1200GS, enduroda son nokta. Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
1200GS, enduroda son nokta. Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
Burgman sahibi arkadaşlar, hayalimdeki motor burgman.. Sizdeki keyif haz eminim yükseklerde.. Öğrenci olduğumdan ilk motorum kymco agility 125 ve taksitlerini ödüyorum.. İşe girince ve düzlüğe çıkınca hayalimde sıfır burgman 400 var. Hepinize sevgiler saygılar..
arkadaşlar hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. darısı tüm isteyenlere diyeyim
burgman 400 k7 maduruyum.3 kez dabriyaj balatası değişti fakat sorun hala devam ediyor.motorumu 0 almıştım fakatbu sorunlardan dolayı çok soğudum.
selam arkadaşlar.2007 burgman sahibiyim.0 aldım motorumu ama başım bu debriyaj sorunundan kurtulamadı.3 kez dağişti,her bi değişimde 45 gün balatanın gelmesini bekledim.şu an 5 tırnaklı var ama sorun hala devam ediyor.tüketici mahkemesine başvurdum.şu an dava devam ediyor.bana 1500 ytl karşılığında 0 2008 vermeyi teklif ettiler fakat kabul etmedim.ben motoru iade edip paramı geri almak istiyorum.benim gibi sorunu olan burgmancılar varsa hemen mahkemeye başvursunlar.dava açmak çok kolay.tüketici hakları diye bişey var.
suzuki nasıl bööyle bir hata yapıp bu kadar sorunlu bir modeli piyasaya sürdü anlamak mümkün değil. daha bir kişi görmedim hayır benim 2007 modelimde sorun yok diyen. suzuki burgmana olan itibarı kesinlikle çok büyük ölçüde kaybetti. gerçi bi yandanda 2005-2006 model burgmanların değerini korumasını sağladı 2007lerin bu sorunu
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Kolpa, çok haklısın kesinlikle 2006'da ki en son çıkan model bence en iyisi düşük km'li bulunur hemde sorunsuz.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Hayırlı olsun vedat ..
kazasıs belasıs nice yollar senın olsun..
ADIM AAMY DEGİL
18 YASINDA DEGİLİM
BAYAN DEGİLİM
bizim paylasım sayfamızın bir özelliği var abi suzukisi olmayanları almıyoruz baksın artık basının caresine bmw riders lara mı katılır nereye katılır bilmem valla...
bu arada 2 3 gun motorsuzum.sagolsun dun motoru servise bırakmıstım vedat geldı aldı benı...o sıkısık maslak trafıgınde ben arkasında olmama ragmen arabaları sıyırarzk getirid beni....Şİleye gitmek için eve yetiştirdi...EEee tabi benden ogreneceği çok şey var...Sırasıyla eğiteceğim onuuu
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Arkadaşlar iyi geceler geçen sayfalar yazdıgım gibi 2004 burgman 27000 km de aldım yaklaşık 4 5 gün felan oluyor yanlız ben bişey sormak istiyorum motorum fazlamı yakıyor yoksa genelimi bu bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar motosikletime 10 ytl benzin aldım 44 km yol yaptım ve abartı bi hız yapmadım dün de 25 ytl benzin aldım 122 km yaptım yoda kaldım sizce normal mi
Unuttum yazmayı motosiklet 25000 km ya yakıyor diye silindir ve piston supap orjinallariyle degişmiş hava filtresi buji de o zaman degiştirilmiş 3000 km önce
[COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"]2 o o 4 AN 400 BurgMan[/COLOR][/COLOR]
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
öncelikle motorun hayırlı olsun...
benimde aynı model burgmanım var benimki bir depoyla minimum 220 km gidiyor. sakin kullanımla 240-250km leri görebiliyorum...
(\__/)
(")_(")*
Şu anda bmw deyim.saate bakıyorum 1.5 saat olmuş. Bir bu kadar daha beklesem, sanırım doğru dakikası 1 avro ya geliyor ama iyi haber:gözlemeler beleş
Vedat, az buçuk BMW'den anlarım üstelik gözlemenin yanında saatine göre çay ya da ayran veriyorum
Çakma Vstrom
bende burdan yola çıkmadan 100€ ya bi yıkasaydım keşke motoru. uyanamadım o zaman olaya
(\__/)
(")_(")*
Tüm BMW modelleri
http://home.planet.nl/~motors-20th-c...ewpage_BMW.htm
GS Aksesuarları
http://www.nippynormans.com/ContactUs.asp
kapıyorum burası Burgman başlığı
Çakma Vstrom
Sevgili arkadaşlar
Burası Mt Hür ve özgün irade ile özgürce herşey paylaşılıyor.
Arkadaşımız gayet samimi bir şekilde K7 debriyaş sorunundan bahsetmiş.
Hatta motorunu değiştirmek istemişler ama kabul etmemiş.
Şimdi K7 lerde ki debrijak sorunu ne aşamdadır. Ben sıkıntılı diye An 650 aldım.
Arkadaşımada An k4 2004 model aldırdım. Yanı Suzukiden vaz gecmedik.
Ancak Burgman K7 debriyaj sorunları topiğinde bu serzenişte bulunanları
bir arkadaş model yükseltmek için bu yola başvuruyorlar diye nitelemiş.
Hakıkatten bir arkadaşmımda K7 düşünüyor. Son durum nedir.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)