Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Aralık 2006, 19:17
selamlar motor dostları
aşağı yukarı 10 gündür makinaya binemiyordum bugün güneşi görünce atladım sokaklara bi capitol yapıp deldim iyi ki de motorla gitmişim arabayla gitseymişim perişan olurmuşum trafik hat safhada ...
afedersiniz öküz de çok sanki aradan geçmiyeyim diye önümde barikat kuruyorlar. neyse sağ salim gittim geldim iyi bi hasret giderdim burgmanımla...
tüm arkadaşların kurban bayramını ve yeni yılını en içten dileklerimle ayrı ayrı kutlar,mutluluk,sevinç,hayırlı iş,ve en önemlisi sağlık getirmesini dilerim...
saygılarımla...
Mustafa
capitol den geldikten sonra arkadaş bi poz istedi bizde verdik
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Reklamlar
-
30 Aralık 2006, 01:11
element adlı üyeden alıntı
erkan selam,
ben italya dan almıştım, ama galiba burada da birileri getirmiş diye duydum. 60 küsür euro ya mal olmuştu bana...ama kim getirdi ve burada ne kadara satılıyor bilmiyorum...
Teşekkürler element
Duffy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar termascud ürünleri mototal'da satılıyor reklam gibi oldu ama satıldığı yer orası ne yapayım
Teşekkürler Duffy
@all
Hepinizin bayramını & yeni yılını şimdiden kutlar; yeni yılın sağlık, bereket, huzur & mutluluk getirmesini dilerim
Sevgi & saygılarımla,
Erkan EREN
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
-
30 Aralık 2006, 17:29
herkesın bayramı we yenı yılını kutlarım saglık guzur getırmesı dıleklerımle.
-
30 Aralık 2006, 20:31
ya arkadaşlar küçük bi kaza geçirdim (bununla kurtardığıma şükür) motorun ön panel yani raryatörüde kapatan ön parça kırıldı bu parçanın fiyatı kaç para bilen varmı 2002 model bilen varsa yardımcı olsun lütfen
-
30 Aralık 2006, 22:17
Forumdan Uzaklaştırıldı
Öncelikle geçmiş olsun..Altan motor tamer usta yı bi ara istersen yardımcı olacaktır...
-
31 Aralık 2006, 22:35
gundi adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar küçük bi kaza geçirdim (bununla kurtardığıma şükür) motorun ön panel yani raryatörüde kapatan ön parça kırıldı bu parçanın fiyatı kaç para bilen varmı 2002 model bilen varsa yardımcı olsun lütfen
arkadaşim öncelikle gecmiş olsun
motorun saşi no sunu bana mail edersen hasarlı parcaların kodlarını cıkartır
fiatları nı sana bıldırırım (altanmotor@ttnet.net.tr)
bayramın ve yeni yılın kazasız ve saglıklı gecmesi dilegiyle
tamer
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
İşte budur..Sevgili tamer hemen olaya müdahil olmuş bile....Boşuna demioruz Altan Motor die...
S&S
-
-
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
sevgili altan motor salı günü telefonla konuşmamıza rağmen istediğin şasi numarasını vermeme rağmen bi kafa grenaj ının fiyatını tenezzül edipte bi e-mail atmadığınız için teşekkür ederim .....
3 gündür sadece bi fiyat belirtecek ve bayramdan sonra getir diyecektiniz hepsi bu ya bu kadarmı zor ben anlamadım gitti anlayan varsa yazsın arkadaşlar
-
Tüm Burgman'cı dostlarımın ve tüm motosiklet sevdalılarının yeni yıl ve kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
-
Yeni yıl herkeze hayırlı olsun.
Saygılar
Bora
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
-
selam arkadaşlar
hoş bir bayram tatilinden sonra yine iş başı af afffff
neyse arkadaşlar bayram süresince havalar iyiydi son gün hariç
hava aldırdınızmı bizim tosunlara
saygılarımla
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
-
Herkezin gecmis mübarek Kurban Bayramını en icten dileklerimle kutlar 2007 yılının diger yıllarda oldugu gibi Burgman yılı olmasını dilerim
-
İşte yeni yıl işte yeni hayaller, şimdilik kelebek olmaya var mart'tan sonra diğer kelebeklerle beraber gezmeye başlayacağız.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
gundi adlı üyeden alıntı
sevgil gundi ALTAN MOTOR a ihtiyac duydugunda 0216 306 23 19
0216 488 37 27 tlf lardan yada (altanmotor@hotmail.com)
(altanmotor@ttnet.net.tr) meil adreslerinden her an ulasabılırsın bırteksen deyil tüm arkadaslar da elimizden geldıgın ce yardım etmeye calısıyoruz
saygılar TAMER
gundi adlı üyeden alıntı
sevgili altan motor salı günü telefonla konuşmamıza rağmen istediğin şasi numarasını vermeme rağmen bi kafa grenaj ının fiyatını tenezzül edipte bi e-mail atmadığınız için teşekkür ederim .....
3 gündür sadece bi fiyat belirtecek ve bayramdan sonra getir diyecektiniz hepsi bu ya bu kadarmı zor ben anlamadım gitti anlayan varsa yazsın arkadaşlar
sayın arkadaşım öncelikle sorunuza cevabı meil olarak 04 01 07 saat 11 itibarıyle göndeildi iletişim sorunu varsa sitemle değil diyalokla cözmek daha sıcak ilişkiler doğurur nitekim insanız bizde bozulup hasta olabiliriz
meyili tekrar adresinize yineliyoruz iyi günler
-
Arkadaşlar
Sonunda 1 yıldır beklediğim AN400 'ümü aldım. Hemde sıffffırrrr kilometre. Allah tüm isteyenlere de nasib eder inşallah.
Aranıza katılmaktan çok mutluyum.
1 ayda yaptığım araştırmaları, karşılaştığım sorunları vs hepsini yazacağım.
İşinize yarayacağına inandığım çok enteresan aksesuarlar buldum.
Şimdilik fazla detay veremiyorum çünkü hala motor ile alakalı bir işim kaldı ve haklarında yazacaklarım burayı takip ettikleri için eleştirilerimi sonradan belirteceğim.(malup köprü ve dayı ilişkileri)
Ha bu arada Altan Motor gerçekten dediğiniz gibiymiş.
Telefonda Tamer abinin tatlı dili olmasaydı akşam iş çıkışı bu soğukta taa Taksim'den Kartal'a asla gitmezdim.
Dondum dondum offf.
Tamer abi 3'ü bir arada güzelmiş müdavimi olacağız bu gidişle.
Yakında tüm bilgilerimi paylaşacağım.
Herkese güvenli ve kazasız belasız sürüşler.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
-
stingrayx adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar
Sonunda 1 yıldır beklediğim AN400 'ümü aldım. Hemde sıffffırrrr kilometre. Allah tüm isteyenlere de nasib eder inşallah.
Aranıza katılmaktan çok mutluyum.
1 ayda yaptığım araştırmaları, karşılaştığım sorunları vs hepsini yazacağım.
İşinize yarayacağına inandığım çok enteresan aksesuarlar buldum.
Şimdilik fazla detay veremiyorum çünkü hala motor ile alakalı bir işim kaldı ve haklarında yazacaklarım burayı takip ettikleri için eleştirilerimi sonradan belirteceğim.(malup köprü ve dayı ilişkileri)
Ha bu arada Altan Motor gerçekten dediğiniz gibiymiş.
Telefonda Tamer abinin tatlı dili olmasaydı akşam iş çıkışı bu soğukta taa Taksim'den Kartal'a asla gitmezdim.
Dondum dondum offf.
Tamer abi 3'ü bir arada güzelmiş müdavimi olacağız bu gidişle.
Yakında tüm bilgilerimi paylaşacağım.
Herkese güvenli ve kazasız belasız sürüşler.
Aramıza hosgeldin kazasız günler diliyorum
-
stingrayx, aramıza hoşgeldin bekleyen derviş sonunda muradına ermiş.
Hayırlı olsun
Saygılar
Bora
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler