Hoşgeldin aramıza, önce yeni motorun hayırlı olsun. Sonra Mart'a kendini hazırla :D
Hoşgeldin aramıza, önce yeni motorun hayırlı olsun. Sonra Mart'a kendini hazırla :D
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Mart'ı beklemeyelim derim.
Bugün havanın güzelliği sayesinde 68 km yol yaptım en keyifli yer de Moda burundu.
Tavsiye ediyorum.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
hayırlı olsun kaça mal oldu sana sıfır diyorsun hayırlı olsun
Seçiminden dolayı tebrikler...Adres dogru, motor dogru, servis dogru...Mutlaka sende dogru..Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
S&S
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler
Tamer abi Cumartesi gelemedim kusura bakma haftaiçi konuşacağız.
Sağlıcakla kalın
Isıtmalı Elcik
Arkadaşlar merhaba,
Vedat kardeş sanada günaydın hızlı koştuk çabukmu yorulduk acaba kimseden ses çıkmıyor. Thai kayboldu paşa bir kızdırdı gidiş o gidiş beetle sabahları iyiniyetlerini bizden esirgermi oldun duffy sendede yeni bilgi kalmadı diğer arkadaşlardanda ses çıkmaz oldu tabi motor sorunsuz olunca yazıcak birşey olmuyor Size biraz malzeme çıkarıyım elcik koruma yapmaya çalışıyorum nasılmı?
duralit suntadan maksat eller donmasın önce mukavvadan maketini yaptım ama gidona bağlamasında şu an tasarım aşamasındayın becerebilirsem sizinle paylaşacağım.
Saygılar
Bora
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Bora selam, burdayım işlerin yoğunluğu yüzünden yılbaşı ve bayram boyunca pek yazamadım Thai ile görüşüyoruz o da çok yoğun bir oluşum sürecinde kendisi sizede haber verecek.
Bora bu arada elini çabuk tutmazsan yaz gelecek elcik korumalarını yazın kullanmak zorunda kalma
Herkese selamlar
Deniz
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
ctesi yaya olarak eve giderken thai yi işyerinden çıkarken gördüm ben gayet iyiydi. Sıcak elcikleriyle sıcak sıcak ilerliyordu..
Deniz, zaten benim maksatım soğuktan binemediğim için motorun yüzünü görmek brandasını açıyorum üstüne oturuyorum bişey yapıyormuşum gibi havaya giriyorum ha bu gün ha yarın derken vakit geçiriyorum havalar ısınmış osun ki takmak zorunda kalmıyayım
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
onu duydum vedat sana motoru sormuş
bora, haklısın bende perşembe den beri motorla geliyorum işe benden mutlusu yok valla
Çakma Vstrom
Deniz, senin ellerin donmuyormu? yada ben temden gidip geliyorum perşembe günü güneşi görünce kenelendim motoru çıkardım akşam ev gelince yarım saat ellerimi hissetmedim .
ya ne bileyim ben birde yazlık eldiven kullanıyorum, inince elim buz gibi oluyor heralde binerken keyiften üşüdüğüm aklıma gelmiyor bir laf var ya deliler üşüdüğünü anlamazmış o misal
Çakma Vstrom
bora selam,
sabırsızlıkla bekliyorum elcik koruması ile gelişmeleri, ilk müşterin ben olabilirim. orjinal parçasının aynusunu mı yapıyorsun yoksa yeni bir tasarım mı?
saygılar ve kolay gelsin...
elcik koruması dedinizde
givinin elcikleri örten camı var taktırsak işe yararmı acaba.
http://www.giviusa.com/caschi_borse_...sp?CO_ID=10542
gördüğüm kadarıyla tam olarak elciği kapatmıyor ama aerodinamik olarak rüzgar yönünü değiştiriyor olabilir.
bilgisi olan varmı? Benimde geçen gün ellerim dondu Altan Motor'a giderken.
Ayrıca lastikler konusunda geçen gün Altan Motor'da Tamer abiyle konuştuk.
Aranızda lastiklerini değiştiren varmı? Performansı nasıl? Memnunmusunuz?
Sevgiler
Isıtmalı Elcik
bildiğim kadarıyla fiyatı 120€
biraz araştırayım bakalım. eğer yüksekliği çok rahatsız edici boyutta değilse taktırırım.
Bu arada bugün Givi topcase taktırdım (işim gereği bagaj ihtiyacım söz konusu da). acayip şık ve güzel bir malzeme. Kalitesi de duruşu da çok iyi herkese tavsiye ederim.
Sevgiler
Isıtmalı Elcik
Herkese günaydın,
İşlerin yoğunluğu ve İstanbul dışı seyahatlerim nedeni ile aranızda yoktum
hepinizi çok özledim
stıngrayx kardeşim sende hoşgeldin aramıza
doğru makine doğru adres
hayırlı olsun
umarım hepiniz iyisiniz
en kısa zamanda görüşmek dileği ile
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
selamlar
Stingrayx,Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...seçimin süper...
arkadaşlar bende dün altan motor a gittim bilen arkadaşlar vardır yağ ışığım yanmıştı 1100 km de gittim taner bey ve tamer bey ile tanıştım...
İyi insanlar anladığım kadarı ile de dürüst ler (esnaf olanlar anlar)
neyse 1000 bakımını yaptırmış bulunmaktayım... heralde martı bekleyeceğiz ne zaman gelecek bu mart havada güneşi gördümmü kaçıyom atlıyom atıma deh nereye giderse... bu arada altan motor bi çalışma yapıyormuş eli üşüyen arkadaşlar için (duffy hariç o aldığı keyiften soğoğu hissetmiyor) sitede yayınlar heralde yeni tasarımını.....
bu gıvı nin camı ile ilgili ne düşünüyorsunuz...thai,duffy ve bilgisi olan diğer arkadaşlar
saygılar
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)