Ağlama Tarık geçti. Bu arada biberden ağzı yanan yoğurdu saldırarak yermiş
Ağlama Tarık geçti. Bu arada biberden ağzı yanan yoğurdu saldırarak yermiş
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Siverek 107. Topçu alayından tüm dostlara selam!
Canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Tabii motorla gezmeyi ve sohbetlerimizi de...
Şafak 116'ya düştü.
Burda keyfim gayet iyi, ayın 14.'ünde yeni birliklerimize dağıtıldık. Ben Tabur Karargah Bölüğü'nde uçaksavar kısım komutanı oldum. Geçen pazar usta birliğimizdeki ilk atışa da gittik. 25 mt. sıfırlama atışında 3'te 3 200 mt. yatarak destekli atışta da 3'te 2 vurdum. Anlayacağınız asayiş berkemal Rahat uyuyabilirsiniz Burda ben varım Dostlarım, daha anlatacak çok şey var ama vakit dar çarşıya görevle çıktım. Dönmem gerekiyor. Lütfen ailelerinize ve tüm dostlara selamlarımı iletin. Kendinize çok iyi bakın. Sevgiler...
Oğuz, nam-ı diğer Foto-Moto
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
Hayırlı teskereler Foto-Moto
Oğuz'um valla seni merak ediyorduk çok iyi oldu yazman bir ara telefonu verde arayalım
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
kardeşim bende iki aydır neden böyle deliksiz uyuyorum diyordum demek nöbette uyumuyorsun
ne komutanı len iki ayda komutanmı olunurmuş.. biz askerlik yapmadık ya ye bizi.. dur daha yeni gittin şimdiden şafak karalarsan işin var..
nasıl güzelmi birliğin. dediğim gibi torpillilerin yeri dimi?
cenab ı ALLAH sana tüm mehmetçiklerimize hayırlı tezkereler nasib etsin inşallah. amin.
nöbette uyunur mu len oyarlar adamı, Senin nereni komutan yapcaklar Vedat... bizim askerleiğin hepsi 5 ay zaten adamlar yaşımıza başımıza hürmeten de olsa yaptılar kısımda rütbeli yok aslında ondan
Birlik fena değil de pek torpilli yeri olduğunu söyleyemem... Ya da torpilden başka bişey kastediyorsan o ayrı
kardeşim tüm askerlere ve ailelerine allah sabır versin diyorum
hepinizi çok özledim
öpüyorum
Ozz
arkadaslar dondum
herkese selamlar.
bılıyorsunuz bır hırsızlık olayı yasadım.
keyfınıze dıyecek yok
en yakın zamanda goruselım..
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
geçmiş olsun creativefx
bahsettiğin olay motorla ilgilimi?
herkese hayırlı haftalar kazasız belasız.
cuma akşamı izmire gittim cumartesi döndüm. havaalanı otoparkına motoru bıraktım. motor sayesinde hem vaktinde hem hesaplı bir ulaşım yaşadım.
motosikletten otopark ücreti de almadılar. herkese tavsiye ederim.
oğuzcum anlaşılan motosiklet net sayesinde askeriyedende muhabbetimize devam edeceğiz. yazmadığın hafta sonu demek çarşı cezası almış diyecez ona göre..
serhatçim sana da tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim
tsk arkadaslar.
eve hırısz gırdı .gercı motorun anahtarıda calınmıstı ama motoru alacak zamanları olmamaıs anladıgım kadarıyla.
ne zaman bulusuyuruz arkadaslar ozledım sızleri.
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
akşam saat 20.00 de starbuckstayız o zaman
Akşam gelemedim çok hastaydım. Daha doğrusu siz, siz olun içtiğiniz yediğiniz şeylerin son kullanma tarihlerine iyi bakın. Ben bakmadım yamuldum . Akşam ne yaptınız anlatın bakalım
Çakma Vstrom
Arkadaşlar selam, kısmetse perşembe günü izne geliyorum...
Hepinizi çok özledim...
Vedat'ım şimdilik çarşı cezası falan almadım şükür...
Görüşmek üzere...
herkese merhabalar, siteye uzun zamandir uyeyim ama biraz katilimim gec oldu malesef, umarim bi gun ben de bir etkiinliginize katilabilirim herkese kazasiz belasiz gunler
Oğuz buraya, Oğuz buraya heyyy
Çakma Vstrom
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)