zaten yağ eksiltmesi bu sebepten orda yağ birikiyor buharlaşıp silindire gidiyor. ama benimki delikten atıyomuş bende ilk zamanlar motor ammada yağ eksiltiyor diye tedirgin oluyordum. bu işi yapınca düzeldi bütün akdeniz turu boyunca hiç yağ eklemedim motora 1.800km boyunca yağ seviyesi hep sınırlar içindeydi.
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
hava filresi kutusunun altında süngerin oturduğu yerin tam altına denk gelen hizada ama ulaşmak için kutunun komple sökülmesi lazım
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Pazar akşamı Yenikapı iskelesinin önündeki kavşakta tam 18.50'de kaza oldu. Tamda gözümün önünde oldu, motor Connecte yandan hızlı çarptı ve sürücüsü yere yığılıverdi. Gözümün önünden gitmiyor ya. Kırmızı ışık ihlaliydi büyük ihtimal. Kask mont falan vardı ama inşallah ciddi bişey yoktur. Aman yeşil yanıyo diye bakmadan geçmeyelim...
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
cvp için teşekkürler kolpa
hayalımdı burgman yada x9 ama r1 en guselı :D
Sağolsun Vedat kardeşim reflektif yelek getirdi bana ,bence de herkesin giymesi lazım..
Montumun üstünde duruyor onunla birlikte giyip çıkartıyorum
Evet yeşil ışığa kesinlikle aldanmamak lazım, elimden geldiğince dikkatli oluyorum. Özellikle 4 yol ağzında..
Gerçi sabırsız arabalarında arkadan çarpma ihtimali oluyor.
Allah hepimizi korusun..
29 ekimde ne yapıyoruz arkadaşlar? Bağdatta debriyaj kokutmaya varmısınız
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
tarıkçım gözünü seveyim program yapmadan buluşalım
şaka şaka bu sabah bende 29 ekimi düşündüm. sabahtan buluşup, kahvaltımızı cadde de yapıp. sonrada korteje katılsak, oradanda poyraza yol yapmaya ne dersiniz?
tabii mekanda mangalda olmazlarımız arasına girsin artık
Ben motorla girmem caddeye direkt yürüyüş
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
29 ekimde güne caddede simit peynir çay ile kahvaltıyla başlayalım derim.
(denizcim bir kere kötü bir deneyim yaşamışsın 29 ekimde caddede ama geçen sene bir kere bile durmadan bitirdik caddeyi ve süperdi. haa baktık kilit oldu. hemen çekeriz kenara stop ederiz motorları. üzmeyiz senin emektarı korkma)
sonra hem sürüşe katılırız kafamıza göre de gruptan ayrılıp, poyraza mekana gideriz.. nasıl??
yarın akşam starbucks saat 20 unutmayın.
valla benimle beraber 1 Burgman (Burgman 0'dı) 1 de 1150 GS vardı Göztepe'ye geldiğimizde benimkinden beterdi GS kuru debriyaj dı kullanan arkadaş dediki valla kötü oldu kasıldı makine dedi . Bir de cadde neden durmadan bitsin Türk bayrağıyla dolaşıp marş söylemenin keyfine kim varacak sonra.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
arkadaşlar merhaba yakın zamanda buluşma warmı gelmek istiyorum bende motor hakkında bana da yardımcı olursunuz hemde saygılarımla
[COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"]2 o o 4 AN 400 BurgMan[/COLOR][/COLOR]
selam arkadaşlar burgmanların lastik basınçları(psı) nedir öğrenebilirsem sevinirim.Bu arada motoru takas karşılığı satmak için almıştım biliyorsunuz.dolayısı ile motorumu satıyorum detaylar aşşağıdaki ilandadır.
http://www.sahibinden.com/2004_temiz...XQQdisplayitem
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
tarikiko çok teşekkür ederim.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
bu akşam starbucks çiftehavuzlar saat 20.00 ok mi?
bende şehir içi fazla kullanmıyorum çok yakıyor birde kastırıyor kapalı trafikde bir de duman atması var ne yapsam ne etsem kurtulamadım şu yağ yakmasından canımı çok sıkıyor şehir içinde kısa mesafe git geller için en ideal motorum senatörüm namı değer majesty uzun yolda burgman ben böyle bir denge yapdım güzelde oldu ama chopper vulcan bulursam temiz dragstar yada takasa birisi girerse düşünmeden veririm burgmanımı..
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)