka buralardyız.Yazmasakta gitmesekte uzaktaki köy bizim köyümüz
Onu kastetmemiştim aslında buralara uğradığınızı biliyorum.
Şu an motorunuz nedir, en son X9 vardı sanırım. Bundan sonra yoksa bir GP800 mü görecez
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
-
03 Eylül 2009, 12:37
arkadaşlar biz çekirdek kadro olarak hemen hemen her hafta muhakkak toplanıyoruz fakat burada ilan etmiyorduk. daha çok ani geliştiği için fırsat bulamıyorduk yazmaya..
bu akşam buluşuyoruz dersem gelmek isteyen varmı diye sorayım. isteyenler belirtsinler ona göre bir program yapalım.
-
03 Eylül 2009, 12:45
Nomarka adlı üyeden alıntı
Selamlar. Mailiniz gelmiş, yalnız spam kutusuna gittiği için yeni gördüm.
Onu kastetmemiştim aslında buralara uğradığınızı biliyorum.
Şu an motorunuz nedir, en son X9 vardı sanırım. Bundan sonra yoksa bir GP800 mü görecez
Serhat X9'sattı adam ayakkabıdan daha çok motor değiştiriyor.
Duyuma göre galiba GY alacak
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
03 Eylül 2009, 12:47
Duffy adlı üyeden alıntı
Serhat X9'sattı adam ayakkabıdan daha çok motor değiştiriyor.
Duyuma göre galiba GY alacak
yok yokkk...
gy değil xyunıgfieunumarifi alıcam
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
03 Eylül 2009, 13:04
olum laleler akşam geliyormusunuz onu söylesenize.. gy muhabbeti yapacaaanıza..
-
03 Eylül 2009, 22:04
Arkadaşlar şu sıralar arka fren balatası ile başım belada. Bundan 3 ay evvel motoru bakıma soktuğumda ustadan rica ettim arka fren balatasınada bakıver gerekirse değişelim dedimBaktı değişmesi lazım dedi , tamam değişelim dedim. Orjinal mi takayım dedi evet dedim. Neyse balata değişti ve 65 tl para yazdı balataya. Ama motoru aldığım günden beri frene bastığımda ötme sesi gelmeye başladı halbuki değişmeden evvel böyle bir ses yoktu. Ustaya defalarca gittim neden bu böyle diye, önceleri disk'te çizikler varmış zamanla yeni balata alışır dedi ama aradan 3 ay ve 3000 km geçmesine rağmen bir türlü bitmedi bu ses. En sonunda bana balata telli balata ondan ötüyor dedi bende hani orjinaldi dedim, bu seferde orjinal ama orjinalin taiwan malı olanı var birde japonu var falan gibi saçmaladı. Neyse ama memnun değilsen değişelim dedi, değilim dedim. Geçen hafta yeni balata taktı evet artık frene bastığımda ses yok ama frene basmadığım zamanlarda yani giderken öte öte gidiyorum....
Neden dedim gittim yine aynı hikaye diskin çizik falan da filan. Bıktım ben bu motor ustalarından. Zaten geçen yıl suzuki servisini başka bir sebepten bırakmış bu ustaya gitmeye başlamıştım ama bu gidişle burada gidecek usta kalmayacak... Ne yapmalıyım bilmiyoru.
Balata temizleyici sprey aldım , kullanınca 1-2 saatliğine kesiyor ama sonra yine başlıyor ötmeye. Düşük hızda giderken sürekli ötüyor balata.
Sonra fren hidroliğini tamamladım biraz eksikti ama değişen birşey olmadı. Yine ötüyor yine ötüyor. Disk'i de elletirmek istemiyorum açıkcası , çünkü daha önceden hiç ses gelmiyordu balatalardan. Aynı derecede çizikler öndede var ama önden hiç ses gelmiyor ama onları da değişirsem onlardan da gelecektir eminim.
-
03 Eylül 2009, 22:25
zetzetto adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar şu sıralar arka fren balatası ile başım belada. Bundan 3 ay evvel motoru bakıma soktuğumda ustadan rica ettim arka fren balatasınada bakıver gerekirse değişelim dedimBaktı değişmesi lazım dedi , tamam değişelim dedim. Orjinal mi takayım dedi evet dedim. Neyse balata değişti ve 65 tl para yazdı balataya. Ama motoru aldığım günden beri frene bastığımda ötme sesi gelmeye başladı halbuki değişmeden evvel böyle bir ses yoktu. Ustaya defalarca gittim neden bu böyle diye, önceleri disk'te çizikler varmış zamanla yeni balata alışır dedi ama aradan 3 ay ve 3000 km geçmesine rağmen bir türlü bitmedi bu ses. En sonunda bana balata telli balata ondan ötüyor dedi bende hani orjinaldi dedim, bu seferde orjinal ama orjinalin taiwan malı olanı var birde japonu var falan gibi saçmaladı. Neyse ama memnun değilsen değişelim dedi, değilim dedim. Geçen hafta yeni balata taktı evet artık frene bastığımda ses yok ama frene basmadığım zamanlarda yani giderken öte öte gidiyorum....
Neden dedim gittim yine aynı hikaye diskin çizik falan da filan. Bıktım ben bu motor ustalarından. Zaten geçen yıl suzuki servisini başka bir sebepten bırakmış bu ustaya gitmeye başlamıştım ama bu gidişle burada gidecek usta kalmayacak... Ne yapmalıyım bilmiyoru.
Balata temizleyici sprey aldım , kullanınca 1-2 saatliğine kesiyor ama sonra yine başlıyor ötmeye. Düşük hızda giderken sürekli ötüyor balata.
Sonra fren hidroliğini tamamladım biraz eksikti ama değişen birşey olmadı. Yine ötüyor yine ötüyor. Disk'i de elletirmek istemiyorum açıkcası , çünkü daha önceden hiç ses gelmiyordu balatalardan. Aynı derecede çizikler öndede var ama önden hiç ses gelmiyor ama onları da değişirsem onlardan da gelecektir eminim.
organik tip balata kullanmanızı öneririm. Ben arka fren balatasını lucas ın organik balatasıyla değiştirdikten sonra ses kesilmişti.
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
-
04 Eylül 2009, 00:31
selam arkadaşlar ruhsat işleri ile uğraştım bu gün ama sabahı zor edeceğim ruhsatım da 1 kişilik yazıyor değişecek tarafı muameleci 2 kişi yazmış trafiğe verdik inşallah trafik hazırlamamıştır yoksa ruhsatın bir yaprağında 1 kişilik diğer yaprağında 2 kişilik yazacak sonra muayenede sanırım sorun olur birde polis çevirse 1 mi 2 mi diye düşünür artık he he bende 2+1 derim
-
04 Eylül 2009, 11:06
arkadaşlar herkese selam kazasız sürüşler,
ben bir sezondur regal raptor (2007-2700 km) kullanıyorum istanbulda
ama burgman 400 almak istiyorum seneye inşallah allah nasip ederse kaç modelden yukarı bakmalıyım kaç km ye kadar olanları tercih etmeliyim yardımcı olurmusunuz hatta elimdeki motorla takas edebileceğim bir dükyan vs varmıdır
yardımlarınız için teşekkür ederim kazasız sürüşler.
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
-
04 Eylül 2009, 12:33
zetzetto adlı üyeden alıntı
Hangi serviste yaşadınız bu sorunu,bilgilenmemizin mahsuru olmasa gerek...tşk.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler