bende aynı şeyleri söyledim ama bu vetatın sağı solu belli olmaz yollara vurmasın kendini
elimde 3,5 değerinde nakit bulunmakta ve burgman 150 almak istiyrum. tavsiyelerinizi alabilirmiyim. lütfen.
marmara üni de okuyorum ve evim bostancıda. çoğunlukla sürüceğim güzergah bu olucak fakat sapanca gibi gezilerede çıkmak istiyorum. sizce bu motor benim için uygun olur mu ve ikinci el alıcağım için şuan aranıktır. satmak isteyen arkadaşlar burdan bana ulaşabilirler. şimdden çok teşekkr ederm
motor aşkı bana büyükdedemden kalma...
1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
kardeşim bırakın laga lugayı. var mı, nepal e katmanduya gelen? alplere çıkmak isteyen? bu saatten sonra doğu karadenizde kesmez beni artık heheeeyt.
yokk 100 cc mi alırım yok fazer mı alırım yoksa bilyalımı bilemiyorum ha ha ha
macera adamı olun kardeşim biraz nedir bu uyuşukluğunuz bmw nin motorunu bitirdim sizin haberiniz yok.
ozzcum motorunu satma kararı almışsın hayırlı olsun (zaten kullanamıyordun)
serhatte satsada kurtulsak. adam köprüden geçemiyor
yolları gerçek sahiplerine bırakın kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiim
deniz hani geliyordun ya bak halaa msn im yok
hepinize sağlıklı sürüşler dilerim.
selam arkadaşım. bildiğim kadarıyla aramızda 150 cc lik makinesi olan yok. ben 150 cc den 400 cc ye geçen ve şehiriçi yapan ara sıra şehir dışına çıkan biri olarak 150cc almanı tavsiye etmem eğer tecrübende varsa kesinlikle 400 cc altını düşünme derim.
Bildiğim kadarıyla UH150 2004'te son olarak satıldı Türkiye'de bundan dolayı anca 2004 ve öncesi senelerdeki modellerini bulabilirsin. Vedat'a katılıyorum 400 iyidir ancak bütçe kısıtlı olunca hayalden öte olmuyor benim tavsiyem kafandaki rakama göre bakım Joyride 200 ya da Honda Dylan gibi modeller de UH 150 den aşağı kalmaz
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
aslında joyride a baktım ama 4 büyükten birini istyorum, dylanda bana küçük gelir diye düşünüyorum
bu makine daha otraklı. biliyorum en yukarı 2004 bulabilirim ama olsun sonuçta servislerine sürekli düzenli gittiğimizde bu sorundan az etkilenicez sanırım.
aradığım motorlar 15 binden yukarı olucağı kesn yani bu tarihe kadar çoktan yapmışlardır bu km yi. ama ne yapalım...
motor aşkı bana büyükdedemden kalma...
1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
bence en güzel serisi an400... 2006 modeli arkadaşta war satıyor 2007 çıkışlı artçı için yaslanma yeri olması açısından çok iyi yeni modellerde bu yok opsiyonel olarak warmı açıkçası araştırmadımda inanılmaz rahat bir motor ara hızlanmaları felanda çok iyi uzun yolda yakıt açısından kokluyor çok devirli gitmezseniz imkanım olsa racing motorda almak istiyorum yanında bundanda alırdım (=
SYM Joyride güzel motor, arkadaşım. 2004 burgman alacağına ben deJoyride al derim. SYM de Suzuki teknolojisi kullanıyor bildiğim kadarıyla... İkinci elde de kolay satılıyor.
yok canım nepale gidecekmiş... Sen Starbucs'dan daha uzağa gidemezsin... O da yengeden izin alabilirsen Şöbiyet kasklı sen de
Yok ben kullanamıyorum motoru doğru... Geçen Ay yaptığım 3500 km.'yi benim Burgman kendisi yaptı. Alıştı yolara kerata kendisi geziyoooo
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
beyler öldünüzmü yaa nerelerdesiniz toplanalım bi ara
o resimdeki burgman 650 lilikmi?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
arkadaşlar yakın zamanda bir burgman 400 düşünüyorum, sizce 2005-2006 mı yoksa 2007-2008'mi (k7) kasa mı?
k7 kasa çok daha şık duruyor, çift ön disk fren, yol bilgisayarı vb. var ama debriyajla ilgili sıkıntıları varmış galiba.
kullanıcı olarak ne dersiniz? hangisi daha iyidir?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
2007 kullanıcılarından 5 lı değişimler sonucu nu almadan k7 soru işareti olabilir.
Oğuzun 12ooo km de satılık motorununuda değerlendirebilirsin.
12000 km burgman için sorun değil. Önemli olan 2 elde motor cenc olmasın, büyük kazası olmasın. Hazır formda motorun gezi fotograflarıda var.
Ahanda bu motor
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
çok rahat bi motor ya ama 2006 kasa olsaymış keşke 2006'nın sinyal farları ön tarafta sarı değil farcamıyla bütünleşik aynı renkte daha güzel bi görüntüsü war arkadaştaki 400lükte öyle dur bakıyım sahibinden ilanıda olucaktı satıcam diyordu
buldum linkide
http://www.sahibinden.com/temmuz_200...XQQdisplayitem
antalyada almıştı sonra motorla buraya geldi 600rr'dan dolayı garajda duruyor haftada 2 3 çalıştırıyor az eskimesin die
kimse bu müthiş bir para istiyor koyu gri 2006 12.000'de 8.500'e verdik. Maksimum üzerinde Xenon- Malossi olupta 5000km'ye kadar edecek rakam 9.500ytl civarıdır. Öyle bir rakam yok
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
slm duffy özel den msj attım abi msn varsa daha iyi görüşürüz
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)