Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Nisan 2009, 13:32
Durumları ayarlarsak güzel olur, bana gezi olsun zaten
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Reklamlar
-
16 Nisan 2009, 13:54
tarikiko adlı üyeden alıntı
Durumları ayarlarsak güzel olur, bana gezi olsun zaten
evet abi cuma akşamı konuşuruz. havada güzel.
-
16 Nisan 2009, 14:23
Sizi saticilar...
Ulen pazar gunu bolu goynuge gidiyoruz .nerde cikti simdi cinarcik...
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
16 Nisan 2009, 14:39
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
evet abi cuma akşamı konuşuruz. havada güzel.
arkadaşlar adım emre 0552 344 20 23.c.tesi arayıp gelmek isteyene lazım olabilir.eriklide çok güzel bi şelale varmış oraya gitmeye çalışcaz.yada çınarık ın içinde turlıcaz.arabalı vapurdan indikten sonra yaklaşık 40 km bi yolumuz olcak.yalova-çınarcık güzegahı.yoldan duruma göre bişeyler alıp yemek olayını halletmeyi planlıyoruz.hemde tanışmış oluruz.bizde genelde şile taraflarına geziler yapıyoruz yeterki yağış olmasın ki c.tesi 18 derece ve güneşli olcak.
kymcocuların sohbet mekanına girip son sayfalara bakın dostlarsizin topicle kymcocuları birleştircez inşallah
-
16 Nisan 2009, 21:10
crazy0911 adlı üyeden alıntı
selam motorlara karşı bir sempatim var ve bu gerçege çevirmek istiyorum bunun içinde 4000 tl gibi bir bütce ayırdım ve motor konusunda acemiyim şimdi acemi biri olarak bana maxsi motorlardan hangisini önerirsini ve ikinci el düşünüyorum nexus 250 ve burmang 400 ler ilgimi çekiyor yalnız bu paraya fazla km yapmışlar var bir motorum ömrü nedir her yönden şimdi heves vardedik alınca arızalardan dolayı motordan sogumak istemiyorum cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
spor bir motor istiyosan eğer nexus'u tavsiye ederim. kısaca özelliklerinden bahsediyim,burgman'a nazaran baya bir yüksek, tekerleri büyük yani yol tutuşu ve frenlemesi iyi, seri motor. ben tavsiye ederim, ama para senin zevk senin.
-
17 Nisan 2009, 00:29
Nomarka adlı üyeden alıntı
Tüketim farkını bilmiyorum ama 2-3lt olamaz ancak dediğiniz gibi 0.5 lt kadar olması lazım. Xmax larda bile karbüratör ve enjeksiyonlusu arasında bildiğim kadarıyla yarım litre kadar farkediyormuş.
Bugün ilk defa yeni kasa bir Burgman gördüm. Dikkatimi çekti Burgman çıktığından beri herhalde tek değişmeyen şey şu dikiz aynaları. 2002-2004-2007 hep aynı. Ama hakkını vermek lazım, bence en iyi görüşü olan ayna şu ana kadar bindiğim motorlarda...
Nomarka nickli dostum gerçekten açıklamaların için çok teşekkür ediyorum..İnşaallah 24 nisanda çanakkale'ye gitmeyi planlıyoruz.Eğer Balıkesir tarafından gelirsek size uğryıp yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz .Sevgi ve saygılarımla..
Dostlar topiği okuduktan sonra anladım ki bu araç gerçekten mersedes arabası gibi kalite rahatlık konfor ve sağlamlık pahalı yedek parça..İşte alırken çok dikkatli olmak lazım.eğer çok yıpranmış bir araç rastlarsa alanın vay haline..
son olarak diyorum Burgman ve diğerleri ...Burgman varken o alınır yoksa başkalarına bakılır..Umarım tez zamanda bana da nasip olur.GS 500 cüler bana kırılmasın ama GS den vaz geçtim..Hem Bursa sporluya GS ters oluyor..
sevgi ve saygılarımla
-
17 Nisan 2009, 11:10
Arkadaşlar
Herkes makinaların model yılını,rengini ve oturduğu semti yazsa da guncel bir liste yapsak diyorum hem bayağı katılanlar ve aramızdan ayrılanlar olmuştur ne dersiniz?
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
-
17 Nisan 2009, 12:22
creativefx adlı üyeden alıntı
Sizi saticilar...
kardeşim kusura bakma kmyco veya burgmanın yoksa gruba almıyoruz
-
17 Nisan 2009, 12:25
kardeşim kusura bakma kmyco veya burgmanın yoksa gruba almıyoruz
ne burgmanı be yasasın silwer wing
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
17 Nisan 2009, 12:34
arkadaşlar selam.yarın sabah gelecekmisiniz sizde çınarcık istikametine?
-
17 Nisan 2009, 12:53
serhatçim sende hangi motorun kucağına oturursan onun sazını çalıyon ne ayaksın sen
-
17 Nisan 2009, 13:00
Sizi saticilar...
serhat almadın bi makina benim gibi bak adamlar konuşuyor obiçim ne olacak senin bu halin be kardeşim aldınmı yoksa
akşam görüşürüz arkadaşlar
-
17 Nisan 2009, 13:12
Fenci58 adlı üyeden alıntı
Nomarka nickli dostum gerçekten açıklamaların için çok teşekkür ediyorum..İnşaallah 24 nisanda çanakkale'ye gitmeyi planlıyoruz.Eğer Balıkesir tarafından gelirsek size uğryıp yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz .Sevgi ve saygılarımla..
Dostlar topiği okuduktan sonra anladım ki bu araç gerçekten mersedes arabası gibi kalite rahatlık konfor ve sağlamlık pahalı yedek parça..İşte alırken çok dikkatli olmak lazım.eğer çok yıpranmış bir araç rastlarsa alanın vay haline..
son olarak diyorum Burgman ve diğerleri ...Burgman varken o alınır yoksa başkalarına bakılır..Umarım tez zamanda bana da nasip olur.GS 500 cüler bana kırılmasın ama GS den vaz geçtim..Hem Bursa sporluya GS ters oluyor..
sevgi ve saygılarımla
Ne demek hocam, rica ederim buyrun bekleriz her zaman Balıkesir'e. Bilgilerimi özelden attım.
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
-
17 Nisan 2009, 13:19
matpcy adlı üyeden alıntı
arkadaşlar selam.yarın sabah gelecekmisiniz sizde çınarcık istikametine?
Emre biz min 2 kişi gelicez, benim adım Tarık, Vedatarpacı gelicek.
Savas53 te gelir o bizi hiç yalnız bırakmadı
Tahminim creativex te gelir. Gerçek adı: Gizemli adam
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
-
17 Nisan 2009, 16:42
tarikiko adlı üyeden alıntı
Emre biz min 2 kişi gelicez, benim adım Tarık, Vedatarpacı gelicek.
Savas53 te gelir o bizi hiç yalnız bırakmadı
Tahminim creativex te gelir. Gerçek adı: Gizemli adam
OK ANLAŞTIK.DEDİĞİM GİBİ akşam görüşemezsek sabah 08.30 da bauhaus bahçesinde kapalıysa kapıları E-5 e yakın kapıda buluşuruz 08.45 de hareket edip eskihisardan arabalı vapurla geçeriz.ordan sonra 25-35 km sonra çınarcık.yoldan yicek bişeyler alırız.şelaleye motorlarla çıkamayabilirmişiz.yolda kararlaştıralım planı.bu arada arabalı vapur 8 liraymış bir kişi iki kişi fark etmezmiş bilginize.dönüştede geç saatlere kalmayız.akşam 5-6 yada 7 gibi döneriz.bi arkadaş var gürhan xcitingle gelecek oda beraber gezeriz.bende bi artçı arkadaş olu.bi kaç kymco cu daha arkadaş var onların gelip gelmiceği kesin değil.kalabalık olmamakda fayda var zaten.görüşmek üzere...
-
17 Nisan 2009, 19:52
avrupa yakasında toplanın da biz de gelelim yav
-
20 Nisan 2009, 11:38
-
20 Nisan 2009, 12:16
beyler selam.cd ye çektim kopyaladım resimleri de buraya forma eklemeyi denicem evdebiara vericem cd leri size.
-
20 Nisan 2009, 12:41
emrecim şelale resimlerini herkese kopyalama sakın. ileride başıma dert açsın istemem
-
20 Nisan 2009, 12:45
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler