duffy bu son dişli yağı mevzusu baya derinmiş ya amerikadakiler bile öylemi böylemi diye tartışmaya başladı
suzikiden sana bir geridönüş oldumu
duffy bu son dişli yağı mevzusu baya derinmiş ya amerikadakiler bile öylemi böylemi diye tartışmaya başladı
suzikiden sana bir geridönüş oldumu
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Tekrar selamlar, evet Antalya'dayım.
CVT = Continuously Variable Transmission = Devamlı Değişken Şanzıman
Konu ile ilgili link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Continu...e_transmission
http://auto.howstuffworks.com/cvt2.htm
Aslında derin bir konu ben bir kere motorumda değişirken şahit oldum kesinlikle motor yağı değildi 200ml. lik şeyden ne kadar konu çıktı :D Suzuki'nin satış sonrası muhteşem çalışıyor sitesinde ki bize ulaşın kısmındaki 3 maile attım bir tanesi zahmet edip daha yazmadı bakalım ne olacak.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
valla haftasonu tekrar tası açtığımda tekrar yağı dişli yağı ile değiştirmeyi dünüyodum ama sanırım değiştirmicem motor yağı olarak kalmasının bi sakıncası yok. ;)
bide bilgisi olan varsa bu plastik kısımları tuturmak için olan pimlerin bi kısmı kırık bende onların yenisi nerden bulabilirim? bulunur bişeymidir?
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
evet bu akşam fuara gitmeyi düşünüyorum.hafta sonuna kalırsa sakata gelebilir.
Vedat, ben cumartesi gidebilecem işten çık koşturarak git zaman kalmaz gibime geliyor
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
üfff şimdi fuardaki bütün motörlar banamı kalacak gene yaaaaaaaaaaaaaaaa
gidemedim abi iş çıktı. zaten erkanda yanlışlık et süt ürünleri fuarına gitmiş
o zaman ne yapıyoruz c.tesi ben karşıya geçecem hanımı kayınvalide'ye bırakacam Bakırköy'e yani sonra bilmiyorum metro ile Bakırköy'den gitmek dahamı iyi olur acep. Tarık davetiyeler de son durum ne bir de siz nasıl geleceksiniz olmadı buluşalım araba ilede geçebiliriz
Çakma Vstrom
selam
arkadaşlar merhaba mt ye vermiş olduğum uzunca bir aradan sonra yine buradayım
nasılsınız iyimisiniz buraları coşturmuşsunuz maşallah
sebebini anlayamadığım bu hasret nedendir bilmem en kısa sürede buluşmak dileklerimle...
nasip olursa bende cumartesi cünü fuara gitmek istiyorum...nasipse görüşürüz...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Bu arada 2007 K7 lerde son durum ne oldu. 5 li debrijaj işi kesin çözdümü.
Bu topikte hep doğrular anlatılmştır. Fuarda k7 alacaklara ışık tutar.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Merhaba arkadaslar birşey sormak istiyorum diyelimki bir motor satın aldım, üstüme noter satışı yapıldı ama ruhsatı üstüme gecirmedim (1ay süresi olduğu için) osıradada maddi bir aksilik oldu satmaya karar verdim ruhsatı üstüme geçirmeden noter satış belgesiyle tekrar satış yapabilirmiyim.
yardımcı olursanız sevinirim.
Ruhsatı üstüne geçirmeden noter satışı ile vermen zor çünkü kati satış sözleşmesinin dışında noterin ruhsatın bir yaprağına da devir şerhini koyması önce onun kalkması gerekli kalkması için tek bir yöntem ruhsatı üstüne alman ve o sayfanın yenilenmesi ancak yine de bir notere sormanda fayda olacağını düşünüyorum.
Çakma Vstrom
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)