Selam arkadaşlar,
@ foto-moto
hayırlı olsun. iyi günlerde, kazasız belasız kullan inşallah
@herkes
arkadaşlar Pazar gününden bu yana canım çık sıkkın. O kadarki sizlere yazmaya bile elim varmadı.
Pazar günü motorumla Florya'dan Mecidiyeköy'e giderken E-5'te kaza yaptım malesef.
Merteri geçtim, sol şeritteydim. önümdek giden 2 arabanın sürücüsü tartışmaya başlayıp, sol şeritte durdular, onları sağından yavaşça geçtim. Sol şeritte önümdeki araba ve arkasında ben hızlanmaya başladık, gözümün ucuyla dikiz aynasından arkadaki arabalara baktığımı hatırlıyorum, 1,5 san. falan sürdü, önüme bakınca ne göreyim, önümdeki araba sol şeridin tam ortasın tamamen durmuş, ne dörtlerini yakmış ne bişey, sonradan öğrendiğime göre arkada duran arabalardan biri arkadaşıymış, onun durduğunu görünce cart diye durmuş. Hızım sanırım 60-70 idi, çarpmak üzereyken fark ettim refleks olarak arka frene bastım, baktım kayıyor elimi frenden çekip sağa doğru maillendim arabanın arka köşesine çarptım, çarptığım arabanın yanına doğru fırlayıp biraz yuvarlandım, asfalt üzerinde yavaşlayınca hemen kendimi sola kaçırdım (arkadan araba geliyor olabileceği düşüncesi ile kendimi korumak istedim).
Neticede, Allah'a çok şükür ki mucizevi eseri bana hiçbirşey olmadı.
Motorum için tabiki aynı şeyi söyleyemiyorum, sol ön taraftan hasarı var.
Kaza sonrası yaşadığım tesadüfler ziniciri ile daha bir şok oldum. Şöyleki;
benim adım "Erkan Eren", çarptığım aracın şoförü de "Erkan Eren". Kaza yerine çekici geldi "Eren Oto Kurtarma". Sağlsun aradığım bir dostum arabasıyla geldi, arabasının plakalığında ne yazsa beğenirsiniz "Erence Otomotiv". O akşam üzeri karşıya geçtim arkadaşlarımın yanına moral olsun diye, hep beraber nereye gittik dersiniz; "Erenköy"e.
Allah'a şükür kaskosu var. İsviçre sigort'nın anlaşmalı olduğu çekiciyi çağırdık, sağolsunlar karşı tarafa çektirdik. Fenerbahçe'de arkadaşımın kapalı otoparkı var. Servizler Pazarları kapalı olduğu için oraya çektirdim, şu anda orda.
Motoru Korlas'tan almıştım, kaskosunu onlar yaptırmışlardı. Yarın sabahtan Korlas'a gidip varsa çekicileri ile servise çektirmek niyetindeyim.
Varsa görüş ve önerileriniz benimle paylaşırsanız sevinirim
Hepinize kazasız & belasız günler dilerim.
Erkan