Resimlerine ulaşabilirmiyim msnim coller_friends@hotmail.com
Arkadaşlar hepinize kazasız belasız, güzel bir yıl diliyorum.
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
2009 yılı herkese şans, sağlık, mutluluk ve huzur getirir inşallah..
Bütün mt'ciler hayalindeki motora kavuşur inşallahhh
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
2009 yılında sağlıklı ve kazasız sürüşler dilerim.inşallah 2009 yılını ileriki yıllarda mutlu gezilerle mutlu anılarla daima hatırlarız.ve inşallah herkes hayalindeki motora sağlıkla kavuşur
serhatte kullanabileceği bir motora kavuşur inşallah
herkese hayırlı sağlıklı ve bol kazançlı seneler
arkadaşlar bir aydır burgmanın marşına basmadım. sizde durum nedir? hiç çalıştırmadan en uzun ne kadar beklettiniz motoru ve ilk basmada marş aldı?
Ben 2 ay bekledikten sonra sorunsuz calistirdim, soguktan dolayi belki biraz nazlanir ama problem olmaz
herşeyin başı sağlık
Geçmiş olsun Vedat Bey. Şifayı kapınca binesi gelmiyor insanın. Günlerdir mesaj atılmadığına göre de kimse binmiyor anlaşılan.
Şu soğuk havalarda en gıcık olduğum şey motorun kolay kolay ısınmaması. 25 km gittikten sonra ısı göstergesi ancak orta noktayı buluyor. Geçen deneme amaçlı hemen bir naylonu radyatörün önüne yapıştırdım. Sonuç mükemmel. 8 km sonra ibre orta noktaya geliyor.. Kış bitene kadar böyle kulanmayı düşünüyorum.
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
Bu aralar bende pek binemiyorum motoruma.
Hatta ne zamandan beri aklımada Dr.Pulley varyatör bagası almak vardı onu da erteleyip duruyordum. Geçen hafta gittim kendi bagamı kendim yaptım. Boyutlarla hafif oynadım. Güzel oldu baya. Yeni bagalarla varyatörün ordan gelen tıkırtı seside kesilmiş oldu...
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
motora binememin en büyük sebebi vakit bulamamam. yoksa bayram tatilinde soğuğa aldırış etmeden denizliye gittim geldim. hemde akşam yolcuğu yaparak
bagaların boyutlarını çok küçük oranlarda değiştirdim. ithal kestamitten işledim. enini 0.1mm büyüttüm böylelikle çalıştığı kanala daha rahat oturup rölantide üzerinde yük yokken tıngırdama yapmasın diye. tamda istediğim gibi oldu. hazır ellemişken çapınıda 0.1 büyüttüm son sürati biraz etkiler diye düşündüm aslında ama deneme fırsatım olmadı henüz. üzerinde çıkardıklarımda yer yer deformasyonlar vardı şimdi taktıklarım cnc de işlenmiş gayet düzgün parçalar.
malzeme arttığı için fazladan 3-4 tane daha yapmıştım bi makina bulunca resimlerini çekip koyarım onları.
Aslında dr.pulleyin tam ölçülerini ele geçirebilsem ondan yapıcaktım. ama burgmana uygun yakından çekilmiş bir resmini bulamadım. bulsam image analiz programıyla ölçülerini çıkarabilirdim. o zamanda dr.kolpa diye piyasaya girerdim zaten gerçi bu isimler benim ürünler pek tutmazdı heralde
(\__/)
(")_(")*
Bende uzundur binmiyordum motora.
Soğuk, kar ve çamur soğutuyor insanı ama geçtiğimiz perşembe dayanamayıp öğlen vakti kadiköyden şirinevlere gidip döner yiyip geri geldim.. Hem motor keyfi yaptım hem mide
Bir arkadaşta gelicekti ama birden kırgınlık gelmiş, o kendini bilir kaçırdığı yemeği bilmiyor tabi
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Şimdi imrendim size, Burgman üzerinde mesleğinizi konuşturmuşsunuz, bravo
Motorumda herhangi bir sorun yok ama aynısından burada bir tane daha olsa yanyana karşılaştırma yapmayı çok isterdim. Şimdi bilemiyorum yanlış giden bişeyler var mı yok mu, en azından motorun sesini, sürüşünü karşılaştırmayı yani...
teşekkürler nomarka
aslında yaptığım iş mecburiyetten oldu. daha önce varayötürü açtığımda kapatırken vakit darlığından biraz acele topladım ve düzgün yerleştiremediğim için 2 tane baganın kaplamasını çatlatmıştım suzuki tanesine 35ytl fiyat çekince ve bu fiattandan sipariş üzerine 1-2 hafta beklememi isteyince ne var bu işte ben daha güzelini yaparım dedim.
(\__/)
(")_(")*
Arkadaşlar selam.
Uzun zamandır yazamıyordum.Dün istanbula döndüm.
Görüşmek üzere...
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)