Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı creativefx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş sayfalara bakarsan ayrıntılı cevaplar var.Ama kısaca varyatör sisteminde problem var ve son ögrendiğim kadarıylada bir gelişme halen yok bu konuda...
    anladım sağolun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı Burgman Cici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar Bende Aranıza katılmak istiyorum Ve burgman 400 an almayı düşünüorum yardımcı olursanız sevinirim 8000 ytl 2007 model arıyorum. ismim Cihan Kısaca Cici Msnde veya sürekli konuşabiliceğimiz bilgi portalınız warsa iletmenizi isterim bu arada bütün 214 tane sayfayıda okudum 2 günde. çok güzel anılarınız war inş benimleede bütünleşir. Hepinizi tanımak dileğiyle Saygılar sevgiler..

arkadaşım şu anda forumun en temiz burgmanı satışta.. 2006 model. bildiğimiz, sıfır gibi bir motordur. ilgilenirsen pişman olmazsın.

Alıntı vedatarpacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım şu anda forumun en temiz burgmanı satışta.. 2006 model. bildiğimiz, sıfır gibi bir motordur. ilgilenirsen pişman olmazsın.
    Resimlerine ulaşabilirmiyim msnim coller_friends@hotmail.com

Motosikleti
    Karakızı sattık gitti
    Arkadaşlar hepinize kazasız belasız, güzel bir yıl diliyorum.
    Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.

Motosikleti
    SWT
    2009 yılı herkese şans, sağlık, mutluluk ve huzur getirir inşallah..
    Bütün mt'ciler hayalindeki motora kavuşur inşallahhh
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

Motosikleti
    suzuki burgman an400
    2009 yılında sağlıklı ve kazasız sürüşler dilerim.inşallah 2009 yılını ileriki yıllarda mutlu gezilerle mutlu anılarla daima hatırlarız.ve inşallah herkes hayalindeki motora sağlıkla kavuşur

serhatte kullanabileceği bir motora kavuşur inşallah

Motosikleti
    2005 ZX 10 R
    herkese hayırlı sağlıklı ve bol kazançlı seneler

Motosikleti
    suzuki burgman an400
    arkadaşlar bir aydır burgmanın marşına basmadım. sizde durum nedir? hiç çalıştırmadan en uzun ne kadar beklettiniz motoru ve ilk basmada marş aldı?

Nomarka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    arkadaşlar bir aydır burgmanın marşına basmadım. sizde durum nedir? hiç çalıştırmadan en uzun ne kadar beklettiniz motoru ve ilk basmada marş aldı?
    Sorunsuzca çalışacaktır. Ama 1 ay uzun bir süre minimum 15 günde bir çalıştırın bence.
    2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km

"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."

Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı Nomarka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorunsuzca çalışacaktır. Ama 1 ay uzun bir süre minimum 15 günde bir çalıştırın bence.

valla havadan mıdır nedir billmiyorum hiç içimden gelmiyor binipte tur atmak. birde üstüne şifayı kaptım. önümüzdeki haftada kar yağışı bekleniyormuş sanırım bir onbeş gün daha bekleyeceğim. inşallah problem yapmaz.

alperm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman400
    Ben 2 ay bekledikten sonra sorunsuz calistirdim, soguktan dolayi belki biraz nazlanir ama problem olmaz
    herşeyin başı sağlık

Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    valla havadan mıdır nedir billmiyorum hiç içimden gelmiyor binipte tur atmak. birde üstüne şifayı kaptım. önümüzdeki haftada kar yağışı bekleniyormuş sanırım bir onbeş gün daha bekleyeceğim. inşallah problem yapmaz.
    Geçmiş olsun Vedat Bey. Şifayı kapınca binesi gelmiyor insanın. Günlerdir mesaj atılmadığına göre de kimse binmiyor anlaşılan.

Şu soğuk havalarda en gıcık olduğum şey motorun kolay kolay ısınmaması. 25 km gittikten sonra ısı göstergesi ancak orta noktayı buluyor. Geçen deneme amaçlı hemen bir naylonu radyatörün önüne yapıştırdım. Sonuç mükemmel. 8 km sonra ibre orta noktaya geliyor.. Kış bitene kadar böyle kulanmayı düşünüyorum.

Motosikleti
    V-Strom DL650 / Burgman AN400
    Bu aralar bende pek binemiyorum motoruma.
    Hatta ne zamandan beri aklımada Dr.Pulley varyatör bagası almak vardı onu da erteleyip duruyordum. Geçen hafta gittim kendi bagamı kendim yaptım. Boyutlarla hafif oynadım. Güzel oldu baya. Yeni bagalarla varyatörün ordan gelen tıkırtı seside kesilmiş oldu...
    (\__/)
    (='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
    (")_(")*

Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    Alıntı kolpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu aralar bende pek binemiyorum motoruma.
    Hatta ne zamandan beri aklımada Dr.Pulley varyatör bagası almak vardı onu da erteleyip duruyordum. Geçen hafta gittim kendi bagamı kendim yaptım. Boyutlarla hafif oynadım. Güzel oldu baya. Yeni bagalarla varyatörün ordan gelen tıkırtı seside kesilmiş oldu...
    İzmir burdan nerdeyse 7-8 derece daha sıcak. Ben İzmir de olsam hergün binmeye devam ederdim Orjinal baganın boyutlarıyla mı oynadınız, yoksa tamamen yeni mi yapıldı? Yapıldıysa nasıl oldu? Resim falan var mı?

Motosikleti
    motora binememin en büyük sebebi vakit bulamamam. yoksa bayram tatilinde soğuğa aldırış etmeden denizliye gittim geldim. hemde akşam yolcuğu yaparak

bagaların boyutlarını çok küçük oranlarda değiştirdim. ithal kestamitten işledim. enini 0.1mm büyüttüm böylelikle çalıştığı kanala daha rahat oturup rölantide üzerinde yük yokken tıngırdama yapmasın diye. tamda istediğim gibi oldu. hazır ellemişken çapınıda 0.1 büyüttüm son sürati biraz etkiler diye düşündüm aslında ama deneme fırsatım olmadı henüz. üzerinde çıkardıklarımda yer yer deformasyonlar vardı şimdi taktıklarım cnc de işlenmiş gayet düzgün parçalar.
    malzeme arttığı için fazladan 3-4 tane daha yapmıştım bi makina bulunca resimlerini çekip koyarım onları.

Aslında dr.pulleyin tam ölçülerini ele geçirebilsem ondan yapıcaktım. ama burgmana uygun yakından çekilmiş bir resmini bulamadım. bulsam image analiz programıyla ölçülerini çıkarabilirdim. o zamanda dr.kolpa diye piyasaya girerdim zaten gerçi bu isimler benim ürünler pek tutmazdı heralde
    (\__/)
    (")_(")*

Motosikleti
    SWT
    Bende uzundur binmiyordum motora.
    Soğuk, kar ve çamur soğutuyor insanı ama geçtiğimiz perşembe dayanamayıp öğlen vakti kadiköyden şirinevlere gidip döner yiyip geri geldim.. Hem motor keyfi yaptım hem mide
    Bir arkadaşta gelicekti ama birden kırgınlık gelmiş, o kendini bilir kaçırdığı yemeği bilmiyor tabi
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    Alıntı kolpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bagaların boyutlarını çok küçük oranlarda değiştirdim. ithal kestamitten işledim. enini 0.1mm büyüttüm böylelikle çalıştığı kanala daha rahat oturup rölantide üzerinde yük yokken tıngırdama yapmasın diye. tamda istediğim gibi oldu. hazır ellemişken çapınıda 0.1 büyüttüm son sürati biraz etkiler diye düşündüm aslında ama deneme fırsatım olmadı henüz. üzerinde çıkardıklarımda yer yer deformasyonlar vardı şimdi taktıklarım cnc de işlenmiş gayet düzgün parçalar.
    malzeme arttığı için fazladan 3-4 tane daha yapmıştım bi makina bulunca resimlerini çekip koyarım onları.

Aslında dr.pulleyin tam ölçülerini ele geçirebilsem ondan yapıcaktım. ama burgmana uygun yakından çekilmiş bir resmini bulamadım. bulsam image analiz programıyla ölçülerini çıkarabilirdim. o zamanda dr.kolpa diye piyasaya girerdim zaten gerçi bu isimler benim ürünler pek tutmazdı heralde

Şimdi imrendim size, Burgman üzerinde mesleğinizi konuşturmuşsunuz, bravo

Motorumda herhangi bir sorun yok ama aynısından burada bir tane daha olsa yanyana karşılaştırma yapmayı çok isterdim. Şimdi bilemiyorum yanlış giden bişeyler var mı yok mu, en azından motorun sesini, sürüşünü karşılaştırmayı yani...

Motosikleti
    teşekkürler nomarka

aslında yaptığım iş mecburiyetten oldu. daha önce varayötürü açtığımda kapatırken vakit darlığından biraz acele topladım ve düzgün yerleştiremediğim için 2 tane baganın kaplamasını çatlatmıştım suzuki tanesine 35ytl fiyat çekince ve bu fiattandan sipariş üzerine 1-2 hafta beklememi isteyince ne var bu işte ben daha güzelini yaparım dedim.
    (\__/)
    (")_(")*

Motosikleti
    silver o bir kral,simdilik prenses brg 07
    Arkadaşlar selam.
    Uzun zamandır yazamıyordum.Dün istanbula döndüm.
    Görüşmek üzere...
    hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.

Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı creativefx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam.
    Uzun zamandır yazamıyordum.Dün istanbula döndüm.
    Görüşmek üzere...
    vayy kardeşim nerelerdesin yaaa ?? sen olmayınca bu forumun tadı azalıyor. ee senin gibi engin bilgi sahibi arkadaşlar her yere lazım dimi ama

yoksa bize söylemeden gatmandu neyinmi yaptın hıı??

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler