güzel estetik bir görüntüsü var rahatlığını bilemem ama bana bir scooter'a bu fiyatlar değmez gibi geliyor tabi zevk meselesi
güzel estetik bir görüntüsü var rahatlığını bilemem ama bana bir scooter'a bu fiyatlar değmez gibi geliyor tabi zevk meselesi
pek sence bir scooter kaçpara etmeli???yada şöyle sorim şimdi motorumuz 400cc olmalı artı su soğutmalı olmalı artı geniş bagaj olmalı artı 160km görmeli artı uzunyola gide bilmeli artı yakışıklı olmalı artı servis yaygın olmalı artı parçası kolay bulunmalı...şimdi soruyorum bu özelliklerin hepsini bulunduran bir scooter değil (maxiscooter) kaç para etmeli???
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Teknik sorularla ilgili bir çok şeyi bir çok arkadaşımızla önceki sayfalarda paylaştık. Motorun bir piyasası var burada temizlik ve hasarsızlığı önemli bir kriterdir. 7.000ytl. civarında bir bütçeyle çok rahat şekilde 2005 model AN400 Burgman sahibi olabilirsiniz burada ki optimum fiyat budur. 2006 modellere baktığınızda sorun sahibi ve yüksek km. de Burgman bulabilirsiniz. Kayış ömrü fabrikanın belirttiği 24.000km'dir bu km de değişmesini önerir. Ancak 40.000km bu kayış yapar ama kim garanti verirse yalandır. Yolda bırakabilecek bir parçadır. Bu arada Burgman hafife alınacak bir motor değildir. Scooter diye tabir edilen bu motor daha az bakımla bir çok vitesli motordan daha uzun ve rahat yol yaptırır. Gerçekten roller adı verilen scooterlarla karıştırılmaması önemle vurgulanır. Burgman'ın sonu 600cc üstü Touring makinedir.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Erkana Allahın izniyle hiçbirşey olmaz, motor'da kaskolu çok şükür değişir parça olur biter..
Geziyle ilgili hala ses seda yok, hava durumu biraz sakat ama benim için sorun yok..
Herkesin geçmiş bayramını kutlarım..
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
yağrın hafif yağışlı diyor ama 25 27 derece gösteriyor geziye tarık gibi bende varım gidilecekse haberleşelim
mrb...anlaşıldı bu burgman paylaşım bölümünede sadece millet burgman kullanıyo modele göre km v.s özelliklerde şukadar eder dicek bilgi sahibi kimse yok.bir soru sorduk iki kişi cevap vermiş tşk.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
geçmiş olsun erkancım
Bunada şükür...
Piyasada kazma dolu birader.
Dün polonezden dönerken bilerek beni sıkıstıran bir araba sürücüsüyle kavga ettim bende..
Arkadan gelen hiç tanmadıgım 3 motosikletli benim tartiştıgımı görünce durdular.Bunu gören O.Ç. alttan almaya başladı..
Sonuç olarak dikkat etmek lazım..
Sanada tekrar geçmiş olsun Erkancım.....
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
[QUOTE=vedatarpacı;1281641]selam arkadaş, iki soru sormuşsun.
cevabını almışsın.
hem forumda ararsan burgmanla alakalı tüm konulara cevaplarda bulabilirsin.
neden alınganlık gösterdin anlayamadım.[/QUOTE
saygı değer abicim senin ve senin gibi burgman hakkında bilgisi salam olan bir iki kişinin yazdıklarını okudm demekki bu gözümden kaçmış yanlız şöle bişe söz konusu 2005 model olupta 7000ytl ben burgman görmedim düzgün salıklı olanından sen bulabilirsen bana haber ver işte telim 0546 661 41 41 kesinlikle haberim olsun...saygılar.tşk.
[QUOTE=dragstar.;1281735]Arkadaşlar içinde Şavaş motorunu satmak istiyor 2004 model An400 Burgman motorda hile hurda yok istersen kendisinle görüş derim. Sahibinden.com'da bir çok Burgman var ama almadan önce bu başlıktaki yazılanları okursan ilk ağızdan bir Burgman'da ne olabilir bunları buradan görüp öyle almış olursun. Alıpta daha sonra pişman olan bir kaç arkadaşımız da var. Onlarda sorunlarını önceki sayfalarda yazıya döküp paylaşmışlardı
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
mesela ben, sürekli bu forumu takip ederdim.
ama nedense alacağım vakit, motorunu satan arkadaş var mı diye sormak aklıma gelmedi ve tanımadığım bir motor aldım. şimdi egsozu nasıl değiştirebilirim diye düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)