Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Haziran 2008, 00:36
creativefx adlı üyeden alıntı
bugun vedatla konusuken sitede haber vermedin dedi
Bende tekrar yazayım dedim.marmok olayı kesinleşmeye başladı.Ben salı gunu gibi cıkma taraftarı olanlardanım.İsmail abi ve mehmet pazartesi yola cıkıyorlar.bende oguzu (cumartesi cıkalım dıyor) eger kandırablırsem salı gunu yola cıkmayı planlıyorum..
Sonra ben duymadım haberım yoktu aa kardesim sende haber vermedin demeyin
Ahanda buraya yazıyom.Allahtan bir keder gelmezse dusuk ıhtımal pazartesi yuksek ihtimal salı gunu yola cıkıyozzz.....
Ben bu servis geyiklerinin uzun uzun anlatılmasında sıkıldım artık kim nereye isterse gider.Kişisel seçimle alakalıdır.Bu geyiğin kendi namıma uzamasından sıkıldım..Burası malum yer değil kim nereye giderse gitsin.ben polemiklerden uzak kalmak istiyorum.Benim işim motora binmek geresi
teferruhattır..
Reklam yapmak istiyen için zaten site yönetimi reklam alanı açmış oraya isteyen reklam verir.
sevgiler saygılar..
Yapılan konuşmaları geyik olarak nitelemeniz pek yakışık almamış.
Dediğimiz gibi MT özgür bir site. İsteyen istediğini der istediğini okur istediğini okumaz. Aksi bir durum var ise adminler duruma el koyar.
Arkadaşlar hangi servisi tavsiye edersiniz demiş , gidenlerde gittikleri servisi
söylemiş. Biriside cıkıyor Altan yaşıyormu demiş, biriside cıkıp yaşıyor demiş.
Banada geyik gelen cok sey var ancak sabırla işime geleni okuyorum işime gelmeyeni gecip gidiyorum.
Bu arada marmoga gidenlere Hayırlı yolculuklar.
Selametle kazasız belasız gidip dönün.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Reklamlar
-
20 Haziran 2008, 10:35
marmok yolcuları izmire uğramayı düşünüyor mu?
bizim cumartesi kampüsde olmamız gerektiği için bu hafta çıkamıyoruz yola önümüzdeki haftasonu inşallah datçada olucaz ama..
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
-
20 Haziran 2008, 10:38
-
20 Haziran 2008, 10:58
-
20 Haziran 2008, 11:07
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
Bu arada Bmv ci oldun starbaks lar yalan oldu.
Yeni motor alanlar kahve ismarlar diye bir söylenti var.
abi, geçtiğimiz cuma yaptım o görevi fakat sen yoktun. malum yaz sezonu başladı. kumburgazdayım artık. senin kahve hakkın baki. ha bu arada bu akşam toplantımızı kumburgaz seyranda yapalım diyorum ne dersiniz? hem güzel yol yapmış olursunuz, hemde biricik kardeşinizi görmüş olursunuz. bu arada bu iş erkanla bana yarar
-
20 Haziran 2008, 11:16
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
abi, geçtiğimiz cuma yaptım o görevi fakat sen yoktun. malum yaz sezonu başladı. kumburgazdayım artık. senin kahve hakkın baki. ha bu arada bu akşam toplantımızı kumburgaz seyranda yapalım diyorum ne dersiniz? hem güzel yol yapmış olursunuz, hemde biricik kardeşinizi görmüş olursunuz. bu arada bu iş erkanla bana yarar
Bu akşam milli mac var.
-
20 Haziran 2008, 11:43
Slm ben yeni burgman 650abs aldım 2 ay falan oldu aranıza katılmaktan çok mutluyum inşallah bozulmaz.
-
20 Haziran 2008, 11:49
ozbatili adlı üyeden alıntı
Slm ben yeni burgman 650abs aldım 2 ay falan oldu aranıza katılmaktan çok mutluyum inşallah bozulmaz.
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. niye bozulsun cillop gibi makine
-
20 Haziran 2008, 12:00
selam ozbatili bende izmirdenim an400 kullanıyorum bu topiğe senin gibi bi çok izmirli selamlaşma msgı attı ama gerisi gelmedi umarım sen baki kalırsında tek izmirli olmaktan kurtulurum bende
(\__/)
(")_(")*
-
20 Haziran 2008, 12:59
İzmir'den katılım artıyor 400 ve 650 yokmu arttıran
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
20 Haziran 2008, 13:54
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
Haftaya inş Vedat cım
İyi günlerde, kazasız belasız kullanın inş.
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
-
20 Haziran 2008, 13:56
Hayırlı uğurlu olsun
Keyifli bir motor aldığını söylemeye gerek yoktur herhalde.
-
20 Haziran 2008, 16:21
Bu arada Serhan arkadaşım çok güzel bir Burgman 400 aldı. Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun Serhan'cım.
Bilmeyenlere Serhan Burgman sahibi iken ne kadar ısrar ettiysemde Piaggio X8 'e geçmişti daha sonra doğru yolu bularak dün Burgman 400 alarak aramıza geri döndü.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
20 Haziran 2008, 18:22
istanbullu arkadaşlar çıkma bir an400 egzozu arıyorum varmıdır bildiğiniz?
aslında uygun fiyat olursa leovince-4road falanda olabilir..
(\__/)
(")_(")*
-
20 Haziran 2008, 18:38
yeni motor alan ve aramıza yeni katılan arlakadaşlar hosgelniz ve hayırlı olsun..
Bu arada sbuyukkılıc ben size hitaben bir kelime etmedim niye üzerine alınıyorsun ki.Niye diğer arkadaşlar cevap yazma gereği duymuyor ki...Genel şahsi bir yorum yapmışım.Burada ne bozulacak nede kızacak birşey yok...
Marmok yolculugu hakkındaki iyi dilekler için herkese tşkler..
Salı gunu kesinleşti...şu andaki guzergah bodrum marmaris datça olimpos şeklinde görünüyor...
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
20 Haziran 2008, 18:41
Salı gunu kesinleşti...şu andaki guzergah bodrum marmaris datça olimpos şeklinde görünüyor...
bakarsın yolda karsılasırız salı sabahı bende çıkyıor gibiyim şuan için
bi kaç işler var onları ayarlamadayım Kazasız belasız hayırlı yolculuklar
-
20 Haziran 2008, 18:42
...şu andaki guzergah bodrum marmaris datça olimpos şeklinde görünüyor...
süper bir güzelgah kesinlikle motor kullanmak için en iyi yollar... özellikle marmaristen kaş a kadar olan yol çok harika... kaputaşda bi motorcu resmi çekmeyi unutmayın
(\__/)
(")_(")*
-
21 Haziran 2008, 11:27
2005 model burgman sahibi iken,bu motorla bir iki ufak kazam olmuştu ve de başka bir sebepten dolayı da bu motordan biraz soğudum ve sattım.Daha sonra x8 200 aldım 1 sene kadar kullandım fakat bir türlü rahat edemedim gerçekten şehiriçinde çok pratikti ve oturaklıydı fakat uzun yola gittim iki kez ve çok yorucu olmuştu.Bir şeyler eksikti ve gözüm hep burgmanlardaydı ve onun oturma rahatlığını arıyordum. Ve en sonunda dayanamadım x8i sattım ve yine 2005 burgman aldım.Buradan Deniz kardeşime tekrar teşekkür ediyorum,bana ikinci kez burgman alırken,aradan bir seneye yakın geçmiş görüşmemişiz doğru dürüst, bir telefon ettim ve hemen geldi sağolsun...motora beraberce baktık.Hepiniz Allah a emanet olunuz.(Aramızda kalsın bu Deniz denen adam normal bir arkadaş değil,arkadaştan da öte kardeş gibi biri)
-
22 Haziran 2008, 11:07
yeni motor alan ve aramıza yeni katılan arlakadaşlar hosgelniz ve hayırlı olsun..
Bu arada sbuyukkılıc ben size hitaben bir kelime etmedim niye üzerine alınıyorsun ki.Niye diğer arkadaşlar cevap yazma gereği duymuyor ki...Genel şahsi bir yorum yapmışım.Burada ne bozulacak nede kızacak birşey yok...
Sayın creativefx nikli arkadaş
Günlük hayatımızın dışında birde motor zevkimiz var. O da arkadaşlarla paylaştıkca güzel. Bu internet zıkkımı araya girince her zaman bir maraza ortaya cıkmıştır. İnsanlar yüzyüze iki lafla halledeceği şeyleri internette paylaşınca onumu demiştin, öylemi demiştin v.s v.s bir sürü şey .
Dediğin gibi amac motora binmek daha iyisi güzeli beraber binmek .
Yol uzun . 4 tekerde gidildiği gibi gidilmiyor bu aletle. Bol mola verin, keyfini cıkarın.
-
22 Haziran 2008, 22:36
kolpa adlı üyeden alıntı
hehe motor servisten çıktıktan sonra ilk tam depomla 287km gittim
tekrar depoyu fullediğimde 37.42ytl lik aldı... ama bu benzincilere gıcık oluyorum depoyu öyle bi dolduruyolarki daha kapağı kapatırken taşıyor benzin. benzin olmuş dünya para çok gıcık oluyorum...
motor servisten sonra baya açıldı ya 2. depomla az önce eve park ettiğimde 265km deydim ve azda olsa benzin var depoda...
(\__/)
(")_(")*
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)
Bu Konudaki Etiketler