Ozan selam okan ben burak ın teyzeoğlu ...
??
Neden değiştirdin onu anlamadım ama sistem şu anda h7 mi ve nasıl işliyor mailimi vereyim sana
yonyuksel@yahoo.com
Ozan selam okan ben burak ın teyzeoğlu ...
??
Neden değiştirdin onu anlamadım ama sistem şu anda h7 mi ve nasıl işliyor mailimi vereyim sana
yonyuksel@yahoo.com
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
Hayırlı olsun motorun, güle güle kullan. Xenon değilde ben ilk motoru aldığımda üzerinde philips 35/55 beyaz ışık veren ampuller vardı. Ancak bir arkadaşım motoru 20 dk uzun farlar açık vaziyette kullanınca , motorun kontağın arkasındaki plastik parça erimişti ısıdan dolayı. Tabi bu yüzden tekrar normal ampullere dönüş yaptım. Ayrıca beyaz ışık veren o ampulerin yolu aydınlatmasında da hiç memnun değildim. Ama orjinal xenon kit taktırıcam dersen o başka tabi, sanırım onda bu sorunlar olmaz.
05 Suzuki Burgman 400
Motorlarda ya da otomobillerde olsun sonradan takılan xenon kitler düzensiz aydınlatma sağlıyor. Bununla ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz:
http://www.geceucusu.com/makaleler/xenonyukseltme/
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
Peki H7 mi H4 mu sistem nasıl çalışıyo acaba?
kısada sağ farmı yanı uzunda sağ sol motoru henuz almadım o yuzden soruyorum....
SW 600
yeni motor alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. burgmana xenon takılıyor taktıran bir sürü arkadaşım var.
burgmana takılan h4 olması lazım
Kullandığınız lastik markalarınızı yazarmısınız ?
Hangi markayı tercih ediyorsunuz önerileriniz?
SW 600
Öncelikle Burgman'ın nız hayırlı olsun. Orjinali iyidir ancak değişecekse tavsiyem Michelin Pilot Sport SC olacaktır
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
merhaba arkadaşlar
ne zamandır uzak kaldım forumdan
yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
bende burgmanımla 5000 km'yi devirdim bu kış şartlarında(yani diğer sahibinden aldığımdan beri)
ufak tefek aksilikler dışında problem yaşamadım ama hala servis sıkıntım var gibi
herkese kolay gelsin
Servis demişken motorum 13000 km'de henuz 3000 km dir kullanıyorum ama bakım zamanı geçmek üzeredir, komple bi bakımın maliyeti hakkında bir fikriniz varmı _?
sıkıntılarım yalan söylemeleri özellikle
örneğin ilk bakıma gittiğimde kayılı kontrol edermisniz demiştim
işim olduğu için başında duramadım
ettik iyi durumda dediler
daha sonra kalkıştaki titremeler için misketleri değiştirmemiz gerektiğinde kapağı açtığımızda kayışta çatlamalar olduğunu gördük ve değiştirmemiz gerek dedi, değiştirdik
far ayarım biraz kötü, gerçi muayenede kusursuz çıktı motorum ama,
bu sefer ben baktım ampulleri yapıştırmışlar ayar yapamadım dedi
yani güvenim azaldı
parça fiyatlarıda pahalı sanırım diğer yerlere göre
bunun yanında balatam çok erken bitti değiştirmeye gittim
sürekli elin frende gidiyorsundur dediler
sonra diskte problem dediler
zımparaya gönderdiler diskimi, bir geldi freni sıkıyorum
önce sıkıyor sonra boşa dönüyordu
bir daha götürdüler, uğraştık yani
hala sürtme sesi var, normal diyorlar
bagaj vidalarımı takmayı unutmuşlar yani memnun olamadım
servis evime çok yakın olduğu için tercih ettim
daha uzak bir servise gitmek için heran zamanım olmadığından
servis maceram böyle yani arkadaşım
birde daha önce konuşmuştuk
egsozum dağılmış durumda, yenisini almama imkan yok
boşalttırmak tatminkar değil diyorlar
gidebildiği kadar git diyen var
bu konuda da ne yapacağımı şaşırdım.
bu konuda bir öneriniz var mıdır?
ama tabiki bu aksilikler olsa da eski motorumun hakkını yemem ama motora bindiğimi hissediyorum, her anlamda ihtiyacımı görüyor. performansı tam bana göre. umarım bir aksilik çıkmaz ve uzun yıllar kullanabilirim.
önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sen anadolu yakasında Kartal Oto Sanayi Sitesinde Altan Motor var(ezberledim Balıkesir'li olmama rağmen), onlara çok iyi diyorlar. Bence vakit bul onlara götürmeye bak motorunu. Ayrıca egzoz olayında da Kolpa nın aynı şikayetleri vardı, o da egzoz cu ya yaptırdığını söylüyordu, tam ne yapıldı bilmiyorum. O da gerçi Vstrom vatandaşlığına geçti, hala burayı takip ediyor mu bilmiyorum, özelinden bi mesaj at istersen. Kayış, bagalar, debriyaj balata 21-22 bin kmlerde eskiyor. Burgmanın en zayıf yönü şanzımanı herhalde. Başka hiç bir tarafında bu kadar masraflı değişim yok(Rutin şeyleri saymazsak). Keseyi açıp ta AN650 mi alsak ne yapsak
sağol arkadaşım
altan motorada burdan tanıştığım arkdaşlar gitmediklerini söylüyorlardı, neden bilmiyorum
bende egsozu boşalttırmayı düşünüyorum
150 lira falan tutabilirmiş,
800ytl veremem şu an yeni egsoza
tabikide hala bakıyorum buralara.. burgmanımlada çok güzel anılarım oldu unuturmuyum eski motorumu...
egzoza gelirsek egzozu bağırtan mevzu içerde katalitik konvertörden kaynaklanıyor. egzozu açtığında içede bi sürü boru sistemi ve ilk girişte ters huniye benzer petekli katalitik konvertör var. bende zaman içinde onu tutan kaynaklar atmış ses yapmasına sebep oluyordu. istersen o katalitik konvertörü tutan kaynakları yenilet (ben öyle yaptım)yada katalitik konvertörü komple çıkar(ki ben şimdiki aklım olsa öyle yapardım) egzozdaki teneke sesi kesilsin
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
eren hayırlı olsun, daha yeni duydum dl650 aldığını. kazasız belasız binmen dileği ile
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
teşekkürler vasco
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
ARKADAŞLAR
19-03-2007 günü/akşamı
İSTANBUL KADIKÖY GÖZTEPEde arkadaşımın apartman garajından 34-ET-5625 plakalı SİYAH renkli K7 BURGMANı çalındı görenler vede bulunmasına yardım edenler ödüllendirilecektir....[/QUOTE]
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
geçmiş olsun abi işallah en kısa zamanda bulunur
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)