Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı vedatarpacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hava mis kimseler yok doğal olarak. gezin ve dikkat edin azami dikkat. az önce yola aniden ve bakmadan çıkan bir maganda yüzünden arkamda artçım olmasına rağmen, halaa nasıl kurtardım anlamıyorum ama bir kaza atlattım. bunu önce ALLAH sonra honda eğitimine bağlıyorum. tabii dikkat çok önemli lütfen bu magandaları her yerde olduğunu bilerek azami dikkatli kullanalım motosikletlerimizi. hem kendimiz hem ailemiz üzülmesin.
    Gecmiş olsun.
    Değil motorla arabayla giderken bile bu trafikte bu bilincsizlikle her an tetikte olmalıyız. Yanından gecerken kapı acanlar, sağda arkadaşını görüp sağa kıranlar ki biz hanımla motoru yatırıp kurtulmuştuk çarpmaktan.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alinazik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S.wing600abs
    selam

vedat büyük geçmiş olsun...
    valla bu istanbul trafiğinde dediğin gibi çok dikkatli olmak lazım dün de beni sıkıştıran bi araçtan kurtulmak için gazlamak ve manevra yapmak durumunda kaldım gazlama sonucu hızlanan motoru ecel terleri dökerek önümde fren yapan diğer araca çarpmamak için zor durdum ama birde bana sor...
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Suziki Gs 500E
    Merhaba arkadaşlar Kolpa tanır beni, Bisanımı takas edecek burgmancı arkadaş ve satıcı firmayla tanıştırırsanız çok memnun olurum,
    Görüşmek dileğiyle

Motosikleti
    V-Strom DL650 / Burgman AN400
    Bu aralar buji ile ilgili çok konuşma geçti bende size yeni öğrendiğim bazı şeyleri aktarıyım belki bujisini değiştirmek isteyenlere yardımcı olabilir.

öncelikle şu grafiğe bakıyoruz:

Bu grafikte 3 tane buji bölgesi var. Eğer kullanılmuş buji üstteki resimdeki gibi erime belirtisi gösteriyorsa o zaman cold type (CR8E) buji, normal temiz bi görüntüsü varsa standart buji ve siyahımsı carbon depozitli bir görüntüsü varsa hot type (CR6E) ile değiştirilmesi tavsiye ediliyormuş. Yada başka bir değişle motoru yüksek devirlerde ve uzun yolda uzun süreli kullananlar ısıyı daha iyi atabilen cold type ı, şehir içinde fazla rölantide kullananlar ise kurum yapmasını önlemek için hot type ı tercih etmeliymiş.

Buda burgman için buji seçim tablosu:

Kaynak linki
    (\__/)
    (='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
    (")_(")*

Duffy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    Alıntı kolpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu aralar buji ile ilgili çok konuşma geçti bende size yeni öğrendiğim bazı şeyleri aktarıyım belki bujisini değiştirmek isteyenlere yardımcı olabilir.

Bu grafikte 3 tane buji bölgesi var. Eğer kullanılmuş buji üstteki resimdeki gibi erime belirtisi gösteriyorsa o zaman cold type (CR8E) buji, normal temiz bi görüntüsü varsa standart buji ve siyahımsı carbon depozitli bir görüntüsü varsa hot type (CR6E) ile değiştirilmesi tavsiye ediliyormuş. Yada başka bir değişle motoru yüksek devirlerde ve uzun yolda uzun süreli kullananlar ısıyı daha iyi atabilen cold type ı, şehir içinde fazla rölantide kullananlar ise kurum yapmasını önlemek için hot type ı tercih etmeliymiş.

Kaynak linki
    Kolpa, eline sağlık güzel bir yazı
    2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
    Çakma Vstrom

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı sbuyukkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecmiş olsun.
    Değil motorla arabayla giderken bile bu trafikte bu bilincsizlikle her an tetikte olmalıyız. Yanından gecerken kapı acanlar, sağda arkadaşını görüp sağa kıranlar ki biz hanımla motoru yatırıp kurtulmuştuk çarpmaktan.
    teşekkürler şenol abi.

Alıntı alinazik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam

vedat büyük geçmiş olsun...
    valla bu istanbul trafiğinde dediğin gibi çok dikkatli olmak lazım dün de beni sıkıştıran bi araçtan kurtulmak için gazlamak ve manevra yapmak durumunda kaldım gazlama sonucu hızlanan motoru ecel terleri dökerek önümde fren yapan diğer araca çarpmamak için zor durdum ama birde bana sor...

teşekkürler mustafa. sanada geçmiş olsun. anladığım kadarıyla sen büyük kaza atlatmışsın.ALLAH korusun.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Suziki Gs 500E
    Kolpa yine bulup buluşturmuşsun, ben de sizleri takip edecem, burgman alana kadar,

Motosikleti
    S.wing600abs

Kaynak linki
    kolpa ellerine sağlık bu tablo bana ışık tutacaktır..

Alıntı vedatarpacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler şenol abi.

teşekkürler mustafa. sanada geçmiş olsun. anladığım kadarıyla sen büyük kaza atlatmışsın.ALLAH korusun.
    teşekkürler vedat kıssadan hisse nolur dikkat ve olabildiğince gaza gelmeden yavaş emniyetli sürüşler dilerim...
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

Motosikleti
    kolpa ellerine sağlık bu tablo bana ışık tutacaktır..
    rica ederim..
    ancak tablo an400 için geçerli sizinki için kataloğa bakmanızda fayda var.
    (\__/)
    (")_(")*

Motosikleti
    silver o bir kral,simdilik prenses brg 07
    rica ederim..
    ancak tablo an400 için geçerli sizinki için kataloğa bakmanızda fayda var.
    verdigib bilgiler için tskler.gercekten bu sekılde paylasım oldukca anlamlı oluyor gozden kacırdıgımız konularada bakmaya ve arastırmaya ıtıyor.

burgman 650 için 2003 yılı service manual bilgileri ise soyle:
    starndart cr8e
    cold cr9e
    hot cr7e

arkadaslar sonunda 650 nın servis manual ını buldum lazım olan varsa gonderebılırım..

ekleme vedata itafen
    bugun egitim merkezindeydim vedatı sordum .nasıldı dıye
    dusup duruyormus oyle anlattıgı gıbı degilmiş anlayacagınız

saka bır yana mutlaka herkese tavsite edıyorum.gercekten bılmedıgım cok sey oldugunu ılk gunde bıle anladım...
    hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.

Motosikleti
    Duffy bu arada geçenlerde fark etmiştim ama sanırım buraya yazmayı unuttum senin bana gönderdiğin service manuel inde 2-11 (p.31) sayfasında son dişli yağının SAE 10W-40 olması gerektiği yazıyor. Yani aynı manuelde başta SAE 90 Hypoid dişli yağı sonra başka bir sayfada SAE 10W-40 yağ yazıyor. Buda önceden konuştuğumuz komplo teorisini haklı çıkarıyor. Sanırım Suzuki ciddi bir hata yapmış ama Suzuki Türkiyenin bundan haberi yok....
    (\__/)
    (")_(")*

Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    Duffy bu arada geçenlerde fark etmiştim ama sanırım buraya yazmayı unuttum senin bana gönderdiğin service manuel inde 2-11 (p.31) sayfasında son dişli yağının SAE 10W-40 olması gerektiği yazıyor. Yani aynı manuelde başta SAE 90 Hypoid dişli yağı sonra başka bir sayfada SAE 10W-40 yağ yazıyor. Buda önceden konuştuğumuz komplo teorisini haklı çıkarıyor. Sanırım Suzuki ciddi bir hata yapmış ama Suzuki Türkiyenin bundan haberi yok....
    Haklısın onu bende gördüm şaştım valla insan ne yapacağını şaşırıyor hangisi doğru olan diye düşünüp duruyorsun
    2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
    Çakma Vstrom

aliy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN 400
    Herkese merhabalar.
    Uzun zamandır siteye bakamamıştım. Bu arada Vedat arkadaşım, çok geçmiş olsun.

Ali Y.UZUN

Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    İstanbul'lu Burgman'cılar bir buluşma düzenleyelim ne dersiniz.
    Çakma Vstrom

Motosikleti
    S.wing600abs
    Alıntı Duffy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerde nerde ne zaman ne zaman

sürpriz bir konuğum vardı biraz önce yanımda sağolsun geldi sohbet ettik biraz çaylarımızı yudumlarken gerçi ayağı uğurlu geldi tam bi konuya girecez müşteri telefonlar susmadı ona anlat buna anlat muhabbetin için ettik galiba

dahada iyisi bu sürpriz konuğum da an650 kervanına katılmış bana yakın bir yerden aldığı için ilk bana uğramış dururmuyum hemen resimlerini çektim birazdan bakalım tanıyacakmısınız.

www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    vay kardeşime bak yakışmış 650 Hayırlı olsun serhat'çım allah kaza bela vermesin nazarlardan saklasın
    Çakma Vstrom

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    bir an tüm yaşananlar gözlerimin önünden geçti 2006 sonuydu..

9 mayıs 2008 yani bu cuma akşamı toplanalım arkadaşlar arayı çok açtık. yer aynı yer. çiftehavuzlar starbucks. artık ordan bir yerlere akarsak akarız. herkes davetlidir. burada merhabalaşıpta görüşmediklerimiz özellikle.

Motosikleti
    silver o bir kral,simdilik prenses brg 07
    evet yapalım ozledik valla

nerde nerde ne zaman ne zaman

sürpriz bir konuğum vardı biraz önce yanımda sağolsun geldi sohbet ettik biraz çaylarımızı yudumlarken gerçi ayağı uğurlu geldi tam bi konuya girecez müşteri telefonlar susmadı ona anlat buna anlat muhabbetin için ettik galiba

dahada iyisi bu sürpriz konuğum da an650 kervanına katılmış bana yakın bir yerden aldığı için ilk bana uğramış dururmuyum hemen resimlerini çektim birazdan bakalım tanıyacakmısınız.

sagol mustafacım.bende gidip hemen mustafaya ugrayayım dedim.Birkac ınce nokta ogreneyım dedım ..
    vay kardeşime bak yakışmış 650 Hayırlı olsun serhat'çım allah kaza bela vermesin nazarlardan saklasın
    tesekkur ederım akadaslar.Allah hepimize daha iyilerini kazasız belasız nasip eder inşallah.İlk kullanım senın denizcim unutmus degilim..
    hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gerçekten harika. İnsanın uzun yola gideri geliyor :D

Motosikleti
    SWT
    Alıntı creativefx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet yapalım ozledik valla

sagol mustafacım.bende gidip hemen mustafaya ugrayayım dedim.Birkac ınce nokta ogreneyım dedım ..

tesekkur ederım akadaslar.Allah hepimize daha iyilerini kazasız belasız nasip eder inşallah.İlk kullanım senın denizcim unutmus degilim..
    Serhatcim hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin, güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah
    İyi günlerde diyorum sen en fazla 2 ay sonra değiştirirsin nasıl olsa
    Yarın akşam görürürüz makineyi arkadaşlar Vedatın çağrısına cevap verelim buluşalım..
    Darısı benim başıma
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)

Bu Konudaki Etiketler