Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SWT
    Alıntı smorfys adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    açıklaman için teşekkür ederim.
    2003-2004 modeller için fikrin nedir?
    Burgmanın nasıl kullanıldığı çok önemli, servislere zamanında gidildiyse motor yağ seviyesi kontrol altında tutulduysa sorun çıkartacağını sanmıyorum...

Alıntı E-M-R-E adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşbulduk vedat sorma bu çin mallı motosiklet bana göre değil galiba bende bi sorun var dıye düşünüyorum ayda 1-2 kere servise gitmessem olmuyo çok sorun çıkarıyo illallah dedirtti . bende artık scooter değil Burgman alayım dedim
    tabi şuan bütçem müsait değil ama azar azar biriktiricem 2004-2005 model alıcam bi tane inşallah. .
    Burgman harika bir motordur, 1 kere süren aradaki farkı anlar. Heleki sen bu kadar sorun yaşamışsın çinliyle Burgman alırsan çok memnun kalırsın..
    Ben daha servise bakım dışında hiç gitmedim çok şükür..
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaşlar Burgman'ın en çok hoşunuza giden ve de bunun tersi hoşunuza girmeyen özellikleri nelerdir ?
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    SWT
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Burgman'ın en çok hoşunuza giden ve de bunun tersi hoşunuza girmeyen özellikleri nelerdir ?
    400cc olan modeli hem şehiriçinde hem şehirdışında sana konforlu bir sürüş sağlar.. Çok dengelidir, pazara arabayla gitmeye gerek duymazsıın çünkü bagajına girecek torbanın haddi hesabı yoktur..
    Scooterlar arasında en yakışıklısıdır(bana göre )

Beğenmediğim yönü varmı??? kasa uzun olduğundan tümseklerde dikkat etmezsen altını sürtebilir..

Daha ne olsun

Unutmadan; otobanda yokuş aşağı 160 olan kadranını 1 parmak aşağı indirmiştim..

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    suziki burgman maxi scooterlerin mercedesidir.

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı tarikiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burgman harika bir motordur, 1 kere süren aradaki farkı anlar. Heleki sen bu kadar sorun yaşamışsın çinliyle Burgman alırsan çok memnun kalırsın..
    Ben daha servise bakım dışında hiç gitmedim çok şükür..
    bende servis dışında sürekli gittiğim için servise gerek kalmıyor. .
    esasen gerek yazılarınızdan gerek internet araştırmalarımdan olsun bu gurubunun mercedesi bi motor bence bizde elden düşme bi mercedese binelim
    artık dolsun çilem neyse artık buluşmalarada kopar gelirim
    ama beni bekleyin yolda 90-100 geliyorum da

Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suziki burgman maxi scooterlerin mercedesidir.
    ben yazıdım sende yazmışsın sanırım herkes aynı fikirde
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Tabi kullanmadan anlayamıyorsunuz.
    Ben dışarıdan bakınca ilk gördüklerim

Geniş ve heybetli gövde
    Rahat gözüken selesi
    Gösterişli ön panel
    kalitesi çok iyi olmayan egzos sesi ( yoksa bana mı öyle geliyor )
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    piaggio x9 evolution

Geniş ve heybetli gövde
    Rahat gözüken selesi
    Gösterişli ön panel
    motora binmeden anlaşılmıyor cidden ben bizim abinin kymco grad dink 250 vardı
    ona bindim yaw motor uçacak gibi altımdan nerde benim motor nerde kymco dedim şimdi bide burgman düşünüyorum son durak benim için 650 abs olacak ama önce 400 vitesli motor düşünmek bile istemiyorum trafikte dur kalk uğraşamam
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    ona bindim yaw motor uçacak gibi altımdan nerde benim motor nerde kymco dedim şimdi bide burgman düşünüyorum son durak benim için 650 abs olacak ama önce 400 vitesli motor düşünmek bile istemiyorum trafikte dur kalk uğraşamam
    İmkan bulursan bir ara runner'ı dene.Ona da f-16 dersin
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    SWT

Geniş ve heybetli gövde
    Rahat gözüken selesi
    Gösterişli ön panel
    Koltuğu çok rahattır, İstanbul'dan Datçaya gittik rahatlığı test edildi onaylandı
    Torpidosu var hemde kilitli var mı ötesi
    Tek silindir olduğundan egzos sesi pek hoş gelmiyor, 650 çift silindir onun sesi biraz daha farklı

Emre vitesli motor düşünmüyorum yazmışsın, bende aynı senin gibi düşünür senin gibi büyük konuşurdum Debriyaj ayaktan vites kim uğraşıcak derdim bütün arkadaşlarım bilir..
    Şimdi vitesli büyük bir motor aldım.. Bambaşka bir zevk

Lakin Burgmanın yeri ayrıdır

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İmkan bulursan bir ara runner'ı dene.Ona da f-16 dersin
    runner a çok baktım usta çok seri bi motor ama runner sınıfında gp1 daha güzel bi makina bence benim ihtiyacım olan bu makinalar değil ama burgman gerek uzun yol gerek konfor ve rahatlık olarak daha bi artıları var ..

Alıntı tarikiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Emre vitesli motor düşünmüyorum yazmışsın, bende aynı senin gibi düşünür senin gibi büyük konuşurdum Debriyaj ayaktan vites kim uğraşıcak derdim bütün arkadaşlarım bilir..
    Şimdi vitesli büyük bir motor aldım.. Bambaşka bir zevk

Lakin Burgmanın yeri ayrıdır
    ya vitesli motor ben alacak olsam 2. motor alırım cbr125 yada gpr125
    belki haftasonları binerim sen ki burgman kullanıcısısın ikisinin yerinin farklı olduğunu bilirsin

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    runner a çok baktım usta çok seri bi motor ama runner sınıfında gp1 daha güzel bi makina bence benim ihtiyacım olan bu makinalar değil ama burgman gerek uzun yol gerek konfor ve rahatlık olarak daha bi artıları var ..
    GP1'e bindin mi hiç bilmiyorum ama o motor İstanbul için değil.Amortisörleri acayip sert ki insanın içi dışına çıkıyor.Ayrıca runner ile aralarında abartı bir beygir farkı yok(ikisinde de performans kitleri yoksa).Ayrıca 2. eli problemli, yakıtı çok fazla, hele hele parçaları-bakımları bi dünya para.Gerçi son söylediğim runnerda da geçerli ama oturmuş bir piyasası var
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GP1'e bindin mi hiç bilmiyorum ama o motor İstanbul için değil.Amortisörleri acayip sert ki insanın içi dışına çıkıyor.Ayrıca runner ile aralarında abartı bir beygir farkı yok(ikisinde de performans kitleri yoksa).Ayrıca 2. eli problemli, yakıtı çok fazla, hele hele parçaları-bakımları bi dünya para.Gerçi son söylediğim runnerda da geçerli ama oturmuş bir piyasası var
    italyan motorlar parça olarak zaten uçuk fiyatları ama gp1 performans hava filitresi ve kayış değişimi ile 22 hp den 28 hp ye çıkabiliyor ztn ikisini de düşünmüyorum gerek servis gerek yedek parça gerekse firma beni tatmin etmiyor . .

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    italyan motorlar parça olarak zaten uçuk fiyatları ama gp1 performans hava filitresi ve kayış değişimi ile 22 hp den 28 hp ye çıkabiliyor ztn ikisini de düşünmüyorum gerek servis gerek yedek parça gerekse firma beni tatmin etmiyor . .
    Runnerda da bayağı artış oluyor merak etme
    O konuda sana katılıyorum.Firmaya güvenim var ama servis-yedek parça-işçilik adamı batırıyor.Sırf bu yüzden sattım ben de

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    hayatta en zor kazanılan şey tecrübedir

yalnız burgman topic burgmancılar dışında hepimiz yazıyoruz

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    26000kmyi devirdim burgmanda düşünüyorum beğenmediğim hangi yönü var diye......

sanırım yok. ALLAH kaza bela vermesin. bmw aldım genede vazgeçemiyorum burgmandan var mı ötesi?

Duffy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    27.600km'dir 2004 Burgman kullanıyorum. Araba gibi rahat motosiklet. Şu anda birde 2009 GSX650F motosiklet var. Bir dostumun bir süredir kullanıyorum. Motor mükemmel ama Burgman gibi değil. Çok rahat bir motor ama kıçı Burgman'a değen adama acaip rahatsız geliyor )))
    2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
    Çakma Vstrom

Motosikleti
    BURGMAN 400 K5
    2006 da burgman aldım 6000 km yaptım bazı özel sebeplerden dolayı 2007 de sattım,2007 de x8200 aldım,1 sene de onu kullandım,tip olarak güzel,hızlanması falan fena değildi,fakat 1 sene kadar onu sürdüm ama gözüm hep burgmanlardaydı.2008 haziranda onu sattım yine 2005 model 6400 km ikinci el burgman aldım.Çok şükür Allah a, şimdi memnunum.Allah a emanet olun.

Motosikleti
    silver o bir kral,simdilik prenses brg 07

Bu nasıl bir durumdur...

Evet ,bu konuda üstün sürüş ve bilgiye sahip arkadaşımız vedata soruyorum..
    Lütfen engin bilgilerini bizle paylaş
    http://www.youtube.com/watch?v=e9Yih...eature=related
    hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    yaw arkadaşlar iyice gazlıyosunuz sizde adamıı
    şaka bi yana söylediğiniz sözlere tabiki itimadım var bu yüzden içimde bi burgman tutkusu oluştu km hesabı yaparsak 8-9 bin km sonra alırım bende bi tane kısmet olursa

motopower1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    burgman AN 400 o artık yok
    konulara ilk baktığımda başka forum a girdim sandım yeni arkdş ların olması ne kadar güzel

senin emektardan vazgeçmesi zor olacak deniz abim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler