vedat abiden sonra başkalarınında mı kaskına sataşmaya başladınız
vedat abiden sonra başkalarınında mı kaskına sataşmaya başladınız
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
erencim kıskanç onlar ne yapacaksın paraları yetmiyor şöbiyet almaya sonra çamur atıyorlar caaanım kaska. şu an kaskım çalınsa veya kaybolsa alacağım kask gene j1 dir. o kadar.
multitoplar sizi
haa bu arada perşembe akşamına program yapmayın gayrısız istiyorum hepinizi.
birde ben göreyim şu boğaz kıyısını
beyler ben bu akşam yola çıkıyorum izmire oradan dalyanda 1 gün kalıcam oradanda antalya hata sonu dönücem vedatım beni perşembeye yok say
Ya aldın şöbiyeti sonradan pişman oldun, sen kaskı kaybetsen sırf inadından aynı kasktan alırsın, ben seni bilmem mi
Hatta ne gerek var eski kaskımı kullanırım o da iş görüyor dersin
Şaka bir yana şoi den memnunum ben vedatcım bir ara bakalım sanada
Savaş iyi yolculuklar dönünce yaparız yine bir organizasyon..
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
@savaş53
izmir-ortaca arası yol üstünde 4 tane radar var. paranoyak oldum yolda dikkatli ol sende. karşıdan gelen arabaların selektörlerine bak mutlaka beni artçım uyardı hep selektörleri görüp yawaşladık. radardan yavaş geçmiş olmama ilk 2 tanesinde durdurdular asayiş kontrole 15er dakka ruhsat sorgusu bekledim. 2. den sonra taktik öğrendim radarı gördükten sonra başka bi aracın arkasına yapışıp devam ettim. ilk kimi görürlerse onu durduruyolar kontrole ve onu kontrol ederken başka araç durdurmuyolar...
(\__/)
(")_(")*
bu arada dalyan deyince aklım hemen muğla dalyana gitti. yoksa sen çeşme dalyandan mı bahsediyordun? sonradan aklıma geldi
(\__/)
(")_(")*
muğla dalyan
tmm o zaman aynı rotadan bahsediyoruz. aydın otobanı rahat ama otobandan çıktıktan sonra çok dikkatli olmak lazım. radar kaynıyor. dönüşte özellikle baktım gece olmasına rağmen genede yollardaki radarlar yerinde duruyordu.
(\__/)
(")_(")*
savaşçım hayırlı yolculuklar. daha nice toplantılar yapacağız sağlık olsun.
tarıkım keşke j1 i bir denesen ne dediğimi anlarsın. ama gel gör ki herkes benim gibi şanslı deel
bu arada dün akşam senin kasap osmana gittim valla güzel di ne diyeyim. senelerdir önünden geçip gidiyormuşum sayende öğrendim orayı. bakalım daha nereleri öğreteceksin gurme arkadaşım
üstünede ozz cuuma uğradım kaynanam seviyormuş pasta yiyorlardı üzerine bir soğuk limonata ve turkish delight. ya başta dediğim gibi şanslıyım ALLAH ıma bin şükür. nereden mi belli tabii ki kaskımdan tabii ki j1 ama üzülmeyin arkadaşlar herkes mükemmel olamayabiliyor bu dünyada. multitoplar sizi
Arkadaşlar...Belki halihazırda biliyorsunuzdur ama ben yeni karşılaştım ve bilgilendireyim istedim. Burgman USA isimli sitenin linki: http://burgmanusa.com/forums/index.php
Toplam 30 000 topik ve 297 000 post var burada. İnanılmaz bir deneyim, bilgi hazinesi. Alt başlıklardan birkaç örnek vereyim.
Genel Scooter Tartışmaları
Newbie Questions (Acemi çaylak soruları)
Güvenliğe dair ipuçları
Burgman 650-400
Tüm diğer marka scooterler
How To bölümü (Çeşitli tamir, bakım, modifikasyon ve ayarlama konusunda nasıl yapılacağı hakkında tartışmalar)
Aksesuarlar
Giyim kuşam
Yol öyküleri ve Test sürüşleri
Fotoğraflar ve videolar
Daha sayılamayacak kadar çok topik. Bilgi...
Tek sorun (Benim için değil ama bazı arkadaşlarımız için olabilir) Dil İngilizce. İngilizcesi olanlar için basit ama olmayanlar için zaman içinde çeviri yapabilirim. Merak ettiğiniz şeyleri bana sorun. Bakınır ve bulursam çeviririm.
Bu arada okurken gerekli oluyor... İngilizce-Türkçe sözlük. İşte size çok sıkı bir sözlük linki:
http://www.sozluk.net/ingilizce
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
@nomarka
iyi yolculuklar sana gaza geldiğine pişman olmıcaksın...
sana bi tane saklıkent fotosu koyayım dönüşünde fazlasını senden geri isterim ama
saklıkent deki restorantlara dikkat et derim. biz yol üstüne tanıştığımız birisinin selamıyla arkadaşının restoranına gittik, yemekle beraber peçete altında kazık getirmiş üstüne onu da yedik.
selamsız gitseydik kim bilir ne yermiş
(\__/)
(")_(")*
eren harika geziyorsun. senin gezi fotolarını görünce insan izmirde yaşamak istiyor. her yer yakın kardeşim sizede yahu.
arkadaşlar bilmediğimiz yerlerde bir şey yemeden önce işin sağlamı fiyat sormak
hiç utanmaya sıkılmaya gerek yok çünkü piyasa çakal dolu.
ama şuda bir gerçek ki motorcu esnafa denk geldiğin zamanda adamlar kıyaklarını yapıyorlar ben öyle gördüm.
Vedatcım bizi kimse kazıklayamaz Hadi diyelim kazıkladı, olmaz ya; hayatının hatasını yapmış olur..
2 kişi gelicez bize 1 indirim yap usta diye bağlayıverirsin sen
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
vedat abi zaten o kıyaklara alıştığımızdan peçete altındaki kazığı bu kadar yadırgadık. bereket nasolsa başkasının selamıyla gittik deyip bol bol yiyip içmemişiz.:D
bu arada her yere yakın olma konusuna katılmıyorum sizde geliboluya karadenize yakınsınız. ben sırf geçen haftasonu 2 gün için dalyana gittim izmirden 350km. gönül gezmek istesin gerisi bahane. hee bide hanım izin versin demek gerek heralde
(\__/)
(")_(")*
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
oldum olası hanımından korkan erkekleri anlamamışımdır. mesela ben hayatta korkmam. mesele tatsızlık çıkmasın
eğer param fazla olursa maxi scooter almak istersem tercih edeceğim ilk Scooter
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)