savas motorun hayırlı olsun.
Bu arada ne ulen bu getik onla gelicem bunla gelicem.
ne ayaksınız siz söleyin bakalım.
O zaman bende (A.T.) arabasıyla gelicem var mı itirazı olan.
bakınız AT?
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
arkadaşlar satılık 2007 siyah burgman 400 var,almayı düşünen varsa bana ulaşabilir.
Selam Arkadaşlar,
Burgman 650 arayan bir arkadaşım var. Satmak isteyeni tanıyanınız var mı?
[B]GOKSUN[/B]
merhaba arkadaşlar.
biraz geç haberim oldu aranıza katılamadım bu hafta.
size yine sormak istediğim birşey var.
motorumu bu kez eski motorumu götürdüğüm servise götürdüm ve yağını değiştirdim. 10-40 yerine 15-40 koydu. sizce zararı olur mu? tüm bunları yeni öğreniyorum. ne yapmamı tavsiye edersiniz.
Selam Dostlar.burgman Ve Kymcı Xciting Hemen Hemen Aynı Sınıf Motorlar.ortak Geziler Düzenleyebiliriz Sanırım.bu Konu Ile Ilgili Fikirleri önerileri Olan Varsa Bildirirse Sevinirim.kymco Cuların Sohbet Mekanı Yada Burgman Ile Ilgili Bu Topic Den Faydalanabiliriz Değilmi? Teşekkürler...
selam motorlara karşı bir sempatim var ve bu gerçege çevirmek istiyorum bunun içinde 4000 tl gibi bir bütce ayırdım ve motor konusunda acemiyim şimdi acemi biri olarak bana maxsi motorlardan hangisini önerirsini ve ikinci el düşünüyorum nexus 250 ve burmang 400 ler ilgimi çekiyor yalnız bu paraya fazla km yapmışlar var bir motorum ömrü nedir her yönden şimdi heves vardedik alınca arızalardan dolayı motordan sogumak istemiyorum cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
İyi akşamlar 2002 burgman ile 2004 burgman arsında yakıt-konfor ve vs bakımından ne farklar var.Topiği okudum ama bir türlü çıkamadım işin içinden eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim..sevgiler saygılar..
2003 öncesi motorlar karburatörlü eski usul yakıt tüketimleride doğal olarak fazla. ayrıca kasasıda pek şık değil zaten bana göre ve artçı için rahat olmadığını tutamakların iyi konumlandırılmamış olduğunu okumuştum. benim kullandığım burgman ortalama 4-4.5lt/100km gibi bir değerde yakıyordu.
@crazy0911
4000 lira bütçen varsa burgmanlara pek bakmamanı öneririm şayet o fiyatlara bulabileceğin bi burgman inan sana çok daha pahalıya gelecektir.
yoksa msn de bahsettiğin şey gerçek mi oldu??
Lütfen evet de
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
2002 modelini kullandım ama sürüş, oturuş pozisyonu, konfor ve performans bakımından hiç bir fark göremedim. Motor hacmi de tamamen aynı fakat 2003 öncesi karbüratörlü olduğundan yakıt tüketimi biraz daha fazla. Öte yandan resimde de görüldüğü gibi tasarım olarak bayağı farklı. 2002'de tek far var, torpido gözü 2004 e gör bayağı küçük ama sele altı bagaj aynı gibi, sele açma yeri selenin altında (2004 te kontaktan açılıyor).
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
Arkadaşım ilginize çok teşekkür ederim.Gerçekten benim için bu bilgiler çok önemli.Eğer yakıt farkı 100 km de 400-500 gr ise temiz bir 2001-2002 uygun fiyata alınabilir umudundayım.
Karbüratörlüler ,enjeksiyomlulardan 100 km de 2-3 litre fazla yakıyorsa deymez diye düşünüyorum..
Tüketim farkını bilmiyorum ama 2-3lt olamaz ancak dediğiniz gibi 0.5 lt kadar olması lazım. Xmax larda bile karbüratör ve enjeksiyonlusu arasında bildiğim kadarıyla yarım litre kadar farkediyormuş.
Bugün ilk defa yeni kasa bir Burgman gördüm. Dikkatimi çekti Burgman çıktığından beri herhalde tek değişmeyen şey şu dikiz aynaları. 2002-2004-2007 hep aynı. Ama hakkını vermek lazım, bence en iyi görüşü olan ayna şu ana kadar bindiğim motorlarda...
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
arkadaşlar 17 nisan akşamı yani yarın akşam saat 20.00 de çiftehavuzlar starbucksta toplanıyoruz. biraz kahve biraz sohbet..
Kymco yada herhangi bir marka kullanan arkadaşlarıda bekleriz.
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)