beyler selam dün antalyadaydım şu an dalyandayım hava çok güzel yağrında izmire geçicem oradanda bursa ve istanbul.
beyler selam dün antalyadaydım şu an dalyandayım hava çok güzel yağrında izmire geçicem oradanda bursa ve istanbul.
orda kaldığımız sürede baya bir otel pansiyon sahibiyle tanışmıştık da acaba onlardan birisindemisiniz diye sormuştum...
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
serhatım sağol yardımın için işimi gördüm
kolpa naber çep telini yollasana bana
ali kaptanın saç kavurması
antalya
fetiyeden güzel bir manzara
artık yoruldum dalyana az kaldı km.1050 yi gösteriyor
kral mezarları dalyan
ali kaptanın teknesi tavsiye ederim bu adam dalyanda tek
manzarasına diyecek laf yok
yok böyle bir deniz
daha resimler var ama pc de bunlar kayıtlıydı birde zift resimleri var motorun her yeri batmıştı pazar günü akşama kadar zift temizledim izmirde arka lastiğim balon yaptı sağolsun serhatım bana hemen netten yetkili servislere yönlendirdi teşekkürler serhatım
savas53
msgını yeni gördüm özelden cvp yazdım.
resimler çok güzel bu kral mezarlarını baya bi ünlü oldu bu sezon
(\__/)
(")_(")*
Savas
ooohhh masallah gezmişsin .Kıskandırdın bizi.
Bizde bu hafta vedat sadi ben agvaya gitiik.
Oldukca hızlı bır gidiş geliş oldu ..
Vedata eğitim vermeye başladım yol eğitimlerini veriyorum.Gün geçtikçe iyleşmeye başladı..
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
nomarka sen napıyosun.. yoldamı resimler??
(\__/)
(")_(")*
Sym ile başlayıp kymco ile devam eden ve Maxıscoterin kralı Suzuki burgman 650 ile devam eden motorsiklet yaşantısına Honda HayAt OndaDeyip ALLAH bir manı vermesse HONDA nt 700 deauville devam edeceğiz
Artık bizde sukutiri birakıp hondanın güvenli sürüş 2 sinden sonra vitessci motorcusu olduk. Honda Hayat Onda
Yanlız birgün yine olursa yine Burgman 650 olur. Hakıkatten Kral Motor. Bu alemin kral maxı scoteri.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Bilgisayarımın başına yeni oturdum ve ilk işim ilk gezi yazıma başlamak oldu
Cuma akşamüstü başlayan yolculuk 1200 km sonra bu sabah işyerinde sonlandı. Bu kadar kısa zamanda bu kadar yol yaptım ama gerçekten iyiki yapmışım. Geceyi Aydın da arkadaşımda geçirip sabah hep beraber Aydın-Rüzgar Avcıları kulübüyle toplam 10 motor yola koyulduk. Ctesi Aydın-Denizli-Acıpayam üzerinden Saklıkent. Burada bir gece geçirildikten sonra pazar sabah tekrar yola çıkıldı. Dönüşte Fethiye-Ortaca-Köyceğiz-Dalyan-Muğla üzerinden Aydın'a vardık. Bu sabah Aydın'dan yuvaya döndüm. Resimlere gelince;
Yola çıkmadan önce (Gezideki en düşük hacimli motor benimki)
Denizli'den geçerken 30 Ağustos törenlerine yakalandık. Yolun açılmasını beklerken kavrulduk
Saklıkent, minik çadır ve benim Burgy
Bir Saklıkent fotosu da benden
Dalyan'da Myra Motel'e uğruyoruz. Motelin sahibi Cavit bey aynı zamanda motorcu, kendisi ve Dalyan üzerine olan söyleşisi inanılmazdı. Burada biraz fazla kalınca dönüşümüz gecikti.
R1150GS'in pes edişi (Aydın'a 80 km kala gelen sesler üzerine duruldu ve tekerle oynadığımızda şaftla aksın bağlantı yerinden yağ boşaldı Bu arada motor 89binde)
İlk gezi yazımı burada noktalıyorum. Gezilerinde bana da yer açan RüzgarAvcılarına teşekkür ediyorum. Kendilerindeki kusursuz sürüş ve grup ruhu süperdi, yalnız zaman zaman 140'larda gitmemiz Saklıkent kaçıyor mu dedirtti, bu kadar uzun süreli yüksek süratta gitmemiştim, egzoz ucundaki çemberin nikelajı kabardı
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
bu şekilde bakınca daha bi anlamlı oldu sanki o tankların yanında
resimler 1200km için çok az olmuş... senin kral mezarı foton yokmu
bu arada bende dalyana 2. gidişimde myra hotelin hemen yanındaki kamp alanında kalmıştım. benim gittiğim dönemde omm nin bir organizasyonu vardı orda ve garajı motor doluydu...
(\__/)
(")_(")*
arkadaşlar buradan hepinize ilan ediyorum önümüzde gitmeyi planladığımız gezi saklıkente olsun. bende kral mezarlarını görmek istiyorum
kral mezarları dalyanda ama isterseniz geziyi dalyana yapın vedat abi görmesi daha kolay olur
(\__/)
(")_(")*
vedat sen ne dediğinin farkındamısın okadar uzun yol yapıcan yani en sonunda gözlerim yaşardı hadi ben varım
buda antalya dönüşü yayla yolunda 10 km.zift çamurundan geçişim
bütün pazarım temizlik yapmayla geçti allahtan mazot sorunum yok babam tırcı deposuda fuldü bol mazotla yıkadım makinayı
Oyy Savaş ne olmuş motor, zift otesi bişey bu.. Kimbilir nasıl uğraştın temizlemek için işkence gibidir..
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
savaş birde temizledikten sonraki fotosunu koy da içimiz rahat etsin arkadaşım ya. vallahi yüzüm buruştu görünce
ALLAH kaza bela vermesin. bunlar temizlenir geçer..
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)