PAZAR gunu
sakarya motor senlıgıne giden varmı buradan....
PAZAR gunu
sakarya motor senlıgıne giden varmı buradan....
ADIM AAMY DEGİL
18 YASINDA DEGİLİM
BAYAN DEGİLİM
Serhat perşembe akşamları buluşmak istemiyor, toplantıları baltalıyor gurtlar vadisi var ya
Ertesi gün netten izleriz artık Serhatcim
Akşam bende geliyorum Erkanla konuştuk o da gelooor
Oğuzcum hoşgeldin aldın teskereyi hayırlısıyla inşallah görüşürüz akşama
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Vedat perşembe toplanılırmı yaa mis gibi Cuma'ya ne oldu ertesi gün tatil derdimizde yok işe gidecez diye. Ben Cuma diyorum Robinson cruise control arkadan gelecek
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
yahu oguz bu aksam yok nasıl asker karsılayacaksınız.Adam cuma gunu gelırım dedı hatırlamıyormusunuz.Allahın vedatı cuma gunlei iznin yok dimi.ben cuma diyenlerdenim
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Cumada buluşalım o zaman
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
bu akşam starbucks çiftehavuzlar saat 20-20.30 gibi tarıkla ben oradayız gelen baş göz üstüne.
serhatçim oğuzla konuştuğumda cuma akşamıda misafir gelecek dedi. ben kendimi bu akşama hazırladım yarın akşam işim var zaten yaz geliyor iki hafta sonra kumburgazdayım artık. o kadar program ayarlamışım bu akşamı ziyan edemem.
arkadaslar marmok olayı belli olmaya basladı..
su anda
2 bmw gs
2 an650
2 vstrom
1 an400 olarak gozukuyor....
gelmeyi planlayanlar var mı yavas yavas organızasyona baslamamız lazım.feribot bileti falan gibi...biliyorsunuz sonra kalmıyor...
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
yürü vedatım yürü,daha cok işimiz var
Evet gittim gördüm tanıstım..
5 kisiydik hepside akranlarımdı..( vedat/oguz/serhat/...../.....) (isimleri aklımda tutma konusunda sorunumvar yanlıs anlasılmasın arkadaslar)
cay ,kahve, motor, burgman ,derken zamanın nasıl gecıtıgını anlamadım
ama anladıgım su vardı sadece motora bınmek gazlamak vıraja yatmak bunlar guzel seyler ama yasadıklarını bılıklerı gorduklerını heyecanlarını paylasmak dahada guzelıymıs. Dedıgım gıbı etrafmda pek motor kullanana ınsanlar olmadıgı ııcn kendı kendım yasar ,kendı kendıme yorumlardım..
iste bu yuzden paylasmak gıbısı yoktur
dur dedıler hemen kurtulamssın elimizden.. hadı atlayın motorlara karsıya gecıcez (özel bıryer suan anlatamam burda )
bir iki saat de orada takıldık
guzel ,benım ıcin degısık bır aksamdı . arkadaslara cok cok cok tesekkurler artık motora bınmek ııcn bır bahanem daha oldu..
PESİNİZDEYİM ARTIK...
(oguz ınsallah o aksamkı dilegin gercek olmustur)
Ben Yasar
MfG.
ADIM AAMY DEGİL
18 YASINDA DEGİLİM
BAYAN DEGİLİM
Bu toplantıda burgmancılar telef oldu heralde kimsenin bişey yazdığı yok??
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
ben katılamadım, Vedat aradı gelecem dedim uyuya kalmışım
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
bişeyler dönüyo bakalım sonunda ne çıkçak
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
bugun ismini vermekistemediğim bir arkadasımızla ismini veremeyeceğim bir yere ismini soyleyemeyecegim bir şeye bakmaya gittik...
muhahaha
tahminlerinizi beklıyorum
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)