ben olmadığım kesin o zaman geriye vedat kalıyor Vedat BMW baktı değil mi? Sadece bakıyor zaten
Arkadaşlar pazar günü Vespa'nın Ballıkaya gezisi var ne yapacağız ben gitmeyi düşünüyorum.
ben olmadığım kesin o zaman geriye vedat kalıyor Vedat BMW baktı değil mi? Sadece bakıyor zaten
Arkadaşlar pazar günü Vespa'nın Ballıkaya gezisi var ne yapacağız ben gitmeyi düşünüyorum.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Slm dostlar
Nassınız, keyifler yerinde mi?
Marmok listesini görelim..
Emok 'ta iyi fikir bence, ne dersiniz?
Sevgiler..
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
kolpa yarın vedatla izmire geliyoruz.
tel numaramız 0532 ******* yarın gorusuruz.
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
aynı gun gerı donecegiz..
o yuzden kalam ımkanımız malesef yok..
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
pardon.. silmem gerekti mesajı.
an 400 başlangıç motoru olarak kullanılabilir mi arkadaşlar ?
yoksa 125lik bi scooterla başlamak daha mı doğru olur ?
sende burgman sevdalısısın anlaşılan bende uzun zamandır bu motorlarla ilgili rutin araşatırmalar yapıyorum ve forum da en yeni benim galiba ilk msj ımda sana olacak benim genelde takip ettiğim an 400 2005 md 2004 md bunlarla ilgili olumlu olumsuz yorumların nelerdir bilgi verebilirmisin ?? tşkrlr
Hoşgeldiniz.
Usturuplu kullandıktan sonra 400 luk te olsa başlangıc motoru olarak kullanabilirsiniz gibime geliyor. jORIDE 200, SYM GTS 250 de olsa aynı ebat.
Arkadaşım jorıde 200 den 400 e gecti. aMA onlada 70 km gecmiyor.
Hiç olmasa aldı sattı derken para kaybetmessiniz. 2004-2005 modelleri 5000-7000 ytl arası bulmak mümkün. Ama muhakkak servise götürmek şart.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Sıfır almak istiyorum.
125lik bir scooter 3000 - 4000 ytl civarı, burgman 14000 - 15000 ytl civarı.
Biraz daha para biriktirip, biraz daha borca girip an 400 almak daha mı mantıklıdır ?
Yoksa başlangıç için gereksiz bir lüks müdür ?
Çok soru soruyorum kusura bakmayın
merhaba arkadaşlar bugun itibari ile 2004 model gri 27000 km de motosiklet satın aldım daha önceden 5 senilik scooter kullanıcısıydım aranızda olmak super bişey arkadaşlar buluşmalarda aranızda olmaya sabırsızlanıyorum Bu arada adım erdem İst Maltepeden
[COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"]2 o o 4 AN 400 BurgMan[/COLOR][/COLOR]
arkadaşlar çeşmeden selamlar. ALLAH nasib ederse bu akşam dönüyoruz. görüşmek üzere..
maşallah
valla vedatı bilmem ben donmuyorum.o nereye giderse gitsin...Bırakılırmı buralar .....
hehe eyi gezmeler size biz bıktık artık çeşmeden zaten çalıştığım kampüs çeşmeye 15dk uzaklıkta
creativefx & vedatarpaci az önce yanımdan ayrıldılar. hoş bir sohbet ettik
vedat abi süper bir makine almış malesef fotoğrafını çekemedim
yola çıktılar akşama istanbulda olurlar yakalayın ıslatın hemen
allah nazar vermesin mükemmel ötesi rengi temizliği fln harika sıfırından farkı yok
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
valla abiler bu burgman sevdası adamı öldürür hani isteyipte alamamak duygusu varya bu arada çeşme dem dönenlere hayırlı yolculuklar kazasız sürüşler.
Teşekkürler sbuyukkilic şuanlık sadece eski sahibi kayışı hiç degişrtirmemiş 27,500 km de şuan bide anlamadıgım motosiklette de farları uzun kısa yapınca yada korna yapınca gösterge ve km ışıkları zayıflıyo akü yeni degiştirilmiş ama anlamadım gitti
[COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"]2 o o 4 AN 400 BurgMan[/COLOR][/COLOR]
sevgili dostlar döndük..
ben hayatım boyunca bu kadar ıslanmadım.
manisa akhisardan bandırmaya 200 km boyunca, bu şiddette bir yagmurla karşılaşmadım.
Ama sukur kazasız belasız dondük......
Tarık sordugun için km. hesabını duzgun tuttum..
Dip gazda şehirlerarası yolda 202 ykrş.
120 ortalama hızda iki kişi 167 ykrş
108 km ortalama hızda tek kişi 146 ykrş..
Yaklaşık 100 resim bende var.....En yakın zamanda eklemeye çalışacağım..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)