Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Aralık 2007, 20:28
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Reklamlar
-
10 Aralık 2007, 21:33
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
Hayırlı teskereler Foto - Moto
Sacları kısaltıp antraman yapmıştın. Vakıt geldi. Güle güle git. Güle güle gel.
Sağolasın Şenol ağabey...
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
-
10 Aralık 2007, 21:56
Merhaba;
Sıfır Burgman 400 almak istiyorum. Forumlarda okuduğum, 2007 model ilk parti problemli ikinci partisi sorunsuz deniyor. bu ikinci parti motoları nasıl anlarız? Şimdilerde bu motoru alırsam 2007 yi 2008 model diye ruhsata işleniyor sanıyorum bu durumda 2007 ikinci parti motormu almalı yahut 2008 modelimi beklemeli?
(sıfır motor alıp tamirhanelerde beklemeyi hiç istemiyorum)
-
11 Aralık 2007, 17:26
deniz motosikletle geliyon dimi
Kolt adlı üyeden alıntı
Merhaba;
Sıfır Burgman 400 almak istiyorum. Forumlarda okuduğum, 2007 model ilk parti problemli ikinci partisi sorunsuz deniyor. bu ikinci parti motoları nasıl anlarız? Şimdilerde bu motoru alırsam 2007 yi 2008 model diye ruhsata işleniyor sanıyorum bu durumda 2007 ikinci parti motormu almalı yahut 2008 modelimi beklemeli?
denizin ve serhatin bu konuda bizden fazla bilgisi vardır. cevap verirler sana sanırım
-
11 Aralık 2007, 18:51
arkadaşlar bizim içimizde 150'lik kullanıcı var mı?
-
11 Aralık 2007, 21:21
Kolt adlı üyeden alıntı
Merhaba;
arkadasım soruna ben olursam ne yapardım dıye dusunerek cevap vermeye calısacagım.
2008 lerle ılgılı olarak henuz bır bılgım yok.Eskı kasalarda sorunun cozuldugunu ıdda edıyorlar.Sonucta en az 10000 ytl para vereceksın.Bunun ıcın bence ılla burgman almak ıstıyorsan 2007 yılı ruhsat cıkıslı esasında 2006 model olan burgmanlara bakmanı onerırım.Su anda bu motorlara verılecek max fıyatta 8500 ytl olmalı bence..
2007 k7 burgman olarakta verecegın max fıyat 9500 10000 ytl olmalı .Eger k7 alacak olursan mutlaka bakım evraklarının ve garantı beldesının de olmasına dıkkat etmenı onerırım..Sonucta yenı kasa burgmanlarlarda problem oldugu kesın.Bu nedenle paranı sokaga atmamalısın..
Umarım yardımcı olabvılmısımdır...
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
12 Aralık 2007, 13:19
evet arkadaşlar nihayet dün akşam foto moto nam ı diğer oğuz arkadaşımızı vatani hizmete uğurladık.
ALLAH oğuz ve tüm askerlerimize hayırlı tezkereler nasib etsin. amin.
-
12 Aralık 2007, 14:57
KOLT arkadaşım bende senin gibi burgman an 400 almak istiyorum ,tavsiyem şubat ayında gelecek olan 2008 lerden alman sorun tamamen giderilmiş fiyat 15-16 bin ytl olacakmış ama sorunsuz olacaksa değeceğini düşünüyorum..saygılar
Foto moto Hayırlı teskereler olsun şansın yaver gitsin .Tüm MEHMETÇİĞİMİZE Allah sabır versin ...
-
12 Aralık 2007, 15:05
Oğuzcum aslanlar gibi gittin, gittiğin gibi döneceksin Allahın izniyle..
Şimdiden hayırlı teskereler.
sahiden adlı üyeden alıntı
KOLT arkadaşım bende senin gibi burgman an 400 almak istiyorum ,tavsiyem şubat ayında gelecek olan 2008 lerden alman sorun tamamen giderilmiş fiyat 15-16 bin ytl olacakmış ama sorunsuz olacaksa değeceğini düşünüyorum..saygılar
Foto moto Hayırlı teskereler olsun şansın yaver gitsin .Tüm MEHMETÇİĞİMİZE Allah sabır versin ...
Dostum benim sana tavsiyem acele etme almak için,ilk çıktığında 15-16bin ytlden fiyat koyuyorlar..
Fuarda kampanya yapmışlardı geçen sene 13.000 ytl den vermişlerdi..
Bunu gözardı etme
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
-
12 Aralık 2007, 16:50
tarikiko adlı üyeden alıntı
Oğuzcum aslanlar gibi gittin, gittiğin gibi döneceksin Allahın izniyle..
Şimdiden hayırlı teskereler.
Dostum benim sana tavsiyem acele etme almak için,ilk çıktığında 15-16bin ytlden fiyat koyuyorlar..
Fuarda kampanya yapmışlardı geçen sene 13.000 ytl den vermişlerdi..
Bunu gözardı etme
evet kampanya yapıp 12990 ytl ye sattılar k7 burgman 400 leri fakat tamamı problemli çıkmıştı.
valla ben cesaret edip yeni kasa burgman alamam. creative x arkadaşımızın tavsiyesi çok daha mantıklı. bence sen onu iyi düşün. neticede hepimiz kullanıyoruz burgmanın eski kasasını problem duymadım şu ana kadar.
-
12 Aralık 2007, 17:18
Tabiki balıklama atlamamalı ,eminim piyasanın bu durgunluğunda ne tür indirim yapacaklarını şaşıracaklar .Eskidenmiş öyle sıralara girmek, 3 ay a gün vermek bakın araba piyasasına ;şimdi alana 13 depo benzini bizden diyorlar.Sonuçta daha 2007 mod.ler ellerinde var..+ piyasa çok kötü+ = inşallah makul fiyata alırız.saygılar arkadaşlar
-
13 Aralık 2007, 00:34
Cahil olanın"Merhameti"ve"Lütfu"azdır.......::stretche
-
13 Aralık 2007, 01:34
anakin burgman 400 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar burada bir toplanma kampı olduğundan bir haberdık valla kusurumuza bakmayın....
/7198/burgmannnncs8.th.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
...saygılarrr....
Bu arada asker arkadaşımızada hayırlı teskereler dilerim.....
sonuna kadar katılıyorum bu kelimelere sağolun arkadaşlarrrr dugulandım
hosgeldın dostum....
Bu arada vedat ne zaman fotomoto nun motorunu servise goturuyoruz.Sanada bahsetmis sanırım.
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
13 Aralık 2007, 17:12
creativefx adlı üyeden alıntı
hosgeldın dostum....
Bu arada vedat ne zaman fotomoto nun motorunu servise goturuyoruz.Sanada bahsetmis sanırım.
serhatçim bir cumartesi günü gidelim. ben biliyorsun cumartesileri öğlene kadar çalışıyorum.
mümkünse biraz ağırdan alalım servise gitme işini kardeşim, benim 24.000 km bakımı yaklaşıyor hiç olmazsa gitmişken onuda çıkartayım aradan.
yook bir an önce gidelim dersende güzel bir cumartesi günü olsun
fevzi usta söz verdi kuzu çevirecekmiş bize, varilden mangal yapmış
-
14 Aralık 2007, 02:14
dostlarım selam benim nacizane bir sorum olucak benim makina 26bin de ve 24 bin de değişen parçaları var bunları size yazsaam 30 bin bakımında neler yaptırmam gerktiğiyle ilgili bana bilgi veririmisiniz..
YENİ DEGİŞEN PARÇALARI;
1-MOTOR TEPKİ KAYIŞI MALOSSİ MARKA 20.000 KM GARANTİLİ SIFIR.
2-ÖN VE ARKA LASTİK DUNLOP RUN SCOOT SIFIR.
3-ÖN VE ARKA FREN BALATASI AP RACİNG MARKA SIFIR.
4-MALOSSİ MULTİVAR 2000 YARIŞ VARYATOR KİTİ ,BİLYE,YAY VE VARYATÖR TASI.
5-SIFIR DEBRİYAJ TASI VE ARKA VARYATOR TAKIMI.
6-SIFIR POLLİNİ MODİFİYE DEBRİYAZ TAKIMI.
yanlız bu değişen parçalar arızadan dolayı yapılış olmayıp sadece burgmanı aldığım arkadaşım biraz rahatsız bir çocuktur (çok titiz ve varlıklı) ondan dolayı Bu yapılanlar yanlış hatırlamıyorsam tekay suzuki serviste yapıldı...bunula ilgili benim neler yatırmam gerekli 30 bin km bakımda...Saygılar
-
14 Aralık 2007, 14:13
anakin burgman 400 adlı üyeden alıntı
dostlarım selam benim nacizane bir sorum olucak benim makina 26bin de ve 24 bin de değişen parçaları var bunları size yazsaam 30 bin bakımında neler yaptırmam gerktiğiyle ilgili bana bilgi veririmisiniz..
YENİ DEGİŞEN PARÇALARI;
1-MOTOR TEPKİ KAYIŞI MALOSSİ MARKA 20.000 KM GARANTİLİ SIFIR.
2-ÖN VE ARKA LASTİK DUNLOP RUN SCOOT SIFIR.
3-ÖN VE ARKA FREN BALATASI AP RACİNG MARKA SIFIR.
4-MALOSSİ MULTİVAR 2000 YARIŞ VARYATOR KİTİ ,BİLYE,YAY VE VARYATÖR TASI.
5-SIFIR DEBRİYAJ TASI VE ARKA VARYATOR TAKIMI.
6-SIFIR POLLİNİ MODİFİYE DEBRİYAZ TAKIMI.
yanlız bu değişen parçalar arızadan dolayı yapılış olmayıp sadece burgmanı aldığım arkadaşım biraz rahatsız bir çocuktur (çok titiz ve varlıklı) ondan dolayı Bu yapılanlar yanlış hatırlamıyorsam tekay suzuki serviste yapıldı...bunula ilgili benim neler yatırmam gerekli 30 bin km bakımda...Saygılar
arkadaşım senin mesajını gördüğüm gibi maslak ATATÜRK oto sanayi sitesindeki fevzi ustayı aradım (0212-2762187)
30.000km bakımında motor yağından başka değiştirmen gereken hiç bir şey olmadığını söyledi.
fakat 24.000km den sonra 3000km de bir yağını kontrol edip azalan kısmının tamamlanması gerektiğinide sözlerine ekledi.
kazasız belasız kullanman dileğiyle..
-
16 Aralık 2007, 01:07
arkadaşım ilgi ve alakan için teşekkürler bu bilgi benim baya işime yaradı sağolasın kazasız günler dilerim saygılarr...
-
16 Aralık 2007, 23:44
herkese selamlar arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyordum.Mesajlar baya bi çoğalmış,Oğuz askere gitmiş.. Şenol abim burgmanlanmış....
-
17 Aralık 2007, 10:46
eserkose adlı üyeden alıntı
herkese selamlar arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyordum.Mesajlar baya bi çoğalmış,Oğuz askere gitmiş.. Şenol abim burgmanlanmış....
Üzüm üzüme baka baka kararır derler.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
17 Aralık 2007, 12:14
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
serhatçim bir cumartesi günü gidelim. ben biliyorsun cumartesileri öğlene kadar çalışıyorum.
mümkünse biraz ağırdan alalım servise gitme işini kardeşim, benim 24.000 km bakımı yaklaşıyor hiç olmazsa gitmişken onuda çıkartayım aradan.
yook bir an önce gidelim dersende güzel bir cumartesi günü olsun
fevzi usta söz verdi kuzu çevirecekmiş bize, varilden mangal yapmış
creativefx adlı üyeden alıntı
hosgeldın dostum....
Serhat benide bekleyin 10200km oldum
Servise beraber gideriz, şu bayramı yılbaşını atlatalım
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler