Arkadaşlar topiğinize ve gezilerinize bende katılmayı çok isterdim ama 2005 yılında burgmanım evimin önünden çalındı
Aman dikkat edin motorsikletlerinize .
Arkadaşlar topiğinize ve gezilerinize bende katılmayı çok isterdim ama 2005 yılında burgmanım evimin önünden çalındı
Aman dikkat edin motorsikletlerinize .
[FONT="Times New Roman"][B][COLOR="DarkOrchid"]KULLANMADIĞINI KAYBEDERSİN[SIZE="4"][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]
arkadaşlar merhaba
burgmanıma bi sorun olmazsa 1 hafta içinde kavuşacağım....
şimdi pazarlık kısmına geldik... grenajda hafif çizikler var onlar önemli değil. 2005 model. el freninin üzerindeki plastik gitmiş. lastikler gitmiş(hem ön hem arka).
sizce bunlar ne kadar tutar??? ona göre fiyat kırmaya çalışacağım..
bide motoru aldıktan sonra alarm taktırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ????
hayırlı olsun juniyear. sanırım denizliden motor bulmuşsun.
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan..
Lastikleri bende yeni değiştirdim 220 ytl herşey içinde, bence kesin michelin pilot taktır, yol tutuşundaki farkı hemen anlıyorsun..
Aklında olsun 200-250 km yeni lastikler frenlemede ve virajlarda sorun yaratıyor. Alıştıktan sonra gazlarsın..
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
teşekkürler arkadaşlar...
bugün yada yarın pazarlığa gideceğim artık... motorumuda sattım satışı yaptım bütün işlemler bitti. inş. önümüzdeki hafta sonuna kadar motoruma kavuşacağım...
arkadaşlar bu akşam saat 20 de starbucks ta kahve toplantısı yapalım.
işim erken biterse uğrarım ben...
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
valla haklısın uzun zamandır yoktum burda, iş güç koşturmaca umarım iyisindir bu akşam gelmem zor ama kısa zamanda görüşürüz umarım
The Winner Takes It All
herkese selam bizim burgmanın sorunu bu parçadan kaynaklanıyor içi erimiş bunu nerde bulabiliriz
bu parççaları nereden bulabilirim bilen birileri varmıı???
çarşamba günü itibariyle
BURGMAN UH 15O aldım.çok memnunum.bakım yaptırdıktan sonra çok daha güzel olucak.
(O,scooter değil BURGMAN)
[B][COLOR="Red"][I]En Büyük Aşk ALLAH'a,En Büyük Sevda VATAN'a Olandır!!![/I][/COLOR][/B]
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan..............
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
arkadaşlar burgmanı olan arkadaşla bi türlü anlaşamadık.. fiyatta 100 YTL kırdı sadece.. bugün 2 tane silverwing deneme fırsatım oldu. burgmana göre bence şahsi fikrim burgman kadar seri gelmedi. ama titreşim sıfır ve her maxi scooter kullanıcısının silverwing'in sesini duymasını isterdim.. gerçekten beni büyüledi...
motor bakmaya devam ediyorum
@juniyear
bende motorumu satmayı düşünüyorum ilgilenirsen irtibata geçebiliriz.
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
kolpa teşekkür ederim.. artık burgman düşünmüyorum. silver wing 400 ile 600 arasında kalıyorum..
2 model arasında gidip gelmeye başladım.. şimdi 100 km de 7 lt yakan 600 lük abs li model bide 100 km de 5 lt yakan 400 lük silverwing ...
400 lük alıp hep acaba 600 lük alsamıydım dermiyim yoksa 600 lük alıp bu çok yakıyomuş keşke 400 lük alsamıydım dermiyim diye düşünüyorum...
Bende satabilirim 2004 burgman 400
[COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"]2 o o 4 AN 400 BurgMan[/COLOR][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)