Elcik ısıtma kontrol panelinin kablo dısarda montajı güsel degil...Bence kabloyu gizlemek gerekir... Tabi tercih...
S&S
Elcik ısıtma kontrol panelinin kablo dısarda montajı güsel degil...Bence kabloyu gizlemek gerekir... Tabi tercih...
S&S
thai, hayırlı olsun AN400 Executive yolunda ilerliyorsun
yanlız kontrol ünitesinin kablosu gidondaki Burgman yazısını altından alınmazmıydı ben oranın tozunu alırken altında büyük bir boşluk olduğunu farkettim.
revolution, senin soruna cevap önce burgman'ın orjinal lastik bilgisini vereyim
Ön : 110/90-13 M/C 55P BRIDGESTONE HOOP B03G
Arka: 130/70-13 M/C 63P BRIDGESTONE HOOP B02G
eğer bu lastikler için hava basıncını soruyor iseniz
Tek kişi ön için 175kPa - 25Psi
Tek kişi arka 200kPa - 29Psi
İki kişi ön 175kPa - 25Psi
İki kişi arka 280kPa -40Psi
olarak basınçların kontrol edilmesi gerekmektedir.
Burgman AN400 için bazı bilgiler (K3-K4-K5-K6) (K7 Hariç)
Kuru ağırlık: 184kg.
Buji tipi: NGK CR7E yada DENSO U22ESR-N
Ana sigorta: 30A
Kapasiteler
Benzin deposu (rezerv dahil) 13 Lt.
Motor yağı: 1900ml.
yağ filtresi ile: 2000ml.
azami verilen değerlerin aşılması halinde 2300ml.(bunu görmeyin bile)
Son dişli yağ değişimi 190ml. azami:200ml.
Suğutma suyu: 1300ml.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
.................................................. ....
thai hayırlı olsun elçik ısımaların iyi günlerde kullan...
fakat benim elimin iç kısmında üşüme olmuyor bilakis dış kısmı ve devamlı frenlerde olan üç parmağım soğuktan uyuşuyor... bunun için ne yapılabilir.
elin dış kısmına gelen rüzgarın yönünü değiştirecek birşey olsa benim işimi görür heralde çirkin gözükür falan diye duydum ama yazın çıkarabilirim diye düşündüm...
saygılar
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
.................................................. ...........................
alinazik ne yaptın motoru çizikleri boyattınmı parça fiyatını sordunmu benim başımada geldi böyle bişey hemen hemen aynı yerler ben ufak bi trafik kazası geçirmiştim motorun yan tarafı asvaltı gördü ben macun zımpara tekrar macun tekrar zımpara derken iş boyaya kaldı tabi bunları kendim yaptım boya olarak bi kaç farklı spray boya denedim olmadı sonra marshall marka metalik spyay boyayıda denedim 9 ytl bu boya orjinal boyayı birebir tuttu anlayamassın o kadar söylüyorom ama bir cila istiyor tabi şimdi onuda arkadaşım var çila işleri yapan ona yaptıracağım
.................................................. ....................
paşam kıskantı yapmayalım
yolu burgman'dan geçen herkesle burada buluşacağız.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Thai, Sana yakışır kardeş güle güle kullan darısı bizim başımıza ama arayı çok açma sana yetişemiyoruz.
Saygılar
herkese merhaba,
ilk günden beri yazılanları okudum ve zaman kaybetmeden siteye üye oldum.
bu elcik koruması benim de çok ihtiyacım olan bişey. bulabileceğimiz bir yer varsa paylaşın lütfen.
varyetör sorununu ben de yaşadım,henüz ses gelmiyor ama devirsiz ve yokuş yukarı kullanımda çok koku yapıyor. önlem için bişey yapılabilir mi acaba?
lastik konusuna da katılıyorum, daha bu sabah kaydım, acaba lastikleri biraz büyütmek faydalı olabilir mi?
bir sorunum da ön cam, uygun yollu büyük cam bulmaya çalışıyorum, benim kask biraz sesli...., öne biraz eğilince hayat ne güzel halbuki sadace motor sesi geliyor.
sayfalardır verdiğiniz bilgiler çok faydalıydı hepinize teşekkürler....
Biraz önce thai ile garaja indik...Elcik ısıtmayı actık yaklasık 4 dakika sonra daha yeni ısınmaya basladı... Evet uzun yol için harika.. Ama sehir içinde kısa mesafeler için düşünmek lazım...Simdi thai dicekki ben sabah acıorum hemen ısınıo..yemesler..beraber denedik..hatta sonunda kızıp beni kovaladııııı..
Ayrıca kablonun görünmeden gecebilecegi yeride kendisine gösterdim..
Ama her seye ragmen güsel bişi..
S&S
bende ne yapsam koltuk ısıtmamı taksam
Çakma Vstrom
.................................................. ............
zuhtupaşa, kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş değilmiydi o, thai sende de olmadıysa olmadı de kardeşim
Çakma Vstrom
Arkadaşlar merhaba,
Şimdiye kadar motosiklet sahibi olamadım, AN400 kampanyası var 2006 modeller için, bütçemi zorlayacak ama içim içime sığmıyor. Biraz gaza ihtiyacım var... Ne dersiniz, hiç motosiklet kullanmamış bir çaylak için AN400 nasıl bir tercih sizce...
Yanıtlarınız için şimdiden bin teşekkür
Oğuz...
Merhaba Oğuz,
Bence daha ucuz bir motorla başlayıp, olası acemilikleri onunla atmak daha iyi olur, çünkü ister istemez düşüreceksin, edeceksin.
İlk motorum Mondial'di 1 defa kaza yaptım, "Karabatu"nun başına geldiği gibi, ben üzerinde değilken yanlışlıka gaz verildi 2 defada fırlayıp, asfaltta süründü.
Nihayetinde 1,5 milyarlık motor olduğu için batmıyor insana. Ama rüm bunları Burgmanım ile yaşamak beni çok üzerdi, Allah hepimizi korusun.
Diğer yandan seninde dediğin gibi bencede kaçırılmaması gereken bi kampanya var
Yani karar sana kalmış. Hayırlısı plsun diyelim
Erkan
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)