Ya h.sonu oldu kimse yazmıyor, herkes yatışta tabi biz çalışalım
Ya h.sonu oldu kimse yazmıyor, herkes yatışta tabi biz çalışalım
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Eee tabi millet buluşma yapınca yüzyüze muhabbet etme imkanı buluyor, siteye de yazacak bişey kalmıyor.
Yoksa buluşma kötümü geçti, küstü mü herkes birbirine
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
Selamlar Herkese;
Yeni Kasa Burgman Cok Hosuma Gıttı Ama Kıme Sorsam Debrıyaj Sorunu Olduğunu 5 Tırnakta Takılsa Cozum Olmadığı Soylenıyor.
Bu Yuzden Düşündüruyo Beni,
Yardımlarınız ıçın Tşkler
Deauvilli aldıgımda Burgman 650 yı Güngör motora takasa bıraktım.
13000 km de aksesuarlı lastıkleri yenilenmiş, xenon canta , elcık ısıtma ,
geniş kappa ön cam. v.s Sahibinden com a ilan koymuşlar. 11.500 e alırsın.
Aldıkları fiyata yakın koymuşlar. Zaten sonra ya vitesliye gecersin yada model yükseltirsin. Bende debrıaydan korkup k7 almamıştım. Burgman 650 aldım.
Ben nasıl olsa takasa biraktım. O motoru satma gibi bir olayım yok. Ama temiz motor. 12000 bakımıda yeni yapıldı. Ayrıcada sahibinden comda guzel fitaytlar var.
14000 k7 ye verene kadar ikinci el 2004-2005 -2006 burgman almak daha akıllıca. Zaten binince kötü bir durum oluşuyor . Başka motora binmezsiniz.
Budasıfır k7 almayı düşünüpte alamayanlara farklı bir görüş acısı.
Hayırlısı olsun.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
arkadaşlar sizden yardım istiyorum benim silverwing 400 e kayış ve debriyaj balatası gerekiyor ama ben bandırmadayım bunları en uygun fiyatla alabileceğim yer var mı yardımcı olursanız sevinirim...
Zaten ilk 2008-2 MTV YİDE yatırmamışlar. Fiyata dahil değilmiş. Klasık mağza uyanıklıgı. Ocakla birlikte yatıracağız
Giderken biraz gürültülü geldi ama fiteslilerde böyledir belki . İlk Deneyim.
Gerci yine scotere benziyor. Sanada motor satışın hayırlı olsun.
Bombayı bekliyoruz. Ama Burgman 650 hakkaten 10 numara motor.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
serhat abi sende bi pan fln al artık baride 1200gs ve deauvill den sonra çıtayı bi adımda sen yükselt.
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
2007 deki sorunlar ve halen kesin olarak çözülememesi tipini daha çok beğenmeme rağmen bir önceki kasaya yöneldim.
2005 model AN400 almak üzereyim, ama aklma takılan birşeyler var, bknz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...riplikler.html
haricinde tavsiyeleriniz var mı?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Orada bilgilendirdim yinede kafana takılan bir şey olursa seve seve cevap yazarım. Burgman konusunda bilgi alacaksan bu motoru uzun zaman kullanan kişilere danışman çok iyi olur çünkü diğer model ve marka hiç bir motora benzemez. Bu motorda 50-100km yol yapmış insanların ancak şehir efsanesi diye nitelendireceğim yorumlarına kulak asma bu sayfada ben dahil Burgman üstünde 15.000km yol yapmış bir çok arkadaşım var. Hepsi de tecrübelerinle sorduğun sorulara cevap verirler
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
duffy kardeşim ben kuşadasından Hakan nasılsın? hatırlıycan mı bakalım
valla helal olsun duffy hafızana. hiç sorma 35 gün önce halı sahada ayak bileğimi kırdım eve hapil oldum ama inşallah bugün son gün yarın açılacak alçı. sen neler yapıyorsun yolun düşmüyor mu bu taraflara?
Geçmiş olsun şansızlık Valla benim pek düşmüyor. Senin İst. yolun düşerse bizde bekleriz yaparız bir organizasyon
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
inşallah kardeşim görüşmek üzere.
2013 SUZUKI BURGMAN 400Z/ABS LIMITED
ilgin için teşekkür ederim,
hafta sonuna doğru 2005 gri bir burgman'lı daha aranızda olacak kabul ederseniz
ilgili başlıkta da yazdığım gibi motoru servise götürdüm, tamamdır dendi. ayrıca kısa süre de olsa göztepe-kadıköy arası kendim kullandım. düz gidişi düzgün-çekme yapmıyor, kavraması düzgün-titremesi yok, frenleri düzgün- cbs ve münferit iyi çalışıyor.
bu model yılı ile ilgli yorumlarınız nedir?
özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?
lastik-kayıs-debriyaj ne zaman değişir?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Kullanıma bağlı olarak değişkenlik gösterse de ortalama olarak debriyaj balatası 21bin de, kayış 25binde, lastikler 20-21bin civarında deiğişiyor, tabiki arka lastik daha çabuk aşınıyor. Yine arka fren balatası 20bin civarında değişiyor.
Kontak mekanızmasının değişmesiyle ilgili olarak, immobilizerında bir problem olmuş olabilir, o yüzden komple değiştirilmiştir. Zira burada da 2005 model bir Burgmanda bahsettiğim sorundan dolayı değiştirmişler.
Sorunsuz uzun kilometreler yapabileceğiniz bir motor, Şimdiden hayırlı olsun ...
herkese selamlar uzun zamandır yazamadım savaş abi seninde başına gelenlere üzüldüm abi ya bende fethiye yollarındaydım malesef zift seninki kadar olmasada benim motoru batırdı + daha bugün gördüm iç bagaj altı delinmiş benim nasıl oldu anlamadım zift sıcaktan eritmiş gibi duruyor ben öle zannediyorum bana cok pahalıya patladı bu gezi valla lastiğim yarıldı gelişi güzelde altını sürrtük aklımda hep ???? işaretleri oluştu bakalım neler olacak daha
Harbiden nedir bu Fethiye yolları ya. Bende az uğraşmadım gazyağı ile ziftleri çıkarmak için. Herhalde başka ülkede yoktur böyle asfalt yapılsın. Dök zifti sonra mıcırı al sana asfalt yol
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)