s.a. arkadaşlar abartısız forumun en baş sayfasından beri tek tük atlamalarla okudum... ben de çok istiyorum burgman sahibi olmayı ama bazı konularda devam bazı konularda tırstım... ama verdiğiniz bilgilerden dolayı çok çok teşekkür ediyorum, burgman kullanıcısı kadar bilgiye sahip oldum desem yeri yani
şu anda 13.000 km. dir Yiying 150-T4 kullanıyorum, markayı bilmezseniz bildiğiniz ASYA 150-T1 ' in aynısı ve çin malı, Allah var rahatlığından gayet memnunum ama işte çin malı orası burası kırılıp dökülüyor ama şu da var 13 bin km oldu mekanik olarak hiç yolda bırakmadı tek arızası piston koluyla pistonu birbirine bağlayan çelik pim kırıldı (nasıl olduğunu hala usta dahil çözmüş değiliz ama) gerçi bakımlarını çok abartılı yapıyorum en ufak çıtırtı pıtırdı beni rahatsız ettiği için küçücük rahatsız etmeyen bir sorunda bile komple parçayı değiştirdiğim oluyor... motordan memnun olmayışımın tek nedeni hız sorunu şehir dışına çıkası gelmiyor adamın 70 le git git bitmiyor yol
esas burgman 650 lere çok meraklıydım ama burayı okuyunca ve fazla elektronik parça içermesi nedeniyle sarmadı beni...
bir mondial cı arkadaşımızda Burgman' a geçiş yaptı okuduğum kadarıyla aldığı motordan pek randıman alamadı... Kredi borcum biter bitmez ki bu sene bitirmeye çalışacam bende bir 2004 - 2005 Burgman AN400 almak istiyorum işallah bende böyle sorun yaşamam.. Geçen 2 hafta falan önce muğlaydı yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş satılığa çıkardı ve 1 günde satıldı yetişemedim adama ulaşmama rağmen 3.120 TL gibi komik bir rakama satıldı, motor bitik olsa dahi bu fiyat yine de makul gibi göründü bana gerçi adamın deyişiyle yazın üç ay sadece hafta sonu binilmiş ve sürekli garajda muhafaza edilmiş çizik dahil olmayan bir burgmandı hala çok üzülüyorum onu kaçırdığıma :( gerçi sağlık olsun şu anda almak için en uygun zaman biliyorum fakat kredi borcum müsade etmiyor...
bunları niye yazdım bende bilmiyorum ama imrendim böyle gerçekten çok istiyorum bir burgman sahibi olmak...
aklıma takılan bir kaç soru ya 60 - 70 bin km. motor bitmesi diye bir muhabbet döndü benim aklıma çok takıldı bu ya, şimdi istediğimiz kadar bakımını yapsakta 100.000 km yi göremezmiyiz bu motorla? bi de ben Adana' nın Ceyhan ilçesinde yaşıyorum malum burda çin motorları servisinin haricinde hiç bir servis görmek imkansız desem yeri, servis işini nasıl yapacağımı bilmiyorum...
bir de şu gezilerinize hayranım, ben burda tek başıma yapmak zorunda kalıyorum ve her pazar muhakkak güzel manzaralı bir yere giderim hava müsait olduğu müddetçe...
size boş bi yazı okutturacağım için özür dilerim ama napayım yazasım geldi yaf