Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Kasım 2008, 16:14
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
Reklamlar
-
07 Kasım 2008, 16:23
burgman nexus u döver.................
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
07 Kasım 2008, 16:55
pazar sabahı düzceye gidip geleceğim. bercestede yemekler benden bana arkadaşlık etmek isteyen var mı?
-
07 Kasım 2008, 16:58
Foto-Moto adlı üyeden alıntı
Arkadaş, yanlış adamlara soruyorsun
Hem zaten sen kendince kesin bir yargıya varmışsın kanımca
Kendi fikrini bize de mi onaylatmak istiyosun? Ne diyelim şimdi? ' Evet Nexus daha kalitelidir' mi diyelim. Biz
Burgman'ı seviyoruz, onu kullanıyoruz. Nexus da güzel
Burgman daha da güzel
çok doru söyledin dicek lafım yok...yanlız ben sidik yarıştırmak için söylemedim yanlış anlaşıldım.ne burgmanı kullandım nede nexus sen en azından burgman kullanıcısısın burgmanı tanırsın.söyleyeceğin her sözde benden daha doru olabilirsin.birde her sorulan soru onayalmak için sorulmuyo bence yaptığım araştırmanın nedenli doğru olup olmadığını anlamak için sordum senin beyan edeceğin bir bilgi belki başka fikir edinmemi salıcak faydalı olcaksın yanii
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
07 Kasım 2008, 16:59
Kendi fikrini bize de mi onaylatmak istiyosun? Ne diyelim şimdi? ' Evet Nexus daha kalitelidir' mi diyelim. Biz
Burgman daha da güzel
Oğuzcum ne güzel söyledin
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
-
07 Kasım 2008, 17:07
Burgman daha da güzel
dragstar nickli arkadaş güzel bir soru yöneltmiş. bildiğiniz kadarıyla cevap vereceğinize adamı sorduğuna pişman ediyorsunuz. burası bir paylaşım forumu lütfen varsa bilginiz paylaşın yoksa bırakın bilenler tecrübeliler cevaplasınlar
-
07 Kasım 2008, 17:20
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
dragstar nickli arkadaş güzel bir soru yöneltmiş. bildiğiniz kadarıyla cevap vereceğinize adamı sorduğuna pişman ediyorsunuz. burası bir paylaşım forumu lütfen varsa bilginiz paylaşın yoksa bırakın bilenler tecrübeliler cevaplasınlar
keşke herkez sizin gibi anlayışlı olsa...ben sadece kendi yapmış olduğum araştırmayı ne denli doru olup olmadığını tecrübe sahibi kişilere sormak istedim...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
07 Kasım 2008, 17:50
-
07 Kasım 2008, 17:53
İşler durgun ya sıkıntıdan
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
-
07 Kasım 2008, 18:01
pazar sabahı düzceye gidip geleceğim. bercestede yemekler benden bana arkadaşlık etmek isteyen var mı?
ne diyosun bana uyar çok yerim ama ona göre
-
07 Kasım 2008, 18:15
Yemekler Vedat'tansa hepimiz geliriz:D
-
07 Kasım 2008, 18:17
dragstar. adlı üyeden alıntı
keşke herkez sizin gibi anlayışlı olsa...ben sadece kendi yapmış olduğum araştırmayı ne denli doru olup olmadığını tecrübe sahibi kişilere sormak istedim...
ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. 3-5 bin km yol yapan kendini motorcu sandığı için oluyor tüm bunlar. sen sıkma canını. nexususun birçok üstün özelliği var burgmandan. ama burgman almış adam şimdi ne yapacak tabii ki övecek motorunu
-
07 Kasım 2008, 18:36
ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. 3-5 bin km yol yapan kendini motorcu sandığı için oluyor tüm bunlar. sen sıkma canını. nexususun birçok üstün özelliği var burgmandan. ama burgman almış adam şimdi ne yapacak tabii ki övecek motorunu
sarma len milleti
-
07 Kasım 2008, 19:08
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
08 Kasım 2008, 15:04
vedatım bi deyişiklik yok dimi ısmarlıyorsun kahvaltıyla yemeği bak şimdiden açlık gırevindeyim ona göre
-
08 Kasım 2008, 15:24
Duffy adlı üyeden alıntı
Dostum, ben ikisinide kullandım ancak birini 28.000km diğerini 5km
Ancak tarafsız yorumlarımı sorarsan. Nexus, selesi yüksek yeterince seri ancak yüksek titreşimi olan bir motor. Hızlanması çok keyifli dengeli, frenleri güvenli ama
Burgman'dan sonra fren dozlaması garip geliyor. Bagaj dersen yok gibi bişey
Burgman hakkında yorum yapmayacam.
Burgman lüks bir sedan aile aracı gibidir.
Gilera (Nexus) bence scooter'ın ferrarisi'dir. Ancak tek kapılı spor araç kadar rahat edersin.
Evliysen yada kız arkadaşınla gezeceksen ne demek istediğimi çok iyi anlayacağına eminim.
hayy allah razı olsun yaa... ben böle bir yorum bekliyodum vibrasyon çok fazla olması bana biraz garip geldi 500cc bir motor için
-
08 Kasım 2008, 20:19
arkadaşlar sorunu bulduk kontağın arkası erimiş bazılarınızda olduğu gibi sebebi ise o akşam 1 saat civarı uzun farları yakıp gelmiş olmaktan diye düşünüyoruz 650 nin farı 35 mi 55 mi bizimkinden çıkan biri philips 60/50w diğeri 55w
-
09 Kasım 2008, 16:00
Uzun farlar ı yaktıgınız da tam olarak hatırlamıyorum ama direk akım çekiyor diye çoğukez duymuştum o yüzden uzun farlarınızı gereksiz yere uzun süre açmayın derlerdi bu çin malı içinde geçerliydi japon için de çünkü uzun yandıgın da kısa da aynı anda yanıyor
[COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"]2 o o 4 AN 400 BurgMan[/COLOR][/COLOR]
-
09 Kasım 2008, 19:46
erdi58 adlı üyeden alıntı
Uzun farlar ı yaktıgınız da tam olarak hatırlamıyorum ama direk akım çekiyor diye çoğukez duymuştum o yüzden uzun farlarınızı gereksiz yere uzun süre açmayın derlerdi bu çin malı içinde geçerliydi japon için de çünkü uzun yandıgın da kısa da aynı anda yanıyor
Far konusunda şunları söyliyim: Bir kere Burgman 400 için far ampülü 2 adet olup ikisi de 35/35 Wattır. Bu ise kısa far flamanının gücü ile uzun far flamanının gücü eşit olup 35 Watt anlamına gelmekte. Burgmanın elektrik devre şemasını incelediğimizde uzunlar yandığında kısaların yanmayacağı görülüyor. Normal kullanımda ise uzunları yaktığımızda motorun hemen önümdeki aydınlık kaybolup karşı taraf aydınlanıyor. Dolayısıyla hiçbir şekilde uzunlar yandığında kısalar yanmamakta. Bu durumda sistemden çekilen elektrik yükü de aynı kalmaktadır.
Bu söylediklerim Burgman400 için geçerlidir.
Burgman650 nin ise far ampulü 60/55 Watt olup yine Burgman400'deki gibi aynı anda çalışmıyor.(Tabi değiştirilmediyse)
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
-
10 Kasım 2008, 09:53
Açıklama için teşekkürler Nomarka.
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)
Bu Konudaki Etiketler