merhaba arkadaşlar
ne zamandır aranıza katılamadım
cumartesi çalıştığım için gezilere katılamıyorum
diğer mesajlarda pazar gezileri içinde girişimler gördüm
ilerleyen günlerdeki gezileri takip edeceğim
umarım kısa zamanda kehveleri içerken sorularımla başınızı ağrıtmaya geleceğim
arkadaşlar burgman ların uzun yolda son hızı kaç km dir benim motorum 120 geçmiyor esen rüzgarın etkisi olurmu
esen rüzgarın yolun meyilinin etkisi olur ama hızınız bana düşük geldi bu motorları kullanan arkadaşlar daha net cevaplar verir.
Depocu, adaş
Şaka yapıyorsun herhalde, 120 yi 150 lik motorlar yapıyor. Senin motorda bir sorun olmasın bir baktır istersen. Ben sw"ye 170 basıyorum, gerçi çift silindir farkı olabilir belki birazı ama ben şahsen 120 yi burgman için kabul edemem. Hiç Burgman kullanmadım ama ters geldi bana. Bence bir baktır derim....
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Evet tabii bunlar kabul edilebilinir rakamlar. Arkadaşın motorunda bir sorun olmalı demekki....
Hız düşüklüğü debriyajdanmı yoksa kayışın eskiliğindenmi olur sizce? Bence kayıştandır.
05 Suzuki Burgman 400
Otobanda 160 olan kadranı geçtik, 1.5 parmak altına indik
Benim Burgmanda şanslı bir adama satıldı hayrını görsün..
Ama gönlümüz burda
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
hehhehehehe.
hani burgman 180 basmazdı...
size su linki tavsiye ediyorum....
http://www.youtube.com/watch?v=_NxNZ...eature=related
vedo özellikle sana ithaf ediyorum...Daha öğrenceğin çok sey var canım....
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
beyler selam nerelerdesiniz neler yapıyorsunuzbugün kartal aydos a ilk kez iş yerinden arkadaşlarla paintball oynamaya gittim çok deli bişey yaaormanda resmen savaşıyorsun yapmayan varsa tavsiye ederim.yarın sabah kozyatağından 10.30 da shell kayalardan vespa clup ın yaza merhaba gezisi var eşli çoluk çocuk gitceklermiş ben kararsızım aklınızda olsun.güzel bi gruptur o.sevgiler...
motorda performansın düşmesi kesinlikle kayışla alaklı değil, varyatörden de değil. hava filtresi, buji ve enjektör'den doayı performas düşer. enjektörü temizletin, buji ve hava filtreini de kontrol edin temizleyin veya gerekiyora değiştirin. motor sıfır gibi olsun, istediğiniz performansı alırsınız motordan.
arkadaşlar bilgileriniz için teşekkürler sorularımla kafanızı ağrıtıyorsam kusuruma bakmayın motorum ayakcığınday ken tam gaz verdimi son gaz da motor sesi alçalıp yükseliyor çözemedim neden yaptığını şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler
emre şu peyntbol olayını bir organize edip bizde gidelim, eminim cok egleniriz...
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
devir saati yok 2001 model motor
Selam Arkadaşlar
Ben birkaç zamandır yurt dışındayım. Ama cuma akşam İstanbul'da olacağım. Hafta sonu için gezi planları var mı?
Motor yeni granajları ile servisten çıktı. Süper oldu. Sanki bayiden yeni almış gibi. Yurt dışına cıkmadan bir gece önce aldım. Daha binemedim bile. Hafta sonunu dört gözle bekliyorum.
Bu arada yeni Burgman'cılar katılmış gaiba.
Sevgiyle kalın.
[B]GOKSUN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)