vedaaaaattt kumburgazın manzaralı resmi nerde
vedaaaaattt kumburgazın manzaralı resmi nerde
akşamki buluşma için bütün herkese teşekür ederiz.çok sıcak ve candan bir ortamdı bütün abilere tşkrlr
inş Benim de burgmanm olur ama fiyatlar pahalı 2. el alıcam heralde temiz bişey rüyalarıma bile girer oldu duruşu yeter ne diyim
Herkeze hayırlı haftalar..
haftasonu yoktum gene leyleği havada gördüm bu sene cuma günü hiç planda yokken apar toplar eşyalarımızı toplayıp çıktık yola. daha önceki tur rotamızda hayran kaldığımız dalyan-köyceğiz tarafına gittik çadır kurduk. ama fotoğraf makinamız arızalı olduğu için bu sefer resim yok. dönüş yolunda yine bir sürü güzel yere uğradık. dün gece yarısını geçiyorken eve olaştığımda 720km yol, sırıtan bi surat ve yorgun bir bünyeye sahiptim. şimdi ise ofiste uykusuz bir çift göze
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
valla resim bir tane vardı ama bundan sonra söz resim ekleyecez. Övünmek gibi olmasın sitedeki en nezih gruplardan biriyiz.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Ben dua ediyorum Vedat Edirneden filan yazlık almasın, yandık o zaman
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Fotoğraf makinamız yoktu ama aklıma gps le çektiğimiz bi kaç resim geldi. Gelenek bozulmasın onlarıda buraya ekliyim dedim...
öncelik tabikide motorumda...
muğla-dalyanda çadır kurduğumuz yerden bir görünüm.. (dalyan camping)
kamp alanın dalyana bakan bölümü... geceleri kral mezarlarına bakarak şarap içmek... sabahlara kadar muhabbet etmekde çok keyifliydi...
bizim çadırcık
buda ben içine sığmaya çalışırkene
(\__/)
(")_(")*
Eren paylaşım için teşekkürler GPS'te fotoğraf varsa çadırda da klimada vardır sende
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
@duffy
valla klima olsa hiç fena olmıcakmış ilk gün çadırda yatayım dedimde sabah olunca baloncuk baloncuk olduk. ikinci gece tam kral mezarlarının fotoğrafını çektiğim yerin üstüne terasa çıkıp minderlerin üstünde uyuduk(sızdık)
@creativefx
söbiyet kasklarla karıştırmıyalım benim kaskımı
(\__/)
(")_(")*
ama Vedat'ın yanında öyle shoei falan gösterme ayıp
Çakma Vstrom
Şoi en kral kask gerisi fanus
Oğuzun kaskı fanus bile diil
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)