www.altanmotor.com arayabilirsin.... Tamer bey yardımcı olacaktır..
www.altanmotor.com arayabilirsin.... Tamer bey yardımcı olacaktır..
Sağol Element telefonunu alabilir miyim, elinin altındaysa?
Oğuz...
Sağol, Zühtüpaşa
0216 337 13 72
salih var orada sahibi....
Sağol element
Bu arada yeni kasa AN400 leri gördük bu da yeni kasa Burgman 125 ve 200
Asabi görünüşlü miniğin teknik özellikleri
125cc. tek silindirli su soğutmalı !!
Yakıt enjeksiyonlu
200 lük te aynı şekilde teknik bilgilerde hp ve başka bilgilere ulaşamadım.
asabi miniğin resimleri
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
125'lik de çok şıkmış Hatuna da bundan mı alsak, benim 400'e şimdiden gözkoydu da
element, bende 1 hafta öncesine kadar her sabah Beylerbeyi - Levent -Mecidiyeköy yapıyordum akşamlarıda tam tersini sabah 8:00 akşam 18:30 dan sonra yolda oluyorum.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
bende burgmanı yenilemek istiyorum elimdeki 2004 model 2006 ile arasında pek fark yok dış görünüş olarak 2007 yi incelemekteyim internettn canlısını test etmek nasip olmaADI t
benim görüşüm 2006 almaktansa 2007 almak k7 burgman 400 ün çıtasını bayağı yükseltti daha bi sinirli öfkeli olmuş sanki
2007 almak daha mantıklı geldi benim tercihim k7den yana olacak ...
Exelans, selam K7 16.000 YTL, vadeli alınca 20.000'ini buluyor. Beni çok aştı. 2006 da güzel bence...Bu arada şimdiye kadar bana en iyi fiyatı MotoRS-Salih bey verdi
burgman kullananların hobileri nelerdir ? motosiklet hariç
Moto-RS 13.800 vadeli fiyat verdi
Bonus Karta 18 ay +6 ay da banka yapıyor 24 aya geliyor, en iyi fiyat şu ana kadar aldığım
NBC 14500 verdi 24 taksitle
Exelans selam, benim işim de hobim de Fotoğraf Fotoğrafla, fotoğrafçılıkla ilgili merak ettiğin herhangi bir şey olursa seve seve bilgi paylaşabilirim
Selam Arby's
Gördüğüm kadarıyla Florya'dansın, bende Florya'da oturuyorum.
Seni aramızda görmek beni dahada bi mutlu edecektir
Oğuz,
Benim ilk makine bende halen mevcut (Haziran '06 trafiğe çıkışlı Mondial 125 ZN). Burgman'ın yanısıra birşey daha almak istiyorsan aklında bulunsun
Öte yandan bende Korlas'taki kampanya'dan faydalanıp 11.500,-Ytl'ye "füme" rengini aldım geçen ay.
Zevkler & renkler tartışılmazmış ama dediğim gibi benim tercihimde "füme" den yana oldu, ayrıca etraftada daha az bulunuyor.
Bencede arada 4-6 milyarlık bir fark kesinlikle yok. Burgman Burgman'dır
Sevgiler, saygılar..
Erkan
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
Günaydın,
maaşallah topiği boş bırakmaya gelmiyor
neler olmuş neler ben yokken
hepinizin iyi olması çok hoş
bu arada yeni katılan arkadaşlarımız var
onlara bir hoşgeldin diyelim
katılımları daim olsun
hepinizi özledim
sevgi ile kalın
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Keşke benim de bir scooter'ım olsa
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
Arkadaşım görüşlerini paylaştığın için tşk.ederim
tabii ki herkes görüşlerini düşüncelerini paylaşacak ve nezaket ve terbiye kuralları çerçevesinde belirtecek
bundan doğal birşey yok
ancak senin bahsettiğin konunun yeri bence burası değil
çünkü bu topik burgman kullanıcıları tarafından motorları ile ilgili her türlü sorun,yaşanan farklı ortamların paylaşılması ve bu motorları kullanan insanların özel hayatlarında da bir arada olmaları için açılan bir topiktir
o nedenle direk scotter tarzı motorları kötülemek yada karalamak bana biraz yanlış gibi geldi
eğer ata biner pozisyonda bir makine tercih etseydik
mutlaka o tarz bir makine alırdık
biz bu makinelerden hoşlanıyoruz
ve hepimiz motorlarımızı çok seviyoruz
o nedenle sen buraları boşa karıştırmaya çalışma bence
zamanına ve sana yazık
harcanırsın buralarda
sevgiler
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
beetle65, in tüm dediklerine katılıyorum ve bir iki bişey de ben eklemek istiyorum. Öncelikle yanlış bilgi veriyorsun.
1- Bu aracın genel adı motosiklettir ve sınıfı maxi scooter'dır. Enduro, Touring ya da Super Sport değildir. Ben alırken nasıl oturulması gerektiğini bilerek aldım. Eminim arkadaşlarım da benle aynı düşünüyordur. Ata binilir gibi oturulan motorun dengesi daha iyi dersen sana asla hayır demem kesinlikle bacaklarının arasında kalan bir makineye hakimiyet daha yüksektir.
2-Kimse böyle bir şey idda etmedi biz alacak insanlara bilgi ve tecrübelerimizi aktarıyoruz bu motor üstündeki daha tecrübeli arkadaşlar daha yeni motor alan arkadaşlarımıza elimizden geldiği oranda yardımcı oluyoruz. Birbirimizle tanışıp bizim için bu önemli makinalar la beraber çok güzel vakit geçirmek arsuzundayız.
3- 3.çeşit aktarma cinsi vardır a)Zincir b)Kayış c)Şaft bunların dışında ben bir aktarma sistemi bilmiyorum hepsinin kendilerine göre bir üstünlükleri var ama bana kayış sıyırır kopar dersen kızarım elbetteki periyodik olarak bu sistemde de değişmesi gereken parçalar var ama sen bu aracı belirtilen şekilde kullanırsan kayış asla kopmaz. Fabrika bu kayış için 25.000km. ömür biçmiştir sen ısrar edip 30.000 km yaparsan koparda, çatlarda, patlarda. Kayış belki bu motorda değişecek en kolay parça yeter ki işi bil. Ben yola çıktım mı benzinimi koyarım başka da bişey yapmam zincirli motorlar ne yapar belirli Km. sonunda alırsın eline yağı yağlarsın ben toprak yolda giderim döndüğümde motorumu yıkarım sen ne yaparsın oturur zincirde ki çamur kıvamına gelmiş yağı sonra da pantolunun paçasına sıçrattığı yağ ile uğraşırsın.
400cc. 33hp bir motor için yakıt tüketimim gayet uygundur. Gücün yere aktarılmasın da hiç bir sorun yoktur. Ama sen yinede zincirli bir scooter istiyorsan Yamaha TMax 500 modeline bakacaksın bu aracın aktarması zincirlidir. Ben bu gün Suzuki ye yarın başka bir marka motora binerim burada marka fanatikliğinden çok Scooter ların ortak özelliklerinden bahsettim ve maddi olarak daha rahat olsam hiç çekinmeden TMax 500 de alırdım.
Çakma Vstrom
duffy,
ben de erenköy-fulya arasında gidip geliyorum, sabahları 9 gibi çıkıyorum ama akşam seninle aynı saatlerde ben de köprüde oluyorum, kesin denk geliriz. ben bugün de arabayla geldim ama yarın hava düzgün gözüküyor yukarıdaki saatlerde yollardayım beklerim....
foto moto,
yardımcı olabildiğime sevindim, hayırlısı olsun...
duffy senin bilgin vardır diye tahmin ediyorum;
uzun cam takmayı düşünüyorum, hem direkt aldığım rüzgarı hem de kasktaki sesi minimuma indirmek için ama emin de olamıyorum.(aerodinamik, yakıt,vs)
ne önerirsiniz?
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)