Bu arada yokum-Uğur kardeşime bize eşlik ettiği için teşekkür ederim. Bir de çok konuşmasaydı iyi olacaktı
daha yeniyim, biraz zaman geçsin ortama ısınayım duffy kardeş
Bu arada yokum-Uğur kardeşime bize eşlik ettiği için teşekkür ederim. Bir de çok konuşmasaydı iyi olacaktı
daha yeniyim, biraz zaman geçsin ortama ısınayım duffy kardeş
selamlar,4 ekimdeki gezi abant a olacak sanırım,
uygun görürseniz bende gelmek istiyorum tabi yağmur yağmazsa,
kalmayı düşünüyormusunuz?motorum 250cc hacminde sizi engellermiyim yavaş kullanımla??
nezaketin okulu yoktur.
arkadaşlar hepinizin mübarek RAMAZAN-ŞEKER bayramınızı kutlar. size ve ailenize sağlık ve esenlikler dilerim.
sanırım bu toplantı sonrası sessizliğin en büyük sebebi toplantıda çok ateşli sohbet etmemiz.
resim olayına gelince, ne bileyim eskiden resim çekiyorduk ama artık kimsenin aklına gelmiyor.
bununda sebebi sanırım arkadaşlığımıza sohbetlerimize nazar değsin istemiyoruz
ya arkadaşlar on gün oldu elim haalaa geçmedi. böyle devam ederse geziye gelmem hayal olur ancak.
selam arkadaşlar hepinizin ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim 4 ekim pilanı işliyordur umarum telefonlaşalım.
Hepinizin bayramını kutlar. Esenlikler dilerim.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
slm herkesin ramazan bayramı mübarek olsun.
tüm arkadaşların ramazan bayramı mübarek olsun sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle.ünsal
nezaketin okulu yoktur.
Slm arkadaşlar,
Sevdikleriniz ile birlikte nice sağlıklı ve mutlu bayramlar paylaşmanız dileklerimle... Bayramınız kutlu olsun
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
cumartesi gezisi benim için imkansız oldu. elimde hiçbir iyileşme yok. size iyi gezmeler dilerim.
not:insan kendini ve yaşını bilmeli
vedat b yazdıgına dupedüz satiş derler
arkadaşlar gecte olsa herkesin bayramını kutlarım....
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
herkeze merhabalar...iyi bayramlar dilek leriyle...
arkadaşlar bodoslama bir soru olacak yanlız içimdeki heycana gem vuramıyorum bir iki soru olucak bilgilerinize ve tecrübelerinize istinaden...
650cc yamahadragstar clasic motorumu bir kaç gün önce sattım ihtiyaçtan dolayı sonra başka bir yerden beklemeden elime bir para geçti ihtiyacımı o parayla karşıladım yani motorumu sattıma çok pişman oldum 9000ytl sattığım dragstarımdan sadece 7000 ytl ayırdım ilan sitelerinde 2005 model/20bin ile 30 bin km arası 6.500ytl/7.500ytl fiyatında sizce bu kıriterler bir alıcı için uygunmu ???teşekkürler...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
bence uygun,2004 model 2 ay önce 7000 ytl ye aldım
motorun durumu çok önemli,2007 model olur motor hırpalanmış olur değmez.
burgman tavsiye ettiğin için pişman olmayacaksın
::tutkuy::
"Burgman 400" optimum bir motordur. Konfor, ekonomi, prestij bir aradadır. Öyle ki, adamı 2'nci bir motor sahibi bile yapar (vitesli'ye geçenler, ondan da vazgeçemedikleri için).
Arkadaşlar, bu arada 2-3 saat önce sahilyolunda Kuruçeşme'den Bebek'e doğru olan 2 şeritli gidiş yolunda ağır akan trafikte ortadan ilerlerken, solundan geçmekte olduğum aracın şoförü bakmadan etmeden birden kapıyı açıp motora çarpınca motorumla beraber devrildim. Motorumun sağ tarafındaki granajında hasar var. Kapı öyle sert çarpmış ki, deri döşemesi dahi yarıldı. Neyse, sağlık olsun diyelim
Cumartesi sabah motorumu Fevzi Usta'ya götürüp, kaskoya başvuracağım. Üzülerek söylüyorum ki, çok istediğim 7 göller gezisine malesef gelemiyorum, kısmet değilmiş. Bir dahakine inşallah..
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
erkane çok geçmiş olsun. sende birşey olmaması sevindirici, motorundaki hasar ise gerçekten üzücü. sağlık olsun demen çok güzel. sonuçta bizden önemli değil. umarım kısa zamanda hasarı giderebilirsin. tekrar çok geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)