Dostlar hava flitresini bizler değişebiliyormuyuz evetse ne marka tavsiye edermisin ve motorun nersinde olduğunu sormak istiyorumm...
Cahil olanın"Merhameti"ve"Lütfu"azdır.......::stretche
@anakin burgman 400
Hava filtresi selenin altında bagajın hemen önündeji plastik parçanın altında. Seleyi kaldırdıktan sonra sağ ve sol yanlarda bulunan vidaları çıkararak o plastik parçayı çıkarabilirsin. Filte orda kutunun içinde ancak üzerinde herhangi bir hasar yoksa değiştirmene gerek yok onun yerine çıkartıp hava ile temizleyip motor yağıyla hafif yağladıktan sonra (kesinlikle çok ıslak kalmıyacak) tekrar yerine takabilirsin.
Eğer illaki değiştirmek istersen 50€ civarında K&N marka alabilirsin ama çok fark ediceğini düşünmüyorum.
harika olduu teşekkürlerrr dostum.. ama yağla demişsin de flitreyimi bozulmazmı işlevii sadece hava üfletsek olmazmı
motorunla ilgiliysen 137. sayfada duffynin verdiği kılavuzu indirmeni şiddetle tavsiye ederim.
valla kitabında hava filtresini temizledikten sonra yağın içine daldırıp hiç yağ damlamıyacak kadar kurutun diyor. yani yağı hafif nemli kalsın diyor. tozları tutması için yağlı kalması daha iyi oluyor sanırım.
Kolpayı arıyordum... Bİzim topiclere uğramaz oldu....
Eren evine dön yavrııım... Bak ailen merak ediyor....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
olay halledilmiştir tarafımdan ilgili dostlarıma verdikleri bilgiler için teşekkürler..
abi utandırıyosun bak hep basıyon beni bu topicde burdaki arkadaşlara karşı gücendiriyon beni
MT-İzmirde yazıyom merak etme
ordaki geyik tavan oldu bırak burda acık soluklanayım
burayıda mt-izmire benzetmiyelim
Bende bişey sorucam
sanırım tecrübeli arkadaşlar varsa pratik yolunu biliyolardır. Far ayarını düşürmek istiyorum. Manualda ön granajı sökmekten bahsediyor. Varmıdır bunun daha kolay bi yolu?
dostlar herkesin mubarek kurban bayramını kutlarım..
eser hosgeldın..
normalde var ama en az bir kez dahi olsa sokup el yordamıyla nereye ulasman gerektıgını bılmen lazım.,,
Bu arada on grenajı sokmek dusundugun kadar zor degıl.
Onemlı olan takarken yanında bır kısı olması.ortalama 15 dakkada sokebılırsın.
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Tüm suzuki kullanıcılarının mübarek kurbam bayramını kutlarım.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
lamba nasıl değiştiriliyor ki hiç bişi sökmeden?
ayar ampulün iki yanındaki vidalardan yapılıyormuş.
Herkesin bayramını kutlarım. Burgman'da far ampullerini değiştirmek için iki yol var zor olan yol çamurluğun içinden uğraşmak ben genelde bu yöntemi tercih ediyorum.
İkinci yöntem için elinizin teknik konulara yatkın olmasını gerektirir bir yıldız tornavida ile çözebilirsiniz öncelikle yıldız tornavida ile göstergelerin sağ ve sol yanındaki iki vidayı sökün daha sonra motoru önden karşınıza alın ve farın üstünde bulunan kaşı tam ortadaki delikten tatlı bir sertlikte kendinize doğru çekin böylelikle fara ve motorun sigorta ve rölelerinin olduğu bölüme ulaşacaksınız.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!
Duffy teşekkürler
Herkezin bayramını kutlar iyi bayramlar dilerim.
bütün arkadaşların kurban bayramı kutlu olsun hayırlı bayramlara...
The Winner Takes It All
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)