B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
izmir deki servisleri tanıyan var mı,biri doga biri motostop..doga mesur ama motostop daha samimi geldi,digeri sagolsun bayagı ticari sanki, onumuzdeki hafta yag,yagfiltresi,hava filtresi ve buji degistirecegim ozellikle tavsiye edebileceginiz yer var mı..
tabii genelde hepiniz istanbul dasınız..burada da bir kac arkadas var belki ozellikle fikri olan vardır..altan bros yok burada maalesef..gerci onlarda forumda gorunmuyor artık..
bir de gumus gri burgman ın boya kodunu biliyor musunuz,alt grenajı boyatacagım aynı boyayı yaptırırsam iyi olur..
Selamlar,
Ben yeni üye oldum. Organizasyon ve gezi yapıyor musunuz? Burgman kullanan kaç kişi var acaba forum içinde?
arkadaşım DOĞA MOTOR gideceğin adres derim ben
gittiğinde MUSTAFA ABİMİN selamı var de (O kim derlerse DeLi650 kullanan en çok sevdiğin müşterin ArapKadri de ) HAKAN ABİye (servis müdürü) TUNCAY, OLCAY ve METİN kardeşlerime makinan ile ilgili ne varsa isteğin doğrultusunda en iyi ve en ekonomik şekilde yapılır emin ol
yok abi ben MOTO-STOPa gidecem kararım ordan yana dersen ordada TÜRKER kardeşime selamımı söle
gereken ilgiyi gösterir sağolsun
eh bu cevaplar seni tatmin etmedise getir benim garajda be yapayım makinanın bakımını olurmu
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
2005 model kapkara burgmanı mı dun teslim aldım alır almaz hemen xenon ları taktım maşallah yüzü gözü açıldı motorun......hayırlısıyla aranızdayım biraz da yuksek olsaymış çok iyi olacakmış walla:(
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
tesekkurler arap sagol...
istanbul sarıyerdeyim motorun muyane zamanı geldi muayenede istenen ler hakkında bilgisi olan varmı + kemerdeki yerde muayene yapılıyormu yapılmıyorsa yeni adres neresi bilen varmı arkdşlr teşekkür ederim
motopower1 TÜVTÜRKün internet sitesine bak en yakın istasyonu bul kardeşim
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Arada sırada gezi yapıyoruz, şimdi bahar geldi artık yavaş yavaş organizasyonlar başlar. Burayı takip ederseniz bilgi veriliyor..
Starbucks toplantılarımız oluyor ara ara onlarada katılabilirsiniz.
Savaş, hayırlı uğurlu olsun yeni motorun.
Şimdi netten baktım nedir bu diye, aman diyorum korkunç bişey dikkatli ol.
En kısa zamanda toplanalımda görelim senin yeni atı
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
gumus gri burman alt grenaj cizik,boyatmak istiyorum,arabadaki gibi bir boya kodu filan var mıdır arkadaslar..
Bilgi için teşekkürler.
Bence boya kodu olması gerekiyor. Servisine sor bir derim, onlarda teknik dökümanları olması lazım. Ama bulamazsan granajı boyayacak ustaya sor kaç gram boya lazım olduğunu. Motoru götür boyacıya ayarlasın rengini. Tabi ki sende iyice bak. O anda tonu sana aynı gelebilir ama, parça boyanınca farklı durur. Onun için iyice kontrol et derim. Ama bu işlerde boyacı da önemli tabi. Boyayı kalın atsa koyu olur, ince atsa o zaman da açık olur rengi. İyi ayarlaması lazım.
Bunu bende araştırmıştım bir ara. Standox firmasının sitesinde bulmuştum. Ama tam kod yok, yerine rengi elde etmen için ne kadar boya karıştırman gerektiği belirtilmiş. Aşağıdaki linkte iki tür boyamadan birini seçip sağ ok tuşuna basınca bu karışım miktarlarını veriyor. (1 lt boya için)
http://www.sxcolor.info/scripts/colorinfo.dll/quality?b=1&m=001&l=3&flow=special&category=0002&c armaker=0030&categorylable=Motocycle&carmaker=SUZU KI+MOTORCYCLES&colorcode=736476|SONIC+SILVER-MET._______________________|0___|0___||YD8_______
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
Arkadaşlar yarın akşam herzamanki starbucksta toplanıp baharın gelişini lattelerimizle kutlayalım
Bu davet herkeze açıktır, yeni burgmancı arkadaşlarıda bekliyoruz.
Bilmeyenler için yol tarifi; Bağdat caddesinden bostancı kadiköy istikametinde ilerlerken Göztepe ışıklardan sonra sağda Korlas motor vardır onun 100 mt ilersinde sağ tarafta kalan starbucks ta saat 20:00, 20:30 arası görüşmek üzere..
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Zaten boyacıda kodu varsa hazırlaması zaman almaz. şimdi neredeyse bütün boyacılarda (boya satan dükkanlarda) mix dediğimiz bir alet var. Bu alet ile iki dakkada en kalitesinden boya hazırlanabiliyor. Çünkü boyaları da birbirkerine katmadan önce karıştırıyor. Tortu mortu hiç bişey kalmıyor. Boya kodunu girince de hangi boyadan ne kadar kyacağını yazıyor. hasas bir tartının üzerine boş kap konup tartı sıfırlanıyor. Her rengi koyduktan sonra sıfırlıyor ve sonra da karıştırıyor.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)