Sinan herşey için teşekkürler,
Çok eğlendik en kısa zamanda tekrarlayalım..
Benim sesim çıkmaz diyenlerin göbek taşını öpmeside hoş oldu
Sinan herşey için teşekkürler,
Çok eğlendik en kısa zamanda tekrarlayalım..
Benim sesim çıkmaz diyenlerin göbek taşını öpmeside hoş oldu
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
hamama gittim girmedim mangala gittim yemedim ben niye geldim lennnnn ))))
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
niye kimse yazmıyor
ben motor alıncamı sustunuz yahu
bide yokmu bu sitede hiç izmirli burgmancı istanbullular ele geçirmiş burgman paylaşımı yoksa izmirlilerin hiçmi paylaşçak bişeyi yok??
galatasaray için iyi dillekte bulunmaktan fazlasını yapmak lazım tarih tekerrür edicek yarın çünkü
Merak etmeyin ben yazmasamda burda sizlerleyim herhangi sıkıntınızda cevap gelecektir )))
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Arkadaslar.
Bazı burgman modellerinde dikkatimi ceken birşey oldu.
Bazı modellerin egzozunda suzuki yazıyor.
Bu orjinal mi yoksa daha sonradan takılan birşey mi?
sevgili dostlar oguz arkadasımız bılıyorsunuz askere gıdıyor.
Bu anlamada bugun aksam pazartesı aksamı toplanalım dıyoruz.hem arkadasımızı yalnız bırakmamaıs oluruz hemede gorusmus oluruz.Oguz gun ıcınde yerle ılgılı olarak bılgı verecek..
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
arkadaşlar merhabalar.
ben geçen hafta eşimle fenerbahçe stadının oradaki suziki den burgman 150 baktım.
fiyatı için 4 milyar demişlerdi.
almayı düşünüyorum.
sanıyorum 150 şik çok az sayıda var.
bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.
tşk ederim.
Armağan
ilk def a görüyorum. sanırım motosiklet sahibi kendisi yapıştırmış.
canım kardeşim oğuza ve tüm askerlerimize ALLAH hayırlı tezkereler nasib etsin. amin.
şu anda kullandığın motor 125 lik sanırım.
125 likten sonra 150 lik motor ne kadar keser seni? bence biraz daha gayret gösterip ikinci el 7.000ytl ye 400 lük almaya çalış.
Oğuz kardeşim, hayırlı teskereler diliyorum. Su gibi git gel...
Cüneyt Eralp
Askere giden arkadaşa hayırlı teskereler dilerim.
Cuma ve Cumartesi günü İzmir'e idim. Bilseydim İzmir'li olan arkadaşla orada tanışmış olurduk.
Ali Y.
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)