Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    YAMACAYIR28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık motorsuz vede huzursuzum
    merhaba benim burman 400 lükcülere sorum olacak.
    öncelikle burgman 400 lük hastalıgı başladı.rüyalarıma bile giriyor allahım ne yapacagım çok ta pahalı ban yardım et.gelelim sorulara burgman ne yakar yol tutuşu nasıl mesala böyle gizli buzlanmalarda kayarmı kızak gibi,servis agı nasıl bakımları ne kadar parçaları pahalımı 2 el kaç kilometreye kadar alınmalı uzun yola gidilirmi mesala giresuna ben oraya gitmek isderim burgmanım olunca
    şimdiden verdiginiz bilgiler için tşk bende burgman ailesine katılacagım allahın izniyle saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    beetle65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI BURGMAN AN 650 EXECUTİVE
    Alıntı YAMACAYIR28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba benim burman 400 lükcülere sorum olacak.
    öncelikle burgman 400 lük hastalıgı başladı.rüyalarıma bile giriyor allahım ne yapacagım çok ta pahalı ban yardım et.gelelim sorulara burgman ne yakar yol tutuşu nasıl mesala böyle gizli buzlanmalarda kayarmı kızak gibi,servis agı nasıl bakımları ne kadar parçaları pahalımı 2 el kaç kilometreye kadar alınmalı uzun yola gidilirmi mesala giresuna ben oraya gitmek isderim burgmanım olunca
    şimdiden verdiginiz bilgiler için tşk bende burgman ailesine katılacagım allahın izniyle saygılar
    Geçmiş olsun arkadaşım
    bulaşıcı bir hastalıktır tedavisi yoktur
    pahalı değil kalitesine uygun bir rakamdadır
    ortalama 11-12 ykr yakar
    yol tutuşu iyidir
    ancak her motor her araç gizli buzlanmalarda kayar
    dikkatli olmak lazımdır
    servis ağı iyidir (KARTAL ALTAN MOTOR)
    parçaları pahalımıdır ? bende bilmiyorum
    10.000 km.ye kadar alabilirsin
    giresun'a sadece gitmez aynı zamanda da geri döner
    istediğin her yere gidersin
    şimdiden hayırlı olsun
    [COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı Duffy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye'ye 400 ve 650 geliyor diğerleri ne yazık ki gelmiyor.
    2007 yılında hali hazırda stoklarda bekletilen 125 ve 200 cc. yeni kasa burgmanları sık sık görecegiz yollarda.. Kıskananlar çatlasın...

S&S

Duffy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    yamacayir28, şu anda kullanmış oladuğun motor benim kendime ait ilk motorumdu küçüktü ama çok sempatikti neyse Burgman benim de hayalim idi yani Pasific'i almadan önce bile Burgman diyordum. Hatta fuara gittiğimde 400'lüğe bakmadım UH150 yi incelemiştim satıcı da alacaksan bunu al 400 lük en iyisidir dedi ama para nerde hiç hesapta yokken 385km. deyken benim ayağıma geldi yani ben almak için motor aramadım eski patronumun bir arkadaşının motoru varmış satıyormuş benim patronda bizim burada satalım dedi motoru kim getirecek denince A2 sahibi bir tek bendim dolayısı ile ben gittim ama ne getireceğimi bilmiyorum sadece Suzuki dendi gittim ana ne göreyim 2004 model gümüş yakışıklı mı yakışıklı bir burgman siz bendeki sevinci görün ilk defa kullanacam çevirdim kontağı 380km. yazıyor bir daha baktım evet valla 380 sonra Burgman'ın her tarafına bakıyorum bir baktım sağda hafif bir çatlak var solda küçük bir çizik sonra nasıl bu km de böyle olmuş dedim ilk kullanan bayan hayatında ilk defa motora binmiş bindiği gibi yere inmiş işte herşey böyle sol ise babanın denemesi sırasında olmuş. İşte ben Bahçelievler - Ataşehir arası hayatımdaki en keyifli yolculuğu yaptım. İşte o an ben bu motoru alıyorum dedim ve patronuma durumu aktardım ve aldım 10 gün onu showroom da seyrettim durdum. 11. gün showroom dan beraber çıktık
    Bu kadar uzun lafın kısası nereden ne geleceği belli olmaz çok istiyorsan o seni buluyor zaten.
    Gelelim sorularına pasifik kullandığına göre aynı şeyleri benim yaşadığı düşünerek cevaplayım. Önce yakıt valla pasific'e göre amerikan arabası gibi diyebilirim ama bu onun çok yaktığından değil 400cc. olmasından dolayı kendi motor hacminde ekonomik sayılır. Yola çıktığında ne kadar yaktığı umurunda bile olmuyor (demek ki çok yakmıyor ) Gizli buzlanma dediğin olay zaten başlı başına tehlike yani buz ve motor bir arada olmaz bence. Yol tutuşu pasific'e göre Ferrari gibi. Pasific ile E-5 çıkardım emniyet şeridinden sağ şeride bile giremiyordum. Ama asla yolda bırakmadı. Bakımları diğer motorlar ile aynı (çinliler hariç) Suzuki parçası dayanıklı yani çinli gibi parça yüzünden yolda kalmazsın bununda bir bedeli var tabi ki. Servis ağı sadece İstanbul için konuşabilirim bir çok semtte adı duyulmuş Suzuki servisleri var.
    Öncelikle 0km herkesin arzusu ama şartlar bazen uygun olmuyor tanıdın bildiğin bir Burgman'ı 18.000km ye kadar rahat alabilirsin burada dikkat edecek tek şey servislerinin tam yapılmış olması, sahibinin çok titiz olması, geçmişi ile bilgilere rahat ulaşılması ve en önemlisi KM. ile oynanmamış olması zaten ben bu olayı anlayamıyorum niye yaparlar alanada yazık 3-5 kuruş için ben uyuyamam şahsen. Burgman bir araç sen istediğin zaman seni istediğin her yere götürür aynen bir araba gibi ama onu üzmemek şartıyla

element, CLH senmiydin sabah köprü üstünde bir Burgman gördüm ama
    2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
    Çakma Vstrom

Motosikleti
    05' burgman 400 siyah
    duffy, hayır ben bu sabah 9.15 gibi geçtim köprüden, benimkinin üstünde siyah koruma örtüsü(battaniye gibi sıcacık) var başka hiçbir burgman la şimdilik karışmaz. dm 1993...

karabatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN AN 650 K11 / 1979 Jawa 250 classic
    element, merhaba
    Benseni bir iki kere gördüm siyah burgam olması sebebi ile dikkatimi çekti koruma örtüsünüde görür gibi oldum ama osırada araba kullandığım için yetişemedim acaba yanlışmı gördüm dedim demekki arkadan doğru görmüşüm
    senmi yaptırdın orjinalmi aldın.

Saygılar
    Bora

Motosikleti
    05' burgman 400 siyah
    bora selam,
    aldım, o zaman bende yine siyah bi zat 150 vardı önce onda kullandım, şimdi burgmana taktım, ama satın alırken özellikle burgman 400 için olan ebat aldım nasıl olsa ileride alacam diye, iyiki almışım çok faydalı bişey, herkese tavsiye ederim....

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı element adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora selam,
    aldım, o zaman bende yine siyah bi zat 150 vardı önce onda kullandım, şimdi burgmana taktım, ama satın alırken özellikle burgman 400 için olan ebat aldım nasıl olsa ileride alacam diye, iyiki almışım çok faydalı bişey, herkese tavsiye ederim....
    Varmı bi fotografı filen nası uygulanır nası bişidir..???
    S&S

Motosikleti
    05' burgman 400 siyah
    benim motorun resmi yok şu an yanımda ama aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsiniz. motora dıştan klipslerle monte ediliyor vida delik vs yok,ayrıca içinden bir parça daha çıkıyor selenin tamamını park halinde korumak için,içinde büyük bir cebi var, iç kısmı kürklü,dışı su ve rüzgar geçirmiyor, sağanak yağmurda bile kullandım damla ıslanmadım ve üşümedim...yüzyılın buluşu vallaa
    http://www.tucanourbano.it/it/f_termoscud.htm

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Gecen gun bir majesty de görmüştüm..walla aynısı cok işe yara bu yafu..süper bişi...
    S&S

YAMACAYIR28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık motorsuz vede huzursuzum
    saolasın verdigin bilgiler için saygılar

Alıntı Duffy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamacayir28, şu anda kullanmış oladuğun motor benim kendime ait ilk motorumdu küçüktü ama çok sempatikti neyse Burgman benim de hayalim idi yani Pasific'i almadan önce bile Burgman diyordum. Hatta fuara gittiğimde 400'lüğe bakmadım UH150 yi incelemiştim satıcı da alacaksan bunu al 400 lük en iyisidir dedi ama para nerde hiç hesapta yokken 385km. deyken benim ayağıma geldi yani ben almak için motor aramadım eski patronumun bir arkadaşının motoru varmış satıyormuş benim patronda bizim burada satalım dedi motoru kim getirecek denince A2 sahibi bir tek bendim dolayısı ile ben gittim ama ne getireceğimi bilmiyorum sadece Suzuki dendi gittim ana ne göreyim 2004 model gümüş yakışıklı mı yakışıklı bir burgman siz bendeki sevinci görün ilk defa kullanacam çevirdim kontağı 380km. yazıyor bir daha baktım evet valla 380 sonra Burgman'ın her tarafına bakıyorum bir baktım sağda hafif bir çatlak var solda küçük bir çizik sonra nasıl bu km de böyle olmuş dedim ilk kullanan bayan hayatında ilk defa motora binmiş bindiği gibi yere inmiş işte herşey böyle sol ise babanın denemesi sırasında olmuş. İşte ben Bahçelievler - Ataşehir arası hayatımdaki en keyifli yolculuğu yaptım. İşte o an ben bu motoru alıyorum dedim ve patronuma durumu aktardım ve aldım 10 gün onu showroom da seyrettim durdum. 11. gün showroom dan beraber çıktık
    Bu kadar uzun lafın kısası nereden ne geleceği belli olmaz çok istiyorsan o seni buluyor zaten.
    Gelelim sorularına pasifik kullandığına göre aynı şeyleri benim yaşadığı düşünerek cevaplayım. Önce yakıt valla pasific'e göre amerikan arabası gibi diyebilirim ama bu onun çok yaktığından değil 400cc. olmasından dolayı kendi motor hacminde ekonomik sayılır. Yola çıktığında ne kadar yaktığı umurunda bile olmuyor (demek ki çok yakmıyor ) Gizli buzlanma dediğin olay zaten başlı başına tehlike yani buz ve motor bir arada olmaz bence. Yol tutuşu pasific'e göre Ferrari gibi. Pasific ile E-5 çıkardım emniyet şeridinden sağ şeride bile giremiyordum. Ama asla yolda bırakmadı. Bakımları diğer motorlar ile aynı (çinliler hariç) Suzuki parçası dayanıklı yani çinli gibi parça yüzünden yolda kalmazsın bununda bir bedeli var tabi ki. Servis ağı sadece İstanbul için konuşabilirim bir çok semtte adı duyulmuş Suzuki servisleri var.
    Öncelikle 0km herkesin arzusu ama şartlar bazen uygun olmuyor tanıdın bildiğin bir Burgman'ı 18.000km ye kadar rahat alabilirsin burada dikkat edecek tek şey servislerinin tam yapılmış olması, sahibinin çok titiz olması, geçmişi ile bilgilere rahat ulaşılması ve en önemlisi KM. ile oynanmamış olması zaten ben bu olayı anlayamıyorum niye yaparlar alanada yazık 3-5 kuruş için ben uyuyamam şahsen. Burgman bir araç sen istediğin zaman seni istediğin her yere götürür aynen bir araba gibi ama onu üzmemek şartıyla

element, CLH senmiydin sabah köprü üstünde bir Burgman gördüm ama
    valla saolasın verdigin bilgiler için saygılar

Motosikleti
    Burgman 400 + Mondial ZN 125
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2007 yılında hali hazırda stoklarda bekletilen 125 ve 200 cc. yeni kasa burgmanları sık sık görecegiz yollarda.. Kıskananlar çatlasın...

S&S
    Bugün Suzuki/Türkiye'yi aradım direk (genel merkezi); 200 'lüğünü Türkiye'ye getirmiyorlarmış, 125 'liğini Şubat 2007'de satışa sunacaklarmış, anahtar teslim fiyatıda yaklaşık 3.500,-Ytl civarı olacakmış, ilgilenenlere duyrulur

Alıntı element adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motorun resmi yok şu an yanımda ama aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsiniz. motora dıştan klipslerle monte ediliyor vida delik vs yok,ayrıca içinden bir parça daha çıkıyor selenin tamamını park halinde korumak için,içinde büyük bir cebi var, iç kısmı kürklü,dışı su ve rüzgar geçirmiyor, sağanak yağmurda bile kullandım damla ıslanmadım ve üşümedim...yüzyılın buluşu vallaa
    http://www.tucanourbano.it/it/f_termoscud.htm
    Merhaba element,

Siteye girip inceledim, gözüm tuttu bu ürünleri
    Sen direk yurtdışından mı getirttin, yoksa İstanbul'da satılıyor mu bunlar Bilgi verbilirsen sevinirim

Erkan
    Uzun ince bir yoldayım... ::pala::

Motosikleti
    05' burgman 400 siyah
    erkan selam,
    ben italya dan almıştım, ama galiba burada da birileri getirmiş diye duydum. 60 küsür euro ya mal olmuştu bana...ama kim getirdi ve burada ne kadara satılıyor bilmiyorum...

Duffy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    Arkadaşlar termascud ürünleri mototal'da satılıyor reklam gibi oldu ama satıldığı yer orası ne yapayım
    2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
    Çakma Vstrom

karabatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN AN 650 K11 / 1979 Jawa 250 classic
    Arkadaşlar merhaba,

Tüm motosiklet.net üyeleri
    Tüm hayalleriniz 2007'de gerçek olması dileği ile
    Yeni yılda mutluluklar dilerim.
    Kurban Bayramınız ve Yeni Yılınızı Kutlarım.

Saygılar

Not Bir iki gün erken oldu ama cumartesi ve pazar nete giremiyen arkadaşlarım olursa diye bu günden kutlamak istedim.

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400

tebrik

karabatu sen başlattın ben de devam ettireyim tebrikleşme zincirini...

başta burgmancı dostlar olmak üzere tüm motosiklet sevdalısı arkadaşlarımın önce kurban bayramını sonra yeni yılını tebrik ederim.. ailenizle sağlıklı kazasız belasız nice yıllara.....

Motosikleti
    Karakızı sattık gitti
    Arkadaşlar,

2007 heğinize sağlık, mutluluk ve neşe getirsin diyorum en iyi dileklerimle

Kurban bayramınızı da kutluyorum tabiki

Motosikleti
    05' burgman 400 siyah
    foto moto ne yaptın, aldın mı burgman?

herkese mutlu yıllar & iyi bayramlar..

Motosikleti
    Karakızı sattık gitti
    Element selam, alamadım henüz. Bayram sonrasına kaldı artık... Biraz daha sabredeceğim

Oğuz...

onurokumus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun - 250 / 2006
    bütün motorcu kardeşlerimin bayramını ve yei yıllarını kutlarım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler