Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Aralık 2008, 17:32
smorfys adlı üyeden alıntı
açıklaman için teşekkür ederim.
2003-2004 modeller için fikrin nedir?
Burgmanın nasıl kullanıldığı çok önemli, servislere zamanında gidildiyse motor yağ seviyesi kontrol altında tutulduysa sorun çıkartacağını sanmıyorum...
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
hoşbulduk vedat sorma bu çin mallı motosiklet bana göre değil galiba bende bi sorun var dıye düşünüyorum ayda 1-2 kere servise gitmessem olmuyo çok sorun çıkarıyo illallah dedirtti . bende artık scooter değil Burgman alayım dedim
tabi şuan bütçem müsait değil ama azar azar biriktiricem 2004-2005 model alıcam bi tane inşallah. .
Burgman harika bir motordur, 1 kere süren aradaki farkı anlar. Heleki sen bu kadar sorun yaşamışsın çinliyle Burgman alırsan çok memnun kalırsın..
Ben daha servise bakım dışında hiç gitmedim çok şükür..
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Reklamlar
-
18 Aralık 2008, 17:32
Arkadaşlar Burgman'ın en çok hoşunuza giden ve de bunun tersi hoşunuza girmeyen özellikleri nelerdir ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
18 Aralık 2008, 17:37
Deryali adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Burgman'ın en çok hoşunuza giden ve de bunun tersi hoşunuza girmeyen özellikleri nelerdir ?
400cc olan modeli hem şehiriçinde hem şehirdışında sana konforlu bir sürüş sağlar.. Çok dengelidir, pazara arabayla gitmeye gerek duymazsıın çünkü bagajına girecek torbanın haddi hesabı yoktur..
Scooterlar arasında en yakışıklısıdır(bana göre )
Beğenmediğim yönü varmı??? kasa uzun olduğundan tümseklerde dikkat etmezsen altını sürtebilir..
Daha ne olsun
Unutmadan; otobanda yokuş aşağı 160 olan kadranını 1 parmak aşağı indirmiştim..
-
18 Aralık 2008, 18:15
suziki burgman maxi scooterlerin mercedesidir.
-
18 Aralık 2008, 18:24
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
18 Aralık 2008, 18:33
Tabi kullanmadan anlayamıyorsunuz.
Ben dışarıdan bakınca ilk gördüklerim
Geniş ve heybetli gövde
Rahat gözüken selesi
Gösterişli ön panel
kalitesi çok iyi olmayan egzos sesi ( yoksa bana mı öyle geliyor )
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
18 Aralık 2008, 18:41
Geniş ve heybetli gövde
Rahat gözüken selesi
Gösterişli ön panel
motora binmeden anlaşılmıyor cidden ben bizim abinin kymco grad dink 250 vardı
ona bindim yaw motor uçacak gibi altımdan nerde benim motor nerde kymco dedim şimdi bide burgman düşünüyorum son durak benim için 650 abs olacak ama önce 400 vitesli motor düşünmek bile istemiyorum trafikte dur kalk uğraşamam
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
18 Aralık 2008, 18:49
ona bindim yaw motor uçacak gibi altımdan nerde benim motor nerde kymco dedim şimdi bide burgman düşünüyorum son durak benim için 650 abs olacak ama önce 400
vitesli motor düşünmek bile istemiyorum trafikte dur kalk uğraşamam
İmkan bulursan bir ara runner'ı dene.Ona da f-16 dersin
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
18 Aralık 2008, 18:52
Geniş ve heybetli gövde
Rahat gözüken selesi
Gösterişli ön panel
Koltuğu çok rahattır, İstanbul'dan Datçaya gittik rahatlığı test edildi onaylandı
Torpidosu var hemde kilitli var mı ötesi
Tek silindir olduğundan egzos sesi pek hoş gelmiyor, 650 çift silindir onun sesi biraz daha farklı
ona bindim yaw motor uçacak gibi altımdan nerde benim motor nerde kymco dedim şimdi bide burgman düşünüyorum son durak benim için 650 abs olacak ama önce 400
vitesli motor düşünmek bile istemiyorum trafikte dur kalk uğraşamam
Emre vitesli motor düşünmüyorum yazmışsın, bende aynı senin gibi düşünür senin gibi büyük konuşurdum Debriyaj ayaktan vites kim uğraşıcak derdim bütün arkadaşlarım bilir..
Şimdi vitesli büyük bir motor aldım.. Bambaşka bir zevk
Lakin Burgmanın yeri ayrıdır
-
18 Aralık 2008, 19:55
mhyen adlı üyeden alıntı
İmkan bulursan bir ara runner'ı dene.Ona da f-16 dersin
runner a çok baktım usta çok seri bi motor ama runner sınıfında gp1 daha güzel bi makina bence benim ihtiyacım olan bu makinalar değil ama burgman gerek uzun yol gerek konfor ve rahatlık olarak daha bi artıları var ..
tarikiko adlı üyeden alıntı
Emre vitesli motor düşünmüyorum yazmışsın, bende aynı senin gibi düşünür senin gibi büyük konuşurdum
Debriyaj ayaktan vites kim uğraşıcak derdim bütün arkadaşlarım bilir..
Şimdi vitesli büyük bir motor aldım.. Bambaşka bir zevk
Lakin Burgmanın yeri ayrıdır
ya vitesli motor ben alacak olsam 2. motor alırım cbr125 yada gpr125
belki haftasonları binerim sen ki burgman kullanıcısısın ikisinin yerinin farklı olduğunu bilirsin
-
18 Aralık 2008, 20:14
runner a çok baktım usta çok seri bi motor ama runner sınıfında gp1 daha güzel bi makina bence
benim ihtiyacım olan bu makinalar değil ama burgman gerek uzun yol gerek konfor ve rahatlık olarak daha bi artıları var ..
GP1'e bindin mi hiç bilmiyorum ama o motor İstanbul için değil.Amortisörleri acayip sert ki insanın içi dışına çıkıyor.Ayrıca runner ile aralarında abartı bir beygir farkı yok(ikisinde de performans kitleri yoksa).Ayrıca 2. eli problemli, yakıtı çok fazla, hele hele parçaları-bakımları bi dünya para.Gerçi son söylediğim runnerda da geçerli ama oturmuş bir piyasası var
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
18 Aralık 2008, 20:18
mhyen adlı üyeden alıntı
GP1'e bindin mi hiç bilmiyorum ama o motor İstanbul için değil.Amortisörleri acayip sert ki insanın içi dışına çıkıyor.Ayrıca runner ile aralarında abartı bir beygir farkı yok(ikisinde de performans kitleri yoksa).Ayrıca 2. eli problemli, yakıtı çok fazla, hele hele parçaları-bakımları bi dünya para.Gerçi son söylediğim runnerda da geçerli ama oturmuş bir piyasası var
italyan motorlar parça olarak zaten uçuk fiyatları ama gp1 performans hava filitresi ve kayış değişimi ile 22 hp den 28 hp ye çıkabiliyor ztn ikisini de düşünmüyorum gerek servis gerek yedek parça gerekse firma beni tatmin etmiyor . .
-
18 Aralık 2008, 20:37
italyan motorlar parça olarak zaten uçuk fiyatları ama gp1 performans hava filitresi ve kayış değişimi ile 22 hp den 28 hp ye çıkabiliyor
ztn ikisini de düşünmüyorum gerek servis gerek yedek parça gerekse firma beni tatmin etmiyor . .
Runnerda da bayağı artış oluyor merak etme
O konuda sana katılıyorum.Firmaya güvenim var ama servis-yedek parça-işçilik adamı batırıyor.Sırf bu yüzden sattım ben de
-
18 Aralık 2008, 22:54
hayatta en zor kazanılan şey tecrübedir
yalnız burgman topic burgmancılar dışında hepimiz yazıyoruz
-
19 Aralık 2008, 14:30
26000kmyi devirdim burgmanda düşünüyorum beğenmediğim hangi yönü var diye......
sanırım yok. ALLAH kaza bela vermesin. bmw aldım genede vazgeçemiyorum burgmandan var mı ötesi?
-
19 Aralık 2008, 18:36
27.600km'dir 2004 Burgman kullanıyorum. Araba gibi rahat motosiklet. Şu anda birde 2009 GSX650F motosiklet var. Bir dostumun bir süredir kullanıyorum. Motor mükemmel ama Burgman gibi değil. Çok rahat bir motor ama kıçı Burgman'a değen adama acaip rahatsız geliyor )))
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
19 Aralık 2008, 18:58
2006 da burgman aldım 6000 km yaptım bazı özel sebeplerden dolayı 2007 de sattım,2007 de x8200 aldım,1 sene de onu kullandım,tip olarak güzel,hızlanması falan fena değildi,fakat 1 sene kadar onu sürdüm ama gözüm hep burgmanlardaydı.2008 haziranda onu sattım yine 2005 model 6400 km ikinci el burgman aldım.Çok şükür Allah a, şimdi memnunum.Allah a emanet olun.
-
19 Aralık 2008, 20:09
Bu nasıl bir durumdur...
Evet ,bu konuda üstün sürüş ve bilgiye sahip arkadaşımız vedata soruyorum..
Lütfen engin bilgilerini bizle paylaş
http://www.youtube.com/watch?v=e9Yih...eature=related
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
20 Aralık 2008, 00:56
yaw arkadaşlar iyice gazlıyosunuz sizde adamıı
şaka bi yana söylediğiniz sözlere tabiki itimadım var bu yüzden içimde bi burgman tutkusu oluştu km hesabı yaparsak 8-9 bin km sonra alırım bende bi tane kısmet olursa
-
20 Aralık 2008, 01:04
konulara ilk baktığımda başka forum a girdim sandım yeni arkdş ların olması ne kadar güzel
senin emektardan vazgeçmesi zor olacak deniz abim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler