Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    XCİTİNG 250İ
    Alıntı vedatarpacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabah sabah canım sıkıldı.
    işyerime giderken; eminönü eski ticaret odasının önünden, mercana çıkmak için ilerlerken, hiç abartmıyorum tam yolun ortasında, bir ök.z oğlu ök.z kapısını açtı. ve bir anda nasıl gidonu kıvırdım anlayamadım büyük bir kazadan kurtuldum.3-4 metre ilerde durup adama baktım adam eliyle tamam git gibisinden işaret yapıyordu.
    -ulan ..... aynaya niye bakmıyorsun....................................... .. dedim.

hemen bir sadaka verdim. ya ne diyeyim bilemiyorum. yani böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için. adam yolun tam ortasında durdu ve kapısını açıp bagajı açtı inanamıyorum haalaa.

-hani şu mardindeki vahşeti seyrederken bu zamanda ne cahillik diyoruz ya? valla billa buradaki cahillikler aşağı kalmaz.

bu mesajıda aklınızda bulunup arabaların yanından geçerken hatırlayın.ALLAH kaza bela vermesin.
    geçmiş olsu nvedat.bunları dövüceksin direk vallahi adam olmazlar eğitilmezler.canı yanacak çare yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2005 BURGMAN 400
    Alıntı matpcy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsu nvedat.bunları dövüceksin direk vallahi adam olmazlar eğitilmezler.canı yanacak çare yok
    doğrudur..
    vedat beye de geçmiş olsun..Sadaka verme ise cuk oturmuş.Azsadaka çok belayı def eder.

Motosikleti
    BURGMAN 400 K5
    Vedat geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Ben de bundan 2-3 sene önce aynı şekilde bir taksinin kaldırıma iyice yanaşmadan yolcu indirmesinden dolayı tam yanından geçerken yolcunun kapıyı açmasıyla kendimi yerde bulmuştum.Şimdi her taksiden kaçınıyorum yolcunun ve şoförün hareketlerine bakıyorum yanlarında geçerken.
    Bu da bir tecrübe olmuştur senin için ve de bizim için.Sadaka az da olsa istikrarlı olsun,belayı defetmese de illaki karşılığını bulur...ALLAH a emanet olun.

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    serhancım; taksiler olsun hususi otolar olsun kaldırımla aralarından geçerken azami dikkat gösterip kendimi daima belli etmeye gayret ediyorum. fakat bu yaratık yolun tam ortasında durup kapıyı açtı indi aşağı bagaja yöneldi. böyle bir duruma nasıl tedbir alınır bilemiyorum. ALLAH korusun diyorum başkada birşey söylemiyorum.

Motosikleti
    BURGMAN 400 K5
    serhancım; taksiler olsun hususi otolar olsun kaldırımla aralarından geçerken azami dikkat gösterip kendimi daima belli etmeye gayret ediyorum. fakat bu yaratık yolun tam ortasında durup kapıyı açtı indi aşağı bagaja yöneldi. böyle bir duruma nasıl tedbir alınır bilemiyorum. ALLAH korusun diyorum başkada birşey söylemiyorum.

Abi uzaydan gelmiş olmasın insana benziyormuydu? Bagajdan alabileceği bu kadar önemli ne olabilir ki?Fantazi kurmaya açık bir durum

Yarın gidecekmisin abi geziye sen?

Motosikleti
    suzuki V-storm
    vedat cok gecmis olsun,ucuz atlatılmıs bir kaza..bir arkadasım diz kapagını parcaladı benzer bir kazada,ben ogun bugundur cok dikkat etmeme ragmen zaman zaman benzer tehlikeler atlatıyorum,o arkadasımın bir sonraki kazası cesmede kale civarında karsı yonden hızla gelen sarhosun kafadan carpması ve arkadasımın 1150 gs den kaputun ustune ucması dagılan cene,implatlar filan,eline metal takılmalara varan vahim durumlar..sonrasında motordan vazgecti..onden acılan kasın sakıncasını orada gormustum ama ben de vazgecemiyorum halao kasklardan,hatta yeni bir n103 var,kaza anını dusunmezsem cok guzel..neyse aksam aksam aklıma geldi,tehlikeli bir zevkimiz var malum zaten,maksimum dikkat arkadaslar..

Alıntı baco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar izmirde burgman 400 ün arka stoplarını nerden bulabiliriz 2004 model

sahibinden com da vardı sanki,kahramanlarda bahadır grenaja da sorabilirsin..
    ben de 2.el givi veya kappa topcase tasıyıcı arıyorum,yenisi anormal maalesef,sahibinden com da buldum satılmıs..haberiniz olsun..

Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı ekinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi uzaydan gelmiş olmasın insana benziyormuydu? Bagajdan alabileceği bu kadar önemli ne olabilir ki?Fantazi kurmaya açık bir durum

Yarın gidecekmisin abi geziye sen?
    hayır serhancım ben gidemedim geziye. istiyordum fakat bu gün için yapılacak işlerim vardı işyerinde. öğleden sonra çocuklarla buluşup gezeceğiz ama inşallah.

Kolonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamlar gezi işi ne oldu abim gelmez dedim söyledim oglum niye söylemiyorsun dedi gideriz dedi Böyle bir planınız var mıdır hala ?

Motosikleti
    suzuki burgman an400
    dün akşam çok güzel sohbet ettik. eve gittiğimde, nasıl kendimi yatağa attım hatırlamıyorum.

iyi yorulmuşum.

motopower1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    burgman AN 400 o artık yok
    vedat abim büyük gecmiş olsun

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    selam arkadaşlar aranıza yeni burgman cı olarak katılıyorum herkeze kazazız sürüşler

Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı depocuahmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar aranıza yeni burgman cı olarak katılıyorum herkeze kazazız sürüşler
    hoşeldin arkadaş. hayırlı olsun sanada kazasız sürüşler..

neredensin ne iş yaparsın biraz bilgi alalım

Motosikleti
    BURGMAN 400 K5
    Alıntı depocuahmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hayırlı olsun arkadaşım.Biraz kendini tanıtırmısın.Önceden ne kullanıyordun,yeni motorunda neler hissettin ilk bindiğinde.Gün içi yolculuğun nereden nereye?Kaç model kaça aldın kaç km de.? Çok mu oldu soru?

ALLAH HAYIRLISIYLA BİNMEK NASİP ETSİN...

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    An 400 ün yağını kontrol ederken tıpayı sıkıp mı bakıyorsunuz yoksa sıkmadan sokup çıkararak mı arkadaşlar?? 300km yolda 300gram yağ ekledim yahu???
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    suzuki V-storm
    Burgman 400 Leo Vince SBK

http://www.youtube.com/watch?v=NeZruLxW9yA&NR=1

arkadaslar bu ses burgman da abartımı,fazla mı..bana iyi gibi geldi.. : ))
    bu egzos nerede satılır kaca dır bilen var mı..?burada yoksa,
    e-bay den alısveris yapan var mı,gumruk sorun oluyor mu..?e-bay da bizim motorlar icin cok sey var,yedekparca aksesuar filan..ama odemeyi yapıp nakliyesini de odeyip gumruge malı kaptırma filan oluyor mu acaba..?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 PM ----------

Alıntı byalman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://www.youtube.com/watch?v=NeZruLxW9yA&NR=1

arkadaslar bu ses burgman da abartımı,fazla mı..bana iyi gibi geldi.. : ))
    bu egzos nerede satılır kaca dır bilen var mı..?burada yoksa,
    e-bay den alısveris yapan var mı,gumruk sorun oluyor mu..?e-bay da bizim motorlar icin cok sey var,yedekparca aksesuar filan..ama odemeyi yapıp nakliyesini de odeyip gumruge malı kaptırma filan oluyor mu acaba..?
    simdi buldum bu k5 e uyar mı..
    http://www.mototalonline.com/pinfo.asp?pid=682

Nomarka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    An 400 ün yağını kontrol ederken tıpayı sıkıp mı bakıyorsunuz yoksa sıkmadan sokup çıkararak mı arkadaşlar?? 300km yolda 300gram yağ ekledim yahu???
    Yağ kontrolü, tıpayı sıkmadan yapılıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 AM ----------

Alıntı byalman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

simdi buldum bu k5 e uyar mı..
    http://www.mototalonline.com/pinfo.asp?pid=682
    Leo vince egzozlar Motatal da satılıyor. Verdiğiniz linkteki egzoz K7 için, K5'lere uymaz. K5 için yine de Motatal a bir sorun. Şu linkte ses farkını daha iyi anlıyorsunuz:
    http://www.youtube.com/watch?v=AytztW3yhRA
    2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km

"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."

Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burgmanda yağ eksiltme oluyor. 500 km de bir ekleme yapılması normal.

sık kontrol gerekli.

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    afyon luyum 2001 model suzuki burgman aldım ikinci motorum fakat önceki 100 cc likti denizliden aldım 3750 tl ye denizliden afyona keyifli bir yolculuk yaptım herkeze kazazız sürüşler arkadaşlar

Motosikleti
    suzuki V-storm
    Alıntı Nomarka adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 AM ----------

Leo vince egzozlar Motatal da satılıyor. Verdiğiniz linkteki egzoz K7 için, K5'lere uymaz. K5 için yine de Motatal a bir sorun. Şu linkte ses farkını daha iyi anlıyorsunuz:
    http://www.youtube.com/watch?v=AytztW3yhRA
    harika bir video..fark cok net..bundan mutlaka bulmalıyım..cok tesekkur..

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı Nomarka adlı üyeden alıntı Mesajı göster

]
    burgmanda yağ eksiltme oluyor. 500 km de bir ekleme yapılması normal.

sık kontrol gerekli.
    Teşekkür ederim sağolun... Benimki biraz aşırı eksiltiyor gibi yahu..2lt karter haznesi eğer 500km de bir baksam 500-600 gram eksilecek ki buda 1,400 gram yağ kalacak demek yani yüzde 25 daha az yağla çalışacak motor...
    Hayırlısı olsun bakalım...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler