sadece balata değişimi mi yoksa bagalar ve kayışta buna dahilmi?
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
biraz pahalı geldi bana :(
(\__/)
(")_(")*
500 banada biraz fazla geldi degiştirmeyi düşündüğün parçaların listesini söyle hep beraber arastıralım.
anladıgım kadarıyla debriyaj değişiyor baska bakımda varmı.filtre yag falan gibi....
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Ben Mayıs gibi değiştirdiğimde toplam 600 YTL verdim. Ve şunlar yapıldı:
Kayış, debriyaj balatası, arka fren balatası, yağ ve son olarak yağ filtresi değişmişti. Ve buna işçilikte dahil... Euro bile düşmüşken parçalar nasıl pahalılandı böyle?
Ha ayrıca bir konu daha var, ustanın dediğine göre parçalar orijinal Suzuki parçası fakat Suzuki Türkiye üzerinden değil de başka firmalardan parçaları sağlamış. Bu firmalardan yurtdışından direkt parça getiren firmalar. Sanırım greymarket diyorlar değil mi...
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
arkadaşlar perşembe yani 07.08.2008 tarihinde akşam çanakkale ezine ye gidicem o gün yola çıkıcak varsa beraber gitmek isterim bilginize
[COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"]2 o o 4 AN 400 BurgMan[/COLOR][/COLOR]
Debriyaj tasıyla beraber 500ytl tutması normal
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
debriyaj tası+balatası ise normal ama beriyaj tası her zaman değişen bi parça değil ki hata normal şartlarda hiç değiştirilmemesi gereken bir parça
(\__/)
(")_(")*
selam arkadaşlar valla tam olarak deyişecek parçaları hatırlamıyorum ama 4000 km.de ilk defa deyişecekmiş çünki 5000 km.önce temizlik yaptı 5000 km.daha git öyle kompile deyişelim dedi.ama neler deyişecek sorucam
40000 km pardon
40000 de balata değişimi normal bu balata olayını çok abartmamak lazım yani eninde sonunda değişecek arabalarda ki gibi ancak fiyatının pahalı olması sebebiyle Burgman'cıların kabusu oluveriyor
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
kilometreye bakacak olursan çokta büyük bir para deyil aslında creativefx beni unutmuyorsun dimi çarşambaya.
yok sadece balata 200ytl civarı fln olması lazım ondan 500 birden yüksek geldi. o fiyatı verdikten sonra malossi alınır ama tasla birlikte 500 se o zaman ok
(\__/)
(")_(")*
şimdi aradım tasıyla berabermiş
arkadaslar bu hafta sonu yollara cıkıyorum yine haberiniz olsun.Tatlı su motorcuları sizi.
Siz ancak starbucks kadar yol yaparsınız.Planlarda değişiklik olmazsa 2000 km yapayım diyorum....
Daha netleşmedi gerçi
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
serhat abi izmir tarafında geçersen telefonum var kordona bişeyler içmeye bekliyorum
iyi yolculuklar...
(\__/)
(")_(")*
sen gelmede biz sana gelelim yemek yemeğe
heralde an125 kullanmaya başladın alper abi yazdığına göre
(\__/)
(")_(")*
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)