Farın arkasında iki tane büyük yıldız(+) vida var altında pul olan bunlardan biri dikey diğeri yatay bir ayar yapmaya yarar
Farın arkasında iki tane büyük yıldız(+) vida var altında pul olan bunlardan biri dikey diğeri yatay bir ayar yapmaya yarar
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Keyifli geçeceğinden eminim... Rota konusunda yardımcı olabilirim eğer istersen...
Marmok'la başlayıp, Ege Akdeniz ve İç Anadolu'yla devam eden motosiklet yolcuğumdan birkaç kare fotoğraf:
Fotoğraflar devam ediyor:
Fethiye-Tlos Antik Kenti, Kaya Mezarları, Anfitiyatro ve Hamam
Fethiye Tersaneler bölgesinden gece manzarası:
Fethiye Kalkan arasında Patara sapağında çay-sigara molası:
Kalkan Kaş istikametinde çıkış yolundan Kalkan manzarası
Kaputaş:
Kaş'dan birkaç görüntü:
Kaş'da kaldığımız pansiyonun balkonundan manzara:
Şimdilik bu kadar... Bu fotoğrafların bir de öncesi ve sonrası var... Fotoğraf eklemeye yarın devam edeceğim. Görüşmek üzere...
Ozz
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
fotolar çok güzel hakikaten iyi bir gezi yaptığın belli. ayrıca bu fotoları daha önce koymadığın içinde teşekkürler zira seni çok kıskanırdım. ama bu gece bende yoluma çıkıyorum kıskancak vakit yok:D
rota içinde teşekkürler şimdi gps le uğraşıyorum rota yüklemeye çalışıyorum
ilk hedef izmirden gökova ordan sonra ya marmaris-datça tarafına yada doğru kaş üzerinden antalya yapıcaz. dönüşte datçaya gidicez. plansız yola çıkmak kadar güzel bişey yok:D elimizde gps her yer rota bize
(\__/)
(")_(")*
Vaktiniz yeterse Saroz-Assos-Ayvalık-Cunda-İzmir-Gökova-Bodrum-Marmaris-Datça-Fethiye-Kaş(Kekova)-Antalya daha keyifli olur... Fethiye'ye muhakkak girin eğer çadır kurmayı düşünüyorsanız Kayaköy tarafında Gemile Koyu (halk Gemiler diyor) muhteşem bir yer en azından görün derim. Kaş Finike arasındaGökliman diye bir koy var orası da mola için uygun aklınızda olsun. (oradaki işletmenin yemekleri çok kötü gerçi ama...) Ben Side'den Manavgat tarafına sürdüm oradan da Akseki, Seydişehir üstünden Konya-Ankara yaptım. Yolun Seydişehir'e kadar olan bölümü muhteşem güzel... Sonra Konya ovasına girince keyifsizleşiyor. Fethiye - Kaş arası da motosiklet kullanmak için ideal...Özellikle Kalkan ile Kaş arasındaki bölüm çok virajlı dikkat etmek gerek ama son derece keyifli... Bir virajdan çıkıp diğerine yatıyorsun... Adrenalini yükseltiyor. Müthiş! Size kazasız belasız keyifli bir gezi diliyorum. Sevgiler.
Ozz
cok net bişey yazıcam...
2006 model cbf 250 yle kendi 06 model burmanını deiştirmeyi dusunen olurmu..
hanı vıteslı motora gecmek ısteyen falan...
Ozz hocam vatanı bekliyor bildiğimiz için rahat rahat uyuyorduk.
oysa görev bitmiş, motörüyle tura bile çıkmış
geç de olsa, hoşgeldin demek istiyorum.
kısa saç da yakışmış hani
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Hoşbulduk kardeşim... Sağol darısı tüm Mehmetçiklerin başına. MT'ye senin tavsiyenle üye olmuştum Gültekin'ciğim. Şimdi iyi ki olmuşum diyorum senden iyi olmasın bu sayede onlarca iyi arkadaş-dost edindim. Motosikleti bana bir kat daha sevdiren esas neden bu... Yeniden çok sağol.
Ozz...
Çok zor
Vedat R1200 GS aldı o vazgeçemediyse Burgman'dan bizim aramızda kimse vazgeçmez
nasılsınız arkadaşlar bursadan herkese selam
ozz cum beni acayip şaşırttın ve imrendirdin. harika geziyorsun ALLAH yolunu açık etsin. bende yarın akşam kısmetse antalyaya gideceğim ama arabayla
herkese selamlar görüşmek üzere..
burgmanın tadı başka
tamercim dl 1000 mi aldın? hayırlı olsun
İnşallah kardeşim... İlk fırsatta gidelim:D
Selam Tamer kardeşim nerelerdesin senden haber almıyoruz hiç?
Sevgiler1
İnşallah hep beraber bir dahaki sefere... Bu biraz keşif turu gibi oldu. Planlı gidilirse kısa zamanda çok yer görülebilir
ozz
herkeze selamlar az önce uzun seyahatimden gelmiş bulunmaktayım. motoru garaja sorarken tripmetrem 1544.1 km yi gösteriyordu. çoook gezdim. çoook eğlendim. inanılmazdı süperdi
izmir antalya arası görmediğim yer kalmadı kesinlikle. ilk gün marmaris ve datça yaptım datçada 2 gece kaldık. sonra ver elini olimpos tabi en virajlı yollardan (sağolsun gpsim) girmediğimiz görmediğimiz doğal güzellik kalmadı-tarihi eser kalmadı. oğuz abinin yazdığı heryere girdim çıktım. dönüşte fethiye saklıkent sonrada 2 gece dalyan yaptık. bi ara biraz resim yükliyimde ağzınızı suyu aksın
motor 120km/h hızı aşmadıktan sonra uzun yolda çok keyifliydi ama dönüş yollarında o kadar virajlarda 2 kişi fulll bagaj birazda zorlamayla debriyajı bitirdim. hafif bir ötme başladı. ama motorda sürekli 2 kişi+bagaj+52lt top case+bacak arasına dolu bir çanta şekilinde dolandık sürekli.
220ytl kadarda benzin harcadı sanırım biz yoladayken benzin fiyatıda düştü her seferinde farklı fiyatlardan benzin aldım çözemedim işi
(\__/)
(")_(")*
kolpa hosgeldin
muhtemelen senın debriyaj bitmedi.Yalnıza sueli yol yapmandan ve yuklu olmandan dolayı tasın içinde toz birikti.Çözümü basittası sök ince bir zımparayla debriyaj balatalarını sil iki yönlü olarak.sesin gittiğini göreceksin
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
hoşbulduk serhat abi,
aslında o dediğin işi yola çıkmadan yapmayı denedim tası sökemedim. el freni sonuna kadar çekili olmasına rağmen tasın önündeki somunu bi türlü gevşetemedim. aslında arka tekere bi tahta fln mı sıkıştırsam acaba diyede düşündüm ama sonrada yola çıkmadan zarar vermekten korktuğumdan o işi ertelemiştim. tası söken kimse varmı nasıl sökülüyor??
(\__/)
(")_(")*
hoşgeldin kolpa, onu sökse sökse deniz sökmüştür
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
bencede akıl danışılabiliecek en deneyimli kişi o ama o da yok heralde tatilde fln bay bi süredir msg ı yok foruma
(\__/)
(")_(")*
selamlar arkadaşlar
tatildeydim döndüm güzeldi burgmanım yoktu ama 15hp Mercury vardı )) şimdi önümüzdeki yaza bende 15-25 arası bir motor alacam.
Burgman'ın debriyaj tasını sökmek için bir tool var ama elimizde bu araç olmadığına göre ne yapacağız tasın dönmesini engelleyip anahtarla açmaya çalışacaz kolay gibi görünüyor ama değil o vida genelde ısıdan yapışıyor
2 kişi olursa daha kolay olur. Bu arada el freni sadece lastiği durdurur o parça balatadan ayrı olduğu için fıldır fıldır döner
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
yok elfrenin gücü yetmiyor aslında durdurmaya belki bi cantın arasına bi takoz konup dönmesi engellense gayet kolay açılabilir ama zarar vermekten korktuğumdan denemedim o yöntemi acep sence denemelimiyim?
(\__/)
(")_(")*
arkadaşlar selam bende burgman 400 cüyüm herkezinde dediği gibi bir hafta sonu gezi ayarlayalım yaz geldi geçiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)