@yokum
umarım çok can sıkıcı bir durumun yoktur. bu arada sen ne üzerine yüksek lisans yapıyorsun? bende üniversitede araştırma görevlisiyim
@yokum
umarım çok can sıkıcı bir durumun yoktur. bu arada sen ne üzerine yüksek lisans yapıyorsun? bende üniversitede araştırma görevlisiyim
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Bugünkü durum motor soğukken oldu yani stop etmesi . Bu akşam biraz dolaştım motorla , ama tekrar stop etmedi. Ancak şu tekleme gibi durum bir sefer oldu. Şöyle anlatayım; Mesela motor ile bir kavşağa geldiğimde iyice yavaşladıktan sonra gaz kolunu hafifce açınca sanki piston bir kez atlıyor gibi yapıyor bu teklemeyi . Yani ritim bozukluğu gibi bir durum . Hani kalpte ritim bozukluğu olur ya onun gibi
Belki benim şu pistonlarla ilgili sorundan kaynaklanıyordur. Bu arada yakında motordaki sorunu da yaptırıcam başka çaresi kalmadı . Ses'ten bıktım . Traktör gibi çalışıyor burgman'ım
05 Suzuki Burgman 400
Leyn kasım 2006 sonu, sen girer miydin sayfamıza
Savaş hayırlısı olsun çok güzel motor ama burgmanı özlemeyesin
Ya şu GY markasının açılımı yada bir anlamı yokmu?
Sürekli bir gy muhabbeti
Akşam saat 20:30 da herzamanki starbucks'ta toplanalım arkadaşlar
Son gelen .....
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
ben, sadi ve murat geliyoruz. akşam buluşmak üzere..
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
arkadaslar abant ve yedi goller gezısı olrak gelen istekler netıcesınde guzergahı değiştirelim diyoruz...
Sabah erken yola cıkıp gunubirlik bır gezi planı yapıyoruz....
4 ekim 2008 tarıhınde yapmayı planladıgımız bu gezide LUTFEN farklı guzergahlarla ilgili fikir paylaşımı yapalım...
Şİmdi kimler katılıyor ondan başlayalım öncelikle
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Evet listeyi yapıyoruz
1.ERkan
2.tarık
3.serhat
4.vedat
5.sinan
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Evet Duffy, motoru benim aldığım yaklaşık 1,5 ay falan oldu . Aldığım kişi bana motorun egzostunu deldirdiğini söylemişti güya trafikte farkedilebilmek için. Bende safça inandım. Üstüne üstlük bir motorcuya götürdüm almadan önce o da , motorun durumu iyi ancak varyatörden hafif bir sesi geliyor . Ses artarsa değişirsin demişti. Bende olsun dedim . O sırada sürekli motor bakmaktan yorulmuş artık alayım bari bunu diyip biraz da aceleye gelince. Sonradan öğrendimki motor daha öncede yağsız kalmış ve pistonda aşınmadan dolayı ses yapıyormuş. Önce inanmak istemedim, çünkü hem aldığım kişiye güvendim hemde ilk konuştuğum motorcunun lafına. Ama sonradan buradaki servise ve başka birkaç motorcu ile görütükten sonra gerçektende durumun bu olduğunu anladım. Motoru şu anda bu şeklide kullanıyorum. Çünkü yaklaşık olarak 1.000 ytl gibi bir masraftan bahsediliyor. Ama yakında yaptırıcam. Motoru aldığım şahıs Oğuzhan Yıldız adında bir dizi oyuncusu. Hayat Bilgisi dizisi ,Hepsi Bir dizisi, Çılgın dershane filmlerinde oynamış bir oyuncu. Sağolsun bana güvenebilirsin demişti Güvendik sonu da böyle oldu. Hata benim hatam.
05 Suzuki Burgman 400
Tabiki geliyoruz...
Yalnız bu akşamki toplantıya katılım yapalım, single mı gidilicek ona göre kavga çıkartması gerekenler olabilir
Geçmiş olsun dostum, babana bile güvenme derler ya.. ,Burgmanlarda yağsız kalma durumu çok fazla oluyor, dikkatsiz bir sürücü farkında olmadan motora zarar verebiliyor..
Sağlık olsun diyip tamir ettireceksin çaresiz.
herzamanki buluşma noktası neresidir arkadaşlar. birde, eşlerden izin almak mı gerekiyor yoksa beraber mi geliyoruz.
Bağdat caddesi üzerinde bostacı-kadiköy istikametinde, göstepe ışıkları geçtikten sonra 150mt ilerde sağ taraftaki starbucks'ta saat 20:30da buluşuyoruz..
Bu buluşmalarda ne oluyorsa sonrasında hep sabit 2 gün sessizlik oluyor. Neyse size bir soru özellikle Deniz beye; şasi kaynak yerlerinde çok ufak paslanma belirtileri var mı sizde de...
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
nomarka çok doğru söylemişsin bu sessizlik olayı hakkaten benimde dikkatimi çekmiyor değil. bide hep resim resim diyolar ama daha ben bi tane toplantı resmi görmedim bu topikte.
motoru 2 kere komple sökmüş olmama rağmen bahsettiğin gibi bir pas dikkatimi çekmedi. belki çok küçük birşeyden bahsediyorsun??
(\__/)
(")_(")*
arkadaşlar sessizliği ben bozayım.
buluşmaya bende katıldım ilk defa. muhabbet yaptık. arkadaşlar sağolsun motoruma baktılar, saatini ayarladılar
kolpa dostum, ben zihin engelliler öğretmeniyim. yine aynı bölümde yüksek lisansa devam ediyorum. bu sene alttan derslerim olduğu için teze geçemedim ve ingilizcem parlak olmadığı için belkide hiç geçemeyeceğim:(
sen egede mi, 9eylülde misin? senin bölüm ne.
@yokum
yüksek teknoloji enstitüsünde
makina mühendisliğindeyim ben
(\__/)
(")_(")*
Ne yazıkki böyle sorun var kaynak noktalarında özellikle yere yakın olan taraflarda paslanma oluşuyor pekde yapabilecek bier şey yok.
Valla bende bu buluşma sonrası sessizliği anlamış değilim. Bu arada yokum-Uğur kardeşime bize eşlik ettiği için teşekkür ederim. Bir de çok konuşmasaydı iyi olacaktı
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
slm çok aradım inceledim ama istediğim gibi burgman bulamadım ve en sonunda silverwing 400 aldım fiyatı uygundu 2006 model 27000 de temiz bir makine 2 kez istanbula gittim yakıt olarak baya iyi umarım bende sizin gibi motorla tatile çıkarım
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)