Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SWT
    Alıntı creativefx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heyyyyyttt dokunmayın len Denizime...
    Allahın son kullanıcıları sizi.Fren balatası nerde diye sorsam bilemeyen kekolar sizi..
    Biz oyle ben yaptım oldu yemeklerine gelmiyoruz.Abini mi taklit ediyorsun vedat...

Tarık sen uyma bu vedata..

Saka bir yana ben sıkıldım bu starbucks olayından...
    Gidelim deniz kenarına Semsipasa veya bostancı sahile...Fikrlerinizi beklıyorum...
    Kardeş yiyelim yemeğimizi, yapalım muhabbetimizi ha starbucks ha şemşipaşapajajııı farketmez..
    Bostancı olsun, moda sahili olsun yada basıp gidelim erkanı bırakmaya yine
    Not: fren balataları ötüyor ne yapmalıyız onno usta?
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Duffy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    Uğraşın ulen benle birinizin Immosu takılsın ağlatacam nasıl yapılacağını öğretene kadar

Off son dişlinin zeytinyağlısı muhtşem oluyor

Tarık'çım bir drag yapalım belki benim burgman çalışır
    2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
    Çakma Vstrom

Motosikleti
    silver o bir kral,simdilik prenses brg 07
    yerim ule immpnu...sen git bizim motorların anahtarlarını digerıne tak ondan sonra immolar bozulsun ben yaptım odu de..
    yer mi anadolu cocugu.
    sen gel ben senın motora yapacagımı bilirim.
    sen kafana takma motor calısmazsa benımkıne baglar gotururum senı...
    Bu arada oguz dan haberı olan var mı bugunlerde gelmesı lazım..

evet onno deniz dinliyoruz seni balata sprayı dısında fıkırlerını alalım...
    hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.

Motosikleti
    SWT
    Ya bakıyorum herkes yarın ki toplantıyı gargaraya getiriyor:mrgree
    Biz taşfırın erkekleri olarak gelmeyenlerin kulaklarını çınlatırız bütün gece
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

Motosikleti
    Alıntı vedatarpacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    23 mayıs 2008 cuma yani yarın akşam saat 19.00 da kadıköy çiya sofrasında yemek yiyeceğiz. isteyen oraya gelsin. yook biz yemek yiyip geleceğiz diyorsanızda saat 20.30 da malum mekan starbucks çiftehavuzlarda kahve içeceğiz oraya teşrifleriniz rica olunur
    çiya sofrası nere olaki.bu arada tasfırın erkeklerinin esas olcusu aksam bulusmas degıl.çıkıp iki gun motorla gezmeye gelebilenler oluyor.(parantez içinde belirteyim.Siz hafta sonu ayarlaması yapın biryerlere gunu birlik bile olsa kacalım.Teklıf:keramet köyü ılıcası iznik.)

cevaplarınızı bekliyorum...
    kolpa senıde beklıyoruzz...
    hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.

Motosikleti
    V-Strom DL650 / Burgman AN400
    napim ben oralarda be istanbulda dertten başka ne var... gül gibi izmir bırakılıp gelinirmi oralara...ama güneyde buluşuyoz gel derseniz o zaman tmm
    (\__/)
    (='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
    (")_(")*

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    çiya sofrası nere olaki.bu arada tasfırın erkeklerinin esas olcusu aksam bulusmas degıl.çıkıp iki gun motorla gezmeye gelebilenler oluyor.(parantez içinde belirteyim.Siz hafta sonu ayarlaması yapın biryerlere gunu birlik bile olsa kacalım.Teklıf:keramet köyü ılıcası iznik.)

cevaplarınızı bekliyorum...
    kolpa senıde beklıyoruzz...

çiya sofrası kadıköy merkezde. tarıkın işyerinin hemen arkasında kalıyor. özellikle güneydoğu mutfağının hemen herşeyi var diyebilirim karşısındada çiya kebap var oradada kebabın kralı yapılır. tavsiyem akşam yemek yemeden gelin.

hafta sonu gezilerine bu aralar katılamam çünkü yazlığa gidip geliyorum. eksikleri var tamamlamaya çalışıyorum. ben hafta sonu haklarımı biriktirip geçen seneki gibi bir geziye saklıyorum. ha bu arada kaskı (j1 )kullanmaya başladım. güzelmiş bakış açısı olarak sağımı solumu çok daha sağlıklı görüyorum.sanki kafamda kask yok.

Motosikleti
    eee akşama ne yiyoruz
    (\__/)
    (")_(")*

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı kolpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eee akşama ne yiyoruz

valla erencim çiya da kebap yedik. sanırım kimse doymadı

Motosikleti
    bizde inciraltında çayır çimende gece pikniği yaptık heralde 30 motor civarıydık. çok keyifliydi.
    (\__/)
    (")_(")*

Motosikleti
    arkadaslar bugun vrider mehmet ismail abi burak(mehmetin arkadası) ve ben cok guzel bir gezi yaptık.bogaz hattından riva poyrazkoy kavacık ve cavusbasından geri donduk..keske sizlerde olabilseydiniz....

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    arkadaslar bugun vrider mehmet ismail abi burak(mehmetin arkadası) ve ben cok guzel bir gezi yaptık.bogaz hattından riva poyrazkoy kavacık ve cavusbasından geri donduk..keske sizlerde olabilseydiniz....

Ohhh buldun gül gibi motoru gez bakalım.
    Aslında coluk cocuk pazarları gec kalkıyor. Sabah 8.30 da cıkılan , rivada
    gözleme yenilen 11. dede dönülen pazar sabahı kacamak gezileri bazen yapılabilir. Ondan sonrada aile saadeti. Genelde pazarları sahilden pendik yapıp, göztepe aslı börekten böreğimi alıp sabah kahvaltıya yetişiyorum.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

Motosikleti
    Alıntı sbuyukkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ohhh buldun gül gibi motoru gez bakalım.
    Aslında coluk cocuk pazarları gec kalkıyor. Sabah 8.30 da cıkılan , rivada
    gözleme yenilen 11. dede dönülen pazar sabahı kacamak gezileri bazen yapılabilir. Ondan sonrada aile saadeti. Genelde pazarları sahilden pendik yapıp, göztepe aslı börekten böreğimi alıp sabah kahvaltıya yetişiyorum.
    valla senol abi beni biliyorsun.Bugun tek basıma diye yola cıktım 4kişi olduk.Sen ozelden cep numaranı bana yolla abi sanada haber veririm.

Deniz bu arada benim koydugum yagda GL5 miş bosuna bosaltmısız.Bosver en azından tam temizlik oldu...

Arkadaslar burgman 650 için 40 ytl ye arka fren balatası buldum.ne dersınız mantıklı mı sızce...Su frenlerıde bıtıreyım gerıye yalnızca kozmetık bakım kalıyor.
    planladıklarım:
    ayna sinyal içi cift flamanlı lamba
    ayna dis kenar extra sinyal
    arka 3. stop lambası
    depo ustu canta

fikirlerinizi bekliorum.Ama yag isi gibi zeytınyaglı dolmaya cevırmeyelım..

Motosikleti
    fren balatası olarka ebay aynı olsada bir çok değişik model var. aynı marka için bile arkaya uygun ebtta 8-10 farklı ürün olabiliyor. önemli olan kitapçıktan model tipini doğru belirleme sinter,seramik,organik gibi bir sürü çeşitte ve yüksek-düşük sürtünme katsayısına sahip modeller var.
    (\__/)
    (")_(")*

Motosikleti
    fren balatası olarka ebay aynı olsada bir çok değişik model var. aynı marka için bile arkaya uygun ebtta 8-10 farklı ürün olabiliyor. önemli olan kitapçıktan model tipini doğru belirleme sinter,seramik,organik gibi bir sürü çeşitte ve yüksek-düşük sürtünme katsayısına sahip modeller var.
    ben ebay de bulamadım yanliş mı baktım acaba...
    buldum ok...

kolpa izmirde iki firma buldum motosikletler için fren balatası uretimi yapan . ptesi arayacagım.eger bizim motorlar icin uretıyorsa sana msg atarım

Bu arada parca numarası ıhtıyacı olanlar için burgman 400 ve 650 için link
    http://www.ronayers.com/fiche/getdesc.cfm?man=su

Motosikleti
    ewt ferodo nun fabrikası bornovada. ama satış yaptıklarını sanmıyorum..
    bende bi ara benim debriyajı söküp oraya götürüp balatalarını yeniletmeyi düşünüyorum.
    (\__/)
    (")_(")*

Nomarka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    bendede son ddişlide 10-40 var valla...
    bi ara duffy içime bu kurt düşürmüştü ama sonradan okuduklarım yaptığımın doğru olduğunu gösterdi bana.

nomarka keşke ulaşsaydın. hem sanada iridyum buji alırdık soruyordun nerden alırım diye...
    Servise yaptığım yoğun baskı sonucu bu haftasonu bende iridyuma kavuşmuş bulunuyorum. Marş alması daha bir hoş oldu tavsiye ederim. İzmir e yine geleceğim ama tarih belli değil. Gelirsem bu sefer arayacağım.

(Geç cevap için özür)
    2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km

"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."

Duffy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    GL5 yağı niye boşalttırdın kardeşim
    Pazar günü bizde 2 motor Kilyos Kale'ye gittik Kilyos girişinden itibaren motorları değiştik. Fazer ile ilgili yorumlarım çok uzun süre kullanılabilecek bir motor değil arka freni kullanmayacağınız bir yolda gidiyorsanız ayağınızı pad üstünde koyacak bir yer bulamıyorsunuz. Motordan habire sıcak geliyor. Frene abanınca öne kayıyorsun. Gelelim güzelliğine 4 silindir başka 2 kişi bile olsan motor için farketmiyor Burgman'a düzlükte 250 mt. ara veriyorsun yetişmen 3-4 saniye sürmüyor
    2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
    Çakma Vstrom

Motosikleti
    Alıntı Duffy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GL5 yağı niye boşalttırdın kardeşim
    Pazar günü bizde 2 motor Kilyos Kale'ye gittik Kilyos girişinden itibaren motorları değiştik. Fazer ile ilgili yorumlarım çok uzun süre kullanılabilecek bir motor değil arka freni kullanmayacağınız bir yolda gidiyorsanız ayağınızı pad üstünde koyacak bir yer bulamıyorsunuz. Motordan habire sıcak geliyor. Frene abanınca öne kayıyorsun. Gelelim güzelliğine 4 silindir başka 2 kişi bile olsan motor için farketmiyor Burgman'a düzlükte 250 mt. ara veriyorsun yetişmen 3-4 saniye sürmüyor
    daha dur sen benim sozume geleceksınız hepiniz..Benim bir bildigim var ondan soyluyorum size.
    al 650 keyfine bak kardeşim.özlemde rahat etsin sende...

Motosikleti
    madem 650 olcak bari dl650 olsun
    (\__/)
    (")_(")*

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler