Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 17:26
tarikiko adlı üyeden alıntı
Vayy güzel gezmişsiniz serhatcim maşallah, uzun yol iyi viraj tecrübesi olmuştur
Sağol Tarıkcım iyi oldu vallaÖzellikle bozuk köy yollarında 1.5 saat ayakta kullanma deneyimi çok anlamlıydı.
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
aferin koçum yetiştir kendinide yanımızda eğreti durma.
bu haftada 1000 km yi devirdim
maaşallah diyim
Affferim öğrencen düz yolda gitmeyi.
Sen oraları bitir arazi kullanımınıda öğretcem.
Dediğim gibi aferim aynen dediim gibi devam et...
http://img199.imageshack.us/img199/7470/resim281.jpg
resimler çok yavaş ekleniyor.....
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 23:28
ekinci adlı üyeden alıntı
Atatürk maslak sanayide Yücel motor Fevzi usta ya gidiyorum tavsiye ederim,Kartal oto sanayide de Altan motor var, bir kere ilk burgmanımda kalkışlarda ses geliyordu onu göstermeye gitmiştim baya ilgilenmişlerdi.Servis olarak Fevzi ustayı tercih ettim işyerime yakın olduğu için,fakat çok uzak mesafelerden gelip her iki servisi de tercih edenler çok.İkisi de oldukça ilgili,ikisinden de fiyat al servis tercihini öyle yap bence...
Allah a emanet ol
çok sağol dostum. altan motora uygun bir vakitte uğrayacağım.
-
23 Haziran 2009, 08:45
caracas adlı üyeden alıntı
Tam ben kullanmak üzere alacaktımki, İstanbulda Mototalden. Samsung marka telefonla çalışmadığını, yalnızca nokia ya uyumlu olduğunu söyledi görevli. Ben de sadece Nolan N 43 kask aldım çıktım. Yani telefonunuz nokia değilse kullanamıyorsunuz bilgilerinize....
tesekkurler caracas,dun dayanamayıp siparis vermistim,telefon icin cok uzun bir listeleri vardı sitelerinde samsunglar da vardı,demek stoklarında yok..baktım3.5 girisi var kablo ben de ayarlarım diye dusundum,umarım bulurum..sonucu yazarım ..
-
27 Haziran 2009, 16:31
merhaba arkadaşlar burgmanın lastiklerini degiştirdim balans yaptırayımmı sizce
-
27 Haziran 2009, 21:02
iso7373 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar burgmanın lastiklerini degiştirdim balans yaptırayımmı sizce
Lastik değiştirdiğin yerde balans yapmış olmaları lazım. Lastik değişiminden sonra balans yapmak için yeniden jantların sökülmesi lazım. Bunu lastik değişiminden yapmadılar ise, yeniden ücret ödemen gerekir çünkü zahmetli bir iş. Özellikle arka lastik için egzos susturucusu bile sökülüyor. Ön lastikte de km saatinin monte ederken dikkatli olmaları lazım. Aksi halde orta civatayı sıkarken dönüyor ve sonra başına problem olur.
-
27 Haziran 2009, 21:28
Goksun adlı üyeden alıntı
Lastik değiştirdiğin yerde balans yapmış olmaları lazım. Lastik değişiminden sonra balans yapmak için yeniden jantların sökülmesi lazım. Bunu lastik değişiminden yapmadılar ise, yeniden ücret ödemen gerekir çünkü zahmetli bir iş. Özellikle arka lastik için egzos susturucusu bile sökülüyor. Ön lastikte de km saatinin monte ederken dikkatli olmaları lazım. Aksi halde orta civatayı sıkarken dönüyor ve sonra başına problem olur.
çok doru söylüyorsun allahtan servis arkadaş ona çok dikkat etti ama ben tekrar servise götüreyim ön ve arkayı söktüreyim balas yaptırmaya götüreyim lastikleri deyiştirirken servisin yanında lastikçi var ona sordum balas yapıyormusunuz diye hayır abi dedi bu çarşanba söktüreyim hafif tıtreme var kafama takılıyor çok teşekkür ederim paylaşım için
-
29 Haziran 2009, 10:27
byalman adlı üyeden alıntı
tesekkurler caracas,dun dayanamayıp siparis vermistim,telefon icin cok uzun bir listeleri vardı sitelerinde samsunglar da vardı,demek stoklarında yok..baktım3.5 girisi var kablo ben de ayarlarım diye dusundum,umarım bulurum..sonucu yazarım ..
Rica ederim, bende bekliyorum sonucu, hayırlısı bakalım...
-
29 Haziran 2009, 12:40
Selam arkadaşlar. 6-7 ay önce foto-moto Oğuz'un motorunu aldım uzun süredirde forumu takip ediyorum. Kazasız sürüşler dilerim.
-
29 Haziran 2009, 16:25
Arkadaşlar burgman 400 le bodruma tatile gidiyorum yanlız sırtdayamanın arkasına gıvı nın çanta aparatıvar onu alacagım yanlız çanta deyil sadece aparatı çünkü üzerine valiz koymak için eyer buradaki arkadaşlarda varsa ikinci elde olabilir iyigünler
-
29 Haziran 2009, 22:20
iso7373 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar burgman 400 le bodruma tatile gidiyorum yanlız sırtdayamanın arkasına gıvı nın çanta aparatıvar onu alacagım yanlız çanta deyil sadece aparatı çünkü üzerine valiz koymak için eyer buradaki arkadaşlarda varsa ikinci elde olabilir iyigünler
bence zor bulursun,kısa zaman once ben de aramıstım shad aldım sonra 95 tl,givi aparat 250 tl civarıydı hatırladıgım kadarıyla,kappa da 200 gibiydi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 PM ----------
izmir li arkadaslar biz de bu hafta bir aksam bir cay, kahve icsek..
-
30 Haziran 2009, 13:01
byalman adlı üyeden alıntı
bence zor bulursun,kısa zaman once ben de aramıstım shad aldım sonra 95 tl,givi aparat 250 tl civarıydı hatırladıgım kadarıyla,kappa da 200 gibiydi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 PM ----------
izmir li arkadaslar biz de bu hafta bir aksam bir cay, kahve icsek..
evet dogru gıvı 240 tl arkaya valız koymak için güzel oluçaktı daha uygun ne alabiliriz birde gıvıde arka yaslanmada delinen biryer oluyormu kaporto olsun
-
30 Haziran 2009, 22:00
Satılık burgman 400
Arkadaslar bir tanıdığım motorunu satıyor.
Özellikleri
2004 model 2007 trafiğe cıkışlı
11500 km.de kırığı ,çıkığı,çiziği yok.
6200 tl
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
01 Temmuz 2009, 15:04
Selam arkadaşlar.
Bir sorum var, konu hakkında yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Motoru orta (çift) sehpa üstünde çalıştırıp sonra biniyorum. Orta sehpayı kapatmak için de gidondan sıkıca tutup vücudumla ileri ittiriyorum. Dün aynı hareketi yaparken gidon ileri doğru kaydı. Tersi istikamette kendime çekip eski pozisyonuna getirdim... Anlaşılan oradaki vidada bir gevşeme var. Sorularım
Bu masraflı bir tamirat mıdır?
Ben kendim halledebilir miyim? Evet ise gidon üzerinde plastik aksamı sökmek için ilginç pimler vardı. Bunlar nasıl sökülür?
Bu kronik midir, diş sıyırma gibi bir durum olabilir mi?
İyi günler, kazasız keyifli sürüşler dilerim hepinize.
-
01 Temmuz 2009, 20:51
pimlerin önce ortasına basıp içeri doğru ittir sonra kenardan tutarak çekip çıkar. içeride gidonu tutan civataları göreceksin onları gidon istediğin konumdayken iyice sık. korkulacak bir problem değil ama o gevşek olarak kullanmak trafikte sorun yaşatabilir.
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
-
02 Temmuz 2009, 02:59
Beyler bir rekor daha kırdım haftasonu.
Bir depoyla tam 388 km yaptım. Bunun sonucunda 11,968 lt yakıt aldım ve 36.5 TL ödemiş oldum. Nasıl ama, var mı beni geçecek
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
-
02 Temmuz 2009, 10:21
Nomarka adlı üyeden alıntı
Beyler bir rekor daha kırdım haftasonu.
Bir depoyla tam 388 km yaptım. Bunun sonucunda 11,968 lt yakıt aldım ve 36.5 TL ödemiş oldum. Nasıl ama, var mı beni geçecek
Ben 280 Km yi hayatım boyunca geçemedim nasıl oluyor bu iş anlamış değilim makinada bir problem mi var anlamadım ?
-
02 Temmuz 2009, 11:45
Satılık...
creativefx adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bir tanıdığım motorunu satıyor.
Özellikleri
2004 model 2007 trafiğe cıkışlı
11500 km.de kırığı ,çıkığı,çiziği yok.
6200 tl
Motorla ilgili daha fazla bilgi verebilirmisin? Nereden görebiliriz, ne renk, iletişim no ....
-
02 Temmuz 2009, 12:28
bende sevgilimden ayrılmaya karar verdim K7 AN 400 yaklaşık 10000 km de isteyen olursa hazır bekliyor garajımda :(
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
02 Temmuz 2009, 17:52
Motorunuzda hangi yağı kullanıyorsunuz? Ben daha önce castrol power1 scooter 10-40 kullanıyodum fakat dün Castrol müşteri hizmetlerini aradım sordum hangi yağı kullanmalıyım diye bana verdikleri cevap power1 racing 10-50 . Sonra iki yağın özelliklerine baktım scooter 10-40 olan yarı sentetik racing 10-50 olan tam sentetik. Sizce hangi yağı kullanmalıyım
-
02 Temmuz 2009, 18:31
intel adlı üyeden alıntı
Ben 280 Km yi hayatım boyunca geçemedim nasıl oluyor bu iş anlamış değilim makinada bir problem mi var anlamadım ?
240 km yi geçmiş değilim walla enteresan geldi banadaÇokmu gazlıyoruz değil motoruda ısıtıyoruz tek fark galiba o uzun yol bizimki şehiriçi
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler