arkadaşlar nepal kaplıcaları dünyada en ünlü kaplıcalardır.
Ganj nehrinden beslenen bir kaplıcadır.
Lütfen isanbuldan dışarıya çıkmamış motorcular konuşmasınlar..
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
slm abiler motorunu kaldırıma bırakıpta aramızda ceza veya uyarı gibi bir not alan oldumu trafikten yapıştırmışlar benim motora bir kağıt ama anlıyamadım ceza mı uyarımı para miktarı fln yazmıyor sade suc sebebi kaldırıma park etmek yazıyor ve ceza borc sorgulaması yapıyorum gözükmüyor ya işlenmedi yada uyarı idi başına gelen varmı böle bişey bundan sonra kaldırımlarda sakıncalı öğrenmiş oldu
uyarı trafik cezası .. duymamıştım. belkide bir arkadaşın şaka yapmıştır
çünkü trafik cezalarına pek yabancı biri olmayarak üzerinde ceza miktarı yazmayan makbuz görmedim şimdiye kadar
ya bi insan bu kadar mı bilgili olur yaa?? arkadaşlar farkındamısınız ne kadar şanlıyız. böyle bir zat bizim arkadaşımız yaa inanamıyoooruuum
şu ganj nehri hani hintlilerin ölülerini yakıp attıkları yıkandıkları temizlik işlerini yaptıkları kısaca herbirşeylerini yaptıkları nehir hani..... e tabiki şifalı olacak.........!!!! sakın bana o kaplıcalara girdiğini söyleme??????????????
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
heeeeeeeeeeeyttttt.
Çekilin bakayım ne oluyor.
İki gün girmiyoruz hale bak beeee..
Kızdırmayın beni
Bakın kızdırmayın beni , birde peru kaplıcalarına giderim.
Siz hala oturun
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
selam
arkadaşlar merhaba
uzun zaman oldu görüşmeyeli, özledim yaw.. starb.... toplantıları devammı
bu arada ben özel sebeplerden dolayı an650 mi satmak zorunda kaldım çocuksuz baba gibiyim :(:(
motorsuzluk çok kötüymüş yaw
250 cc lik bişey alayım diyorum ne önerirsiniz.
çoğunluk şehiriçi olacağından öyle düşünüyorum an650 de çok geliyordu zaten
1 senede 1000 km yapmışım.
fuarda kredi kartına taksitle bişeyler düşrebilirmiyim acaba
zaten muhtemelen tayvan lı bişey alabilirim diye düşünüyorum mümkün olduğu kadar uygun fiyatlı olmalı
yardımınızı esirgemiyeceğinizi düşünüyorum.
teşekkürler..
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
kymco xcitingler i250 ler çok hoşuma gidiyor benim fiyatları biraz yüksek gibi ama an650 den sonra daha ufağına binince pizzacı motoruna binmiş gibi hissedersiniz muhtemelen.
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Motorunuzu sattığınıza üzüldüm. bende bir günlüğüne SilverWing kullanmıştım hakketen maxi scooter başka bir keyif masrafı çok ama 1 yılda 1000 km yapmak size çok çok ekonomik gelmiştir. ben 150cc lik dylanımla ayda 3000km yol yaptığım için (aylık minimum 500 lira masrafı var benzin dahil ) Bu şartlar altında Burgman650 'ye ne kadar masraf ederdim Allah bilir
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
sıfır km de 250 cc almaktansa ikinci el burgman 400 almak bence çok daha mantıklı. hem performans olarak doyurur. hem sarfiyatı çok farketmez. genede hakkında hayırlısı olsun mustafacım. umarım çok daha iyilerini nasip eder cenabı ALLAH.
bu arada özellikle şehiriçinde burgman 400 650 den çok daha kullanışlı ve rahat. artçısıda daha ergonomik oturuyor koltukta 400 ün.
nasılsa satmışsın rahat rahat söyliyim.
bizim bir arkadaşta vardı 650. izmire gittik birlikte valla gidene kadar belim koptu. her frende öne kayıyordum. acayip rahatsızdı. gerçi arkadaşta acemiydi pek kullanamıyordu. sonra ben attım onu arkaya tabi yılların tecrübesi var
nasıl dua ediyor bana böyle güzel mi kullanılır bu motor diye
kulağı çınlasın kendisinin.. şu sıralar motorsuz kendisi. biraz öğretecem sonra ufak yollu bir skutır alacaaz hayırlısıyla. eee herkes her motoru kullanamaz dimi yani.
Mustafa kardeşim altıüstü motor, Allah sağlık sıhhat versin.. Sen yeni çıkacak burgman 1000 alırsın
Zaten bu kadar zamanda 1000km yaptıysan
Şimdi 250 cc alınca sana fena gelicek onun yerıne 400burgman al diycem ama taksitli almayı düşündüğüne göre o iş biraz zor.
Fuarda kısmetse görüşürüz ordan bakınırız beraber..
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Kymco xciting olabilir.
selam abi hayırlısı olsun diyelim ufak atik şehiriçi için kullanışlı olsun kanısındayım an400 biraz ağır kalıyor özellikle ümraniye trafiğinde kullanacağımdan
fuarda görüşmek üzere..bu arada bugün vedat arpacı ile konuştuk telle sağolsun sende terfi etmişsin allah kazasız sürüşler nasip etsin...tekerine taş değmesin.
selam
kardeş suzuki ye bindikten sonra insanın gözü ancak görse görse bmw görür...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Arkadaşlar,
Motorunuza hiç subap ayarı yaptırdınız mı? Ben şu ana kadar hiç yaptırmadım ve motorum 32 bine gelmiş durumda, subap ayarı ister mi?
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)