3 senedir 55 watt lık ampulleri kullanıyorum. ALLAH a şükür bir problem çıkarmadı. ama sizin bu yazdıklarınız ışığında ilk fırsatta değiştireceğim ampulleri 35watt lık ampullerle..
Yaa nedir senden çektiğim kardeşim motoruma bol bol yağ koymaya çalışırsın, patlayan 35 watt'lık ampulümün yerine 55watt taktırmaya çalışırsın. Allahtan dinlemiyorum
Vedatcım Serhat bana 1 tane vericekti orjinal ampul diğerinide sana verir.
Yanılmıyorsam senin ampullerin 1 tanesi 55wattı diğeri 35
Cuma akşam starbucksta toplanalım
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
tarık cuma akşamı starbucks diyor çok sevgili hanımının sözünden çıkmaz light arkadaşlarım. ses versenize
peki arkadaşlar 2004 burgman için orjinal ampul nedir kaç watt dır benim şuan üstünde 55/60 H4 var .size zahmet marka ve modelini kaç watt oldugunu sölerseniz sevinirim
[COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"]2 o o 4 AN 400 BurgMan[/COLOR][/COLOR]
Orjinal ampül 35/35 Watttır. H4 değil aslında HS1 diye geçer. Ama HS1 piyasada bulunmadığından H4 tipi alınır ve altındaki iki küçük çıkıntı kopartılarak (ya da yamultularak) fardaki yerine oturtulur. Resim koyamadım özür, zaten takmaya çalıştığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
herkese selam bizim burgmanın sigortaları vs kontrol ettik hepsi sağlam sorun nerden olabilir
Tam olarak problem nedir? Kontak çevrildiğinde hiçbirşey çalışmıyor mu? Sigortalar tamamsa, akü boşalmış olabilir. Akü voltajını bir kontrol edin. Yok eğer bunlar da değilse, o zaman biraz daha derine inmek gerek. E artık kontaktan olabilir dicem, akü rölesi çekmiyor olabilir, bunların soket bağlantısına ulaşıp bir ölçü aleti ile kontrol edebilirsin, BurgmanUSA de araştırdım bişey bulamadım ama Burgman 650'nin servis kılavuzunu buldum. Linke tıklayıp indirebilirsin. Neye nasıl ulaşılacağını nasıl kontrol etmen gerektiği ayrıntılı biçimde var bu kılavuzlarda.(Tabi ingilizcen varsa)
http://www.carlsalter.com/.manuarlz/...ice_Manual.pdf
Az önce kılavuzu karıştırdım biraz. Koltuk altında akünün olduğu yerde ana sigorta var onu kontrol ettiniz mi? Ayrıca bir grup sigorta da ön tarafta torpido gözünün orda var(Gözden kaçmış olabilir). Öte yandan elektrik sistemi AN400 ile çok benziyor(CVT beynini saymazsak), sadece bazı şeylerin yerleri değişik (Aslında çok şeyin yerinin değişik olduğunu farkettim)
Bu arada farları da standart 55/60 mış. Zaten piyasada en çok kullanılan ampül, daha üstü yok benim bildiğim.(Yüksek wattlı fardan olabilir dendi ama bu tez çürümüş oldu)
Bu arada creativefx ortalarda gözükmüyor, nedendir acep
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
hangi starbucks???
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Tarık cuma akşamı starbucks diyor, (virgül) çok sevgili hanımının sözünden çıkmaz light arkadaşlarım. ses versenize
Bir virgül nelere kadir
Oğuzcum gelmezsen evini basarız
Creativex gy motorunu sattı karalar bağladı, o yüzden girmiyordur mt ye
Savaş işler yoğun galiba gelmiyorsun uzundur yarın akşam kesin bekliyoruz..
Bağdat caddesinde Kadiköy istikametinde ilerlerken Göztepe ışıkları geçin, Korlas'tan sonraki sağ tarafta olan Starbucks
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
bırakın bu starbucks falan işlerini o da neymiş....Aksam olunca girin evinize oturun...
Bakın kılıbık ismi lazım olmayan arkadaşımız ne yapıyor......Bas harfi V
Ordayız inşallah...
Hakann
soylediğim numarayı aradın mı?
bak buraya yazıyorum..Fevzi ustanın numarasını
0212 276 21 87 --- 0532 267 66 92
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
ya arkadaşlar; atlayıp motora, plan program yapmadan gezmek istiyorum en az 10 gün belki daha fazla, dere tepe demeden, nerede kalacağım diye düşünmeden, ooooof of kendimi çok maceracı gördüm bu sabah
hakan telefonunun sarjı bitti sanırım.
Fevzi abiyle konustum.2 ihtimal var diyor.Birincisi kontak parklarda açık kaldı ve sarjı kesmiş takviye yapsınlar dıyor..
ikinci ihtimal ise marş ın() sigortası atmıştır diyor.telefon edersen sana açıklıyacak
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Slm arkadaşlar,
Yarın akşam görüşmek üzere inş diyorum.
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
ne demek sen iste yeterki söktüğün parçaları yerli yerine takıcaksan sorun yok
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
sizce nexus500 burgmandan kalitelimi??? ben biraz araştırdım sanki daha kaliteli gibi geldi.burgmanın sadece geniş bagajı ve oturma şekli açısından daha konforlu.nexus ise yüksek hızlı seri dengeli 500cc bir makinaya göre azda yakıyor uzunyolda konforunu hissettiriyo sadece tek falsosu parçaları pahalı....sizce
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)