yamacayir28, şu anda kullanmış oladuğun motor benim kendime ait ilk motorumdu küçüktü ama çok sempatikti neyse Burgman benim de hayalim idi yani Pasific'i almadan önce bile Burgman diyordum. Hatta fuara gittiğimde 400'lüğe bakmadım UH150 yi incelemiştim satıcı da alacaksan bunu al 400 lük en iyisidir dedi ama para nerde
hiç hesapta yokken 385km. deyken benim ayağıma geldi yani ben almak için motor aramadım eski patronumun bir arkadaşının motoru varmış satıyormuş benim patronda bizim burada satalım dedi motoru kim getirecek denince A2 sahibi bir tek bendim dolayısı ile ben gittim ama ne getireceğimi bilmiyorum sadece Suzuki dendi gittim ana ne göreyim 2004 model gümüş yakışıklı mı yakışıklı bir burgman siz bendeki sevinci görün ilk defa kullanacam çevirdim kontağı 380km. yazıyor bir daha baktım evet valla 380 sonra Burgman'ın her tarafına bakıyorum bir baktım sağda hafif bir çatlak var solda küçük bir çizik sonra nasıl bu km de böyle olmuş dedim ilk kullanan bayan hayatında ilk defa motora binmiş bindiği gibi yere inmiş işte herşey böyle sol ise babanın denemesi sırasında olmuş. İşte ben Bahçelievler - Ataşehir arası hayatımdaki en keyifli yolculuğu yaptım. İşte o an ben bu motoru alıyorum dedim ve patronuma durumu aktardım ve aldım 10 gün onu showroom da seyrettim durdum. 11. gün showroom dan beraber çıktık
Bu kadar uzun lafın kısası nereden ne geleceği belli olmaz çok istiyorsan o seni buluyor zaten.
Gelelim sorularına pasifik kullandığına göre aynı şeyleri benim yaşadığı düşünerek cevaplayım. Önce yakıt valla pasific'e göre amerikan arabası gibi diyebilirim ama bu onun çok yaktığından değil 400cc. olmasından dolayı kendi motor hacminde ekonomik sayılır. Yola çıktığında ne kadar yaktığı umurunda bile olmuyor (demek ki çok yakmıyor
) Gizli buzlanma dediğin olay zaten başlı başına tehlike yani buz ve motor bir arada olmaz bence. Yol tutuşu pasific'e göre Ferrari gibi. Pasific ile E-5 çıkardım emniyet şeridinden sağ şeride bile giremiyordum. Ama asla yolda bırakmadı. Bakımları diğer motorlar ile aynı (çinliler hariç) Suzuki parçası dayanıklı yani çinli gibi parça yüzünden yolda kalmazsın bununda bir bedeli var tabi ki. Servis ağı sadece İstanbul için konuşabilirim bir çok semtte adı duyulmuş Suzuki servisleri var.
Öncelikle 0km herkesin arzusu ama şartlar bazen uygun olmuyor tanıdın bildiğin bir Burgman'ı 18.000km ye kadar rahat alabilirsin burada dikkat edecek tek şey servislerinin tam yapılmış olması, sahibinin çok titiz olması, geçmişi ile bilgilere rahat ulaşılması ve en önemlisi KM. ile oynanmamış olması zaten ben bu olayı anlayamıyorum niye yaparlar alanada yazık 3-5 kuruş için ben uyuyamam şahsen. Burgman bir araç sen istediğin zaman seni istediğin her yere götürür aynen bir araba gibi ama onu üzmemek şartıyla
element, CLH senmiydin sabah köprü üstünde bir Burgman gördüm ama